Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Sakıncası yoksa sorabilir miyim; işin olmadığı halde neden evlendin?

aynen

insan ilk önce gelecegini düşünür,çalışan bayanla evlenir ne olur ne olmaz işsizde kalabilirim diye,hadi sevdin evlendin,en az işsiz kalınca sana 1-2 sene bakacak kenarda paran olması lazım,yada bir kaç meslegin,öyle sevdimde evlendim artık olmuyor,sonu siz gibi işte,insan hastalanacagını,ölecegini,sakat kalacagını hep düşünmeli,başına kaza gelecegini,başımızdaki hükümetlerden dolayı işsiz kalacagını,yani kendini düşünmeyene

• HERKEZE TEŞEKKÜRLER KONU BAŞKA YERLERE GİTTİ AMA NAPALIM...:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahgul

HERKEZE TEŞEKKÜRLER KONU BAŞKA YERLERE GİTTİ AMA NAPALIM...:(

kusurabakma arkadaşım biraz tartışma ortamı oluştu ama umarım bir iş bulursun ki bu aramak için doğru yer değil bencewww.kariyer.net e üye olmanı öneririm orada birçok eleman arayan şirket var bu kadar referansla iş bulamaman mümkün değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: sokrates1213

quote:

aynen

insan ilk önce gelecegini düşünür,çalışan bayanla evlenir ne olur ne olmaz işsizde kalabilirim diye,hadi sevdin evlendin,en az işsiz kalınca sana 1-2 sene bakacak kenarda paran olması lazım,yada bir kaç meslegin,öyle sevdimde evlendim artık olmuyor,sonu siz gibi işte,insan hastalanacagını,ölecegini,sakat kalacagını hep düşünmeli,başına kaza gelecegini,başımızdaki hükümetlerden dolayı işsiz kalacagını,yani kendini düşünmeyene

Kendine eş mi arasın yoksa ekonomik olarak tutunacak bir dal bir geçim kaynağı mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: 1

quote:

quote:

aynen

Kendine eş mi arasın yoksa ekonomik olarak tutunacak bir dal bir geçim kaynağı mı?

adı üstünde eş,insan eger eşini düşünüyorsa çalışmasına bakar çünkü ilerde sizde ölebilir ve çok sevdiginiz eşiniz meslegi işi olmadıgı için başka kollara koşabilir ev kumkuması oldugu için,ev geçindirme,evin ortak halinden anlamak için her şeyde ortaklıktan yanayım,çamaşır,alış veriş dahil,sırası gelince ben eşime,sırası gelince eşim bana bakacak,anlamanı beklemiyorum.

• bilgisayardan internetten falan anlıyorsan sana bir telefon verebilirim kendisi emlakçı olur emekli subaydır.İşyerine eleman arıyordu yeri küçükbakkalköy de sen küçükçekmece den oraya nasıl gidersin gelirsin bilemem ama istersen eğer telefonunu verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 13 Mart 2008; 15:27:33 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen

adı üstünde eş,insan eger eşini düşünüyorsa çalışmasına bakar çünkü ilerde sizde ölebilir ve çok sevdiginiz eşiniz meslegi işi olmadıgı için başka kollara koşabilir ev kumkuması oldugu için,ev geçindirme,evin ortak halinden anlamak için her şeyde ortaklıktan yanayım,çamaşır,alış veriş dahil,sırası gelince ben eşime,sırası gelince eşim bana bakacak,anlamanı beklemiyorum.

sakın 10 seneden önce ölme. mazallah eşiniz çocuklarınız sokaklara düşer. yeni kanuna göre 10 sene dolmadan ölürseniz hava alıyor arkada bıraktığınız aileniz. o yüzden eşlerin çalışması önemli. yoksa lalelide sürer geri kalan yaşamını, tabi zengin değilse...

• valla ortamı tartışma ortamına çekmeye gerek yok nasıl yardımcı olabiliriz onu düşünelim

şimdi sana gerçek bi olay anlatcam:

ben express kargoda çalışırken oraya evli bi adam gelmişti çalışmaya, tabi oda uzun süredir çalışmamış, parasız kalmış mecburiyetten gelmiş hamballık yapıyodu bizle beraber, bunda goculunacak bişey yok sonuçta paraya ihtiyacın var çalışıyosun, üstelik eşide hamileydi zor durumdaydılar o adam bilmem kaçıncı katlardan sırtında ev eşyaları indiriyodu çalışıp didiniyodu, tabi kargo oldugumuz için biçok yere kargo götürüyoduk lcwaikikiye kargo götürüken oranın müdürüyle kafa kurmuş bu adam sonra oranın müdürü bunu işe çagırmış oraya girdi sonra, işçi olarak bi müddet orada çalıştı, sonra depo sorumlusu oldu maaşı yükseldi, sonra kademeyi bi daha artırdı sanırım şubenin müdürümü sorumlusumu ne olmuştu oranın işçi giriş çıkışına bu bakıyodu herşey bunun elindeydi, inan bana ozamanın parasıyla eli arkasında 1-2 milyar gibi yüksek bir maaşla çalışmaya başladı, beni çagırdı gel dedi ankarada istedigin lcw firmasına seni aldırayım dedi sadece formu doldur yeter dedi, ozamanda benim sınavlarım vardı öss için kabul etmediydim yoksa girseydim depo sorumlusu olarak ozamanın maaşıyla 700-800m maaş alcaktım boşver beni evli degilim evlenmeyide düşünmüyorum 23 yaşındayım geçenlerde migrosa başvuru yaptım bugün çagırdılar önümüzdeki günlerde migrosda çalışmaya başlıycam yeterki sen işte

adam bak nerelerden nerelere geldi hamballık yaparken şimdi çok iyi durumlara geldi

sana kısaca demek istedigim bu hayatın ne getircegi belli olmaz moralini bozma sende git önce hamballıkla başla yada bi cafede garsonluk yap çaycılık yap bi şekilde iş bulursun kargoculara git birsürü eleman girip çıkıyo oralara başvurabilirsin ama biryerden tutun hiç belli olmaz seninde şans kapın çalınır elbet o yüzden karamsarlıga düşme şuan ankarada olsaydın hemen başlıyabilceğin bir sürü iş adresi verirdim

• Göründüğü kadarıyla arkadaş pek doğru şeyler yapmamış.bu gen. yaşta evlenerek.

neyse hepsini geçmek lazım olan olmuştur.şu anda yapılması gereken akıl vermek değil yardımdır.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

aynen

Ne diyelim.Umarım eşin çalışan biri olur da başka kollara koşmaz.

• çalışmak isteyen insan istedikten sonra iş bulur, yattığın yerden forumlarda allah rızası diyerek dilenerek iş bulamazsın elimde 1000 iş olsa bir tanesini böyle bi adama vermem
  • GEZİPTE FORM DOLDURMADIĞIM YER KALMADI VALLA..KARİYER NET VE BENZERİ SİTELERE ATTIĞIM YER KALMADI İNANINKİ...
  • 24 yaşındasın ve iş bulamıyorsun

nasıl oluyor bu??
    koskoca istanbul'da kalıyorsun nasıl iş yok?

@Ayhan ARslan Kalıyorum SANA! +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ayhan Arslan

çalışmak isteyen insan istedikten sonra iş bulur, yattığın yerden forumlarda allah rızası diyerek dilenerek iş bulamazsın elimde 1000 iş olsa bir tanesini böyle bi adama vermem

sen nerden biliyosun adamın yattığı yerden iş aradığını başka şeylerde denemediğini bir çare olarak da buraya yazmış olamaz mı,adam dilenmiyor çalışıp karşılığında para kazanmak istiyor,bunu da istediği yerde aramakta özgür,saçma sapan yorumlar yapmanın gereği yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©em

quote:

çalışmak isteyen insan istedikten sonra iş bulur, yattığın yerden forumlarda allah rızası diyerek dilenerek iş bulamazsın elimde 1000 iş olsa bir tanesini böyle bi adama vermem

sen nerden biliyosun adamın yattığı yerden iş aradığını başka şeylerde denemediğini bir çare olarak da buraya yazmış olamaz mı,adam dilenmiyor çalışıp karşılığında para kazanmak istiyor,bunu da istediği yerde aramakta özgür,saçma sapan yorumlar yapmanın gereği yok.

abi o biraz daha iyi bi iş istiyo her işi yapmaz böyle adam getir götür işini filan yapabilirde eğer gerçekten her işi yapabilse hamal arayan bi ton yer var

• adam iş istemiş bana para verin dememiş iş istemenin dilencilikle sahtekarlıkla ne alakası var.
    umarım feraha çıkarsın kardeş keşke elde imkan olsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahgul

GEZİPTE FORM DOLDURMADIĞIM YER KALMADI VALLA..KARİYER NET VE BENZERİ SİTELERE ATTIĞIM YER KALMADI İNANINKİ...

Karıyer net te cagrı merkezlerının ılanlarına basvur 1-2 hafta ıcınde ırtıbat kurarlar muhakkak. Konusmanda dıksıyonunda problem yok ıse ıs bulman an meselsı bu sektorde ve sureklı eleman alısı yapılır. Sansını dene.

karıyer.net,secretcv.com,yenibiris.com buralardan basvurularını yap vakıt kaybetmeden. kısa surede ıs bulabılırsın.
  • quote:

aramadığını nereden biliyorsunuz ne bu iş bolluğu ya çalışana iş çok filan çıkın bir gezin bakalım nerede adam akıllı iş var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: heLOpeRS

24 yaşındasın ve iş bulamıyorsun

nasıl oluyor bu??
    koskoca istanbul'da kalıyorsun nasıl iş yok?

@Ayhan ARslan Kalıyorum SANA! +1

doğru diosun valla.belki iş seçiyosundur kim bilir.
  • Her işi yapabilirim diyen adamı direk kovarlar.Uzman oldugun bi alanın yoksa iş bulamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.