Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sık dişini biraz hattı satınca 800 milyarın olcak
  • Arkadaslar nerden biliyorsunuz adamin gazetelerden gezerek falan is aramadigini.. bir umut diye acmis mesaj ilgileniyorsaniz cevap yazin ilgilenmiyorsaniz gereksiz seyler yazmayin.. Hayat bu nereden ne cikacagi hic belli olmaz....
  • arkadaşlar birşey yazmıcaktım haddim olmayarak ama dayanamadım iş verecek olan yazsın olmayan bence yorum yapmasın ayıptır yav illa burda guvenipte iş hemen verilcek deil ya adamı göruşmeye alırlar araştırırlar ona göre verirler
    yok allah rızası için nie demiş yok dilencide öle dermiş falan filan bırakın bunları yav adam bes belli basbasbağrıyor işsizim die şu memlekette adam başına 2bin dolar düşüo milli gelirde ama belliki haala ruyaalar alemindeyiz

arkadaşım sende en kısa zamanda iş bulman dileği ile
  • iş arayan biri nasıl olurda otobüs ve hattı satabilir? hem de 800 milyar ... Başkasının ricası üzerine diyecem ama?

http://forum.donanimhaber.com/m_21933421/tm.htm
  • Birde satılık psp ve lcd ye pm atmış. Madem işi gücü yok bu adamın nasıl oluyorda bunları alabilecek parası olabiliyor. Demekki adamın hayatında en çok önem verdiği şey eğlence heralde..

http://forum.donanimhaber.com/m_21925249/mpage_1/key_//tm.htm#21925809
  • Bi topicte de tartışma çıkmasa şaşacam ha Kardeş az istemişsin o hat 1 trilyona gider
  • güzel arkadaşların otobüs benim değil bi arkadaş aracılıyla yazdım...
    iş mişte istemiyorum..ama çoluk çocuk dolu burası anlamadım ama neyse
  • iş iş dediğin nedir ki gülüm biz senin için forumdan geçmişiz
  • yahu buradaki insanların yarısının amacı sırf geyik. arkadaş kendi emeğiyle çalışıp para kazanmak istiyor başka da birşey yok görünüşe göre. size ne yaşından, karısından bilgisayarından. acaba buradakilerin kaç tanesi işsiz de kalsa bilgisayarsız kalabilir? bu birtakım maydonoz arkadaşlar arkadaşın herşeyiyle ilgilendikleri yetmiyormuş gibi müstakbel işverenini de düşünüp şimdiden niyet yoklamalarına girişmişler. bırakın da işverenine de biraz iş düşsün de o da sorgulayıp araştırsın. deneme süresi vs. var, çalıştırsın da görsün.

bu arada, benim mesaj da biraz gereksiz sayılır çünkü arkadaşa cevaben önerebileceğim bir iş yok maalesef. saygılar....

bu arada, ben de 24 yaşında ve hayatını garanti olmasa da çalışarak sürdürebilen birisi olsaydım ve evlenmem gerektiğine emin olduğum birisi olsaydı, ben de düşünmez evlenirdim herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrahgul

güzel arkadaşların otobüs benim değil bi arkadaş aracılıyla yazdım...
    iş mişte istemiyorum..ama çoluk çocuk dolu burası anlamadım ama neyse

eh artık arkadaşın seni %5 görür eşşek degil ya
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.