Şimdi Ara

Silinebilir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gene britney ve gene saçma çocuksu parçaları,kendisine rnb görünümü kazandırmaya çalışmasıysa ayrı bir dert
  • Çocuksu mu? SexyBack 'i beğenen buna bayılır ! RNB değil ki bu..Eski parçaları Pop ağırlıklı idi,RNB değil..Şu sıralar RnB Hiphop'a geçmeye çalışan Madonna ..Britney'in yeni albümdeki çoğu parçanın enstrumentali çıktı ortaya..Ve hepsi harika!4 yılın hakkını veren bu albüm mükemmel olacak!
  • şu konuyu hortlatayım istedim...çünkü..

1-mtv video music awards ı izledinmi bilmiyorum...açılış performansını britney yaptı ve hala o performansı gündemde konuşuluyor...sebebi ise mtv vma nın gelmiş geçmiş en kötü en berbat en rezil performansı olduğu için...bizzat izledim... al sende izle...

2-Albümünden birkaç şarkıyıda dinledim onlarda tek kelimeyle re-za-let...timbaland deil kralı gelse artık o albümü sattıramaz...balon gibi söndü...

• şarkıyı indirdim baktım yılında 2003 yazıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

şu konuyu hortlatayım istedim...çünkü..

1-mtv video music awards ı izledinmi bilmiyorum...açılış performansını britney yaptı ve hala o performansı gündemde konuşuluyor...sebebi ise mtv vma nın gelmiş geçmiş en kötü en berbat en rezil performansı olduğu için...bizzat izledim... al sende izle...

2-Albümünden birkaç şarkıyıda dinledim onlarda tek kelimeyle re-za-let...timbaland deil kralı gelse artık o albümü sattıramaz...balon gibi söndü...

o gün bu performansı izlerken gülmekten bayılacaktım nerdeyse.bi insan anca bu kadar rezil duruma düşebilir.

• arkadaslar ben bu sarkiyi hic begenmedim. ilk defa mtv odullerinde izledim ve hayatimda bu kadar rezil bir parca gormedim. ya performans berbatti zaten. ben o kizin yerinde olsam o rezillikten sonra bir daha sarki soylemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 24 Eylül 2007; 17:52:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

şu konuyu hortlatayım istedim...çünkü..

VMA gecesinde süper rezil oldu Britney..İnsan biraz ayak uydururdu danscılara ama yok..Cok hantallaşmış Britney..Şarkısı ise fena değil..

• bu yenimi eski mi?en son 2004 te şarkı söylediğini gördümde.
  • pek çok arkadaş performansı beğenmemiş ama yapılan anketlere göre 2007 vma nın en beğenilen performansı o. bana göre ise britneyin en iyilerinden değil ama ortalıkta dolaşan pek çok şarkıcınınkinden güzel. ayrıca eskisi gibi bir performans beklemek de haksızlık olur kanaatindeyim. ne de olsa 2 çocuk doğurdu ve onca olay yaşadı. duyduğuma göre mtv hazırlandığı performansı yapmasına ve şarkıyı canlı söylemesine izin vermemiş. 50 cent gibi sanatçıların söyledikleri de bunu destekliyor. parça da fena değil. albümden bir kaç parça daha dinledim ve bazılarını gayet beğendim. ayrıca parça listelerde gayet başarılı bir şekilde ilerliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakrileg -- 25 Eylül 2007; 20:41:53 >
  • NERDE O ESKİ Britney YA ARTIK İYİCE GİTMİŞ SALMIŞ KENDİNİ
  • ŞAKA MI YAPIYORSUN ARKADAŞ?KESİNLİKLE ABARTMADIĞIN DOĞRU,YA RESMEN UÇURMUŞSUN!
    BRİTNEY SPEARS BİR MEDYA BALONUDUR,ENDÜSTRİYEL İHTİYAÇLARI KARŞILAMAK VE "TEENAGE " ADI VERİLEN ABD VE BİRTAKIM TÜKETİCİ ÖĞELERİ CANLANDIRMAK AMACI İLE PİYASAYA SÜRÜLMÜŞTÜR.
    DANS YETENEĞİ VE DE MÜZİKAL YETENEKLERİ OLDUKÇA AMA OLDUKÇA VASAT BİR SEVİYEDEDİR...

DÜNYA'DA MÜZİK KALMASA, ŞARKICI KALMASA YİNE DİNLEMEM YİNE DİNLEMEM...

quote:

Orjinalden alıntı: SpLeNDouR - 2

Kesinlikle abartmıyorum 24 saat dolmadan bu kadar kendini aşan parça bir tane daha yok..Prodüktörü Danja'nın açıkladığına göre albümdeki her parça birer HİT ve Britney kadar mükemmelliyetçi ve disiplinli biriyle daha çalışmamış!Halen Britney yeni parça kaydediyormuş Ve yeni bir gelişme de şu 13 Kasım'da albüm Wolf Eyes/Black Dice ismiyle 18 parça-2CD olarak çıkacakmış.Bunun Britney için bir ilk olacağı söyleniyor ya bakalım doğru mu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 28 Eylül 2007; 13:18:25 >

• BRITNEY ÇOK ERKEN ÇÖKTÜ ÖCÜ GİBİ OLDU SURATI
  • Beğenmedim Eski Şarkıları Kadar Güzel Değil
  • Şaka yapmıyorum koçum! ITUNES AMERICA NO.1 GIMME MORE!!! Sen müzikten anlamıyorsan ben ne yapabilirim!Sen dinleme biz dinleriz:D Albümün ismi Pieces Of Me! 2. single 'ın ismi de Pieces Of Me ..Ayrıca birçok müzik eleştirmeni tarafından albüm incelendi ve HARİKA olarak nitelendirildi.Sonuçta Orijinal birşeyler ortaya çıkarıyor kız,başkasında yok...Ki UMBRELLA'yı bile eliyle ittiğine göre Britney'in bu albümü şimdiden 1 numara!! MediaBase 'de de ilk 10'a yükseliyo..O nedir derseniz ABD'deki tüm radyolara promosu yollanmış parçaların ilk 100 deki listelemesi..Bi bakıma radyolardan gelen istekler ve sevilmesine bakıyor olay!Gimme More'a kötü diyebilecek olan varsa halen,buyursun konuşmaya devam etsin! MÜ-KEM-MEL!

• Ölü gibi ya ayakta zor duyuor.Deyim yerinde ise tam kaşarlanmış Britney artık.Eeee sen gidip bodyguard diye tuttuğun adamla yatarsan böyle olur.Nerde o eski Britney.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakrileg

pek çok arkadaş performansı beğenmemiş ama yapılan anketlere göre 2007 vma nın en beğenilen performansı o. bana göre ise britneyin en iyilerinden değil ama ortalıkta dolaşan pek çok şarkıcınınkinden güzel. ayrıca eskisi gibi bir performans beklemek de haksızlık olur kanaatindeyim. ne de olsa 2 çocuk doğurdu ve onca olay yaşadı. duyduğuma göre mtv hazırlandığı performansı yapmasına ve şarkıyı canlı söylemesine izin vermemiş. 50 cent gibi sanatçıların söyledikleri de bunu destekliyor. parça da fena değil. albümden bir kaç parça daha dinledim ve bazılarını gayet beğendim. ayrıca parça listelerde gayet başarılı bir şekilde ilerliyor.

hangi anketlermiş onlar bi koysana linklerini bizde görelim...Alay konusu olduğu bütün yabancı magazin ve müzik kanallarında mevcut...Hatta Emmy ödülleri töreninde bile dalga geçtiler...Madonna 50 yaşına girdi ondan 10000 kat daha iyi dansediyor...ayrıca çocuğu olan birsürü ünlü var ve gayet başarılılar halen...Britney in o gece bence kafası güzeldi ayakta duramıyordu..Vücudu zaten bitik...o vücutla o kıyafeti giyerek kendini ekstra rezil etti...albümünüde komple dinledim hiç vurucu bir şarkı yok...1-2 aya kalmaz unutulur...

quote:

Orjinalden alıntı: SpLeNDouR - 2

Şaka yapmıyorum koçum! ITUNES AMERICA NO.1 GIMME MORE!!! Sen müzikten anlamıyorsan ben ne yapabilirim!Sen dinleme biz dinleriz:D Albümün ismi Pieces Of Me! 2. single 'ın ismi de Pieces Of Me ..Ayrıca birçok müzik eleştirmeni tarafından albüm incelendi ve HARİKA olarak nitelendirildi.Sonuçta Orijinal birşeyler ortaya çıkarıyor kız,başkasında yok...Ki UMBRELLA'yı bile eliyle ittiğine göre Britney'in bu albümü şimdiden 1 numara!! MediaBase 'de de ilk 10'a yükseliyo..O nedir derseniz ABD'deki tüm radyolara promosu yollanmış parçaların ilk 100 deki listelemesi..Bi bakıma radyolardan gelen istekler ve sevilmesine bakıyor olay!Gimme More'a kötü diyebilecek olan varsa halen,buyursun konuşmaya devam etsin! MÜ-KEM-MEL!

sende şu müzik eleştirmenlerinin yorumlarının linklerini koy bakalım "KOÇUM"..hangisi harika diyormuş bakalım merak ettim...Umbrella 10 haftadan fazla kaldı 1 numarada gimme more bakalım 2.haftayı görecekmi...sırf britney in adı yüzünden 1 numara olmuştur...zaten bu albümden sonra britney falanda kalmıycağı için ortalıkta rahat ol...çünkü albüm tek kelimeyle RE-ZA-LET

• evet araştırdım hemen....işte dünya listeleri...linke tıklayın..USA SINGLES TOP 40... Brintney i gören varsa ilk 40 ta haber versin...

http://top40-charts.com/chart.php?cid=27

ALMANYA TOP 40

http://top40-charts.com/chart.php?cid=12

USA ALBUMS TOP 20

http://top40-charts.com/chart.php?cid=28

Bana birtane britney göstersenize...

• SANA ŞU KADARINI DEYİM:BENİM GİBİ, GERÇEK MÜZİĞİN YAPILDIĞI 80'LERİ YAŞAMIŞ BİR İNSANA,BRİTNEY MİRİTNEY GİBİ BALONLAR VIZ GELİR TIRIS GİDER TAMAM MI? BİZ ÇOK GÖRDÜK ÖLE ŞİŞİRMELER,CİNSELLİK VB.. ÖĞELER Bİ YERE KADAR,SES YOK,MÜZİKALİTE YOK.YOK YOK YOK...DAHA NEYİNİ SAVUNUYOSUN ANLAMADIM BU KIZIN?CİDDEEN ÇOK KOMİK MUHABBET,SAVUNDUĞUN ŞAHSIN TUTULACAK BİR MÜZİK OLGUSU OLSA SANA HAK VERECEĞİM AMA İNAN VEREMİYORUM.

MTV ADI VERİLEN NE ÜDÜĞÜ BELİRSİZ SÖZÜM ONA MÜZİK KANALI(?)BRİTNEYE TEKRAR ŞİŞİRME YAPAR MI, BİLEMEM AMA DEDİĞİM GİBİ TEENAGE ADI VERİLEN ÇOCUK VE ERGEN SÖMÜRÜ GRUBUNU DAHA NE KADAR SÖMÜREBİLECEKLER BU DA AYRI BİR MERAK KONUSU?

BRİTNEY GİBİLER GLOBAL DÜNYA'DA ÇOKCA VAR AMA NÜFUS CÜZDANLARI FARKLI:

PETEK DİNÇÖZ:BRİTNEY SPEARS:GÜLBEN ERGEN:HÜLYA AVŞAR:BEYONCE:CHRİSTİNA AGUELERA:JESSSİCA SİMPSON...LİSTE BÖLE GİDER.AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE... TOPUNU SIKSAN SANATÇI ETMEZ.
    KALİTELİ MÜZİK DİNLEMEK İSTİYOSAN 1-2 İSİM VEREYİM İSTERSEN!

alıntı:
    Şaka yapmıyorum koçum! ITUNES AMERICA NO.1 GIMME MORE!!! Sen müzikten anlamıyorsan ben ne yapabilirim!Sen dinleme biz dinleriz:D Albümün ismi Pieces Of Me! 2. single 'ın ismi de Pieces Of Me ..Ayrıca birçok müzik eleştirmeni tarafından albüm incelendi ve HARİKA olarak nitelendirildi.Sonuçta Orijinal birşeyler ortaya çıkarıyor kız,başkasında yok...Ki UMBRELLA'yı bile eliyle ittiğine göre Britney'in bu albümü şimdiden 1 numara!! MediaBase 'de de ilk 10'a yükseliyo..O nedir derseniz ABD'deki tüm radyolara promosu yollanmış parçaların ilk 100 deki listelemesi..Bi bakıma radyolardan gelen istekler ve sevilmesine bakıyor olay!Gimme More'a kötü diyebilecek olan varsa halen,buyursun konuşmaya devam etsin! MÜ-KEM-MEL!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 1 Ekim 2007; 1:49:37 >

• tartışmaya gellll
  • @faho

sana katılıyorum ama caps lock un açık kalmış onu bi kapatırsan daha iyi olur...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.