Şimdi Ara

Silinebilir...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexel -- 7 Eylül 2012; 14:47:04 >

• kardeşim 100 tlye veriyosan alıyım.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRonaldo48

kardeşim 100 tlye veriyosan alıyım.....

Fiyat sondur.
  • hocam urunu alalı kaç sene oldu? bilgi verir misin? ömürleri kısa bu ürünlerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxor

hocam urunu alalı kaç sene oldu? bilgi verir misin? ömürleri kısa bu ürünlerin

Ürün arkadaşımın olduğu için ne kadar zaman önce aldığını bilmiyorum sorar, buraya yazarım.

Bu arada bu ürünlerin ömürlerinin kısa olduğunu nerden çıkarıyorsunuz? Daha önce böyle saçma birşey duymadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexel

quote:

Ürün arkadaşımın olduğu için ne kadar zaman önce aldığını bilmiyorum sorar, buraya yazarım.

Bu arada bu ürünlerin ömürlerinin kısa olduğunu nerden çıkarıyorsunuz? Daha önce böyle saçma birşey duymadım...

quote:

bende katılıyorum hatta gülmekten

evet doğru : kullanmasını bilmezsen hassas cihaz deyip özen göstermezsen 4, kattan düşürürsen çalışır vaziyetteyken kibrit kutusu sallar gibi sallarsan bunların ömrü çok kısa oluyor.

hani pazarlık ederken mala çamur atıldığını gördüm ama bu arkadaş başka bir boyut kazandırdı olaya.

• quote:

arkadaşı uzaklaştırma cezası vermleri ,bu forum ıcın gayet mantıklı olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne zaman alındığını sorabildiniz mi? Diskte test taraması yapıldıysa sonuçlarını koyabilir misin? bad sector ya da kafa vurma vibi problemi olup olmadığını biliyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupree

quote:

Orijinalden alıntı: drexel

quote:

quote:

bende katılıyorum hatta gülmekten

evet doğru : kullanmasını bilmezsen hassas cihaz deyip özen göstermezsen 4, kattan düşürürsen çalışır vaziyetteyken kibrit kutusu sallar gibi sallarsan bunların ömrü çok kısa oluyor.

hani pazarlık ederken mala çamur atıldığını gördüm ama bu arkadaş başka bir boyut kazandırdı olaya.

• üstat bende şu anda kullandıgım card share ile dt ve tüm yabancı kanalları açan ;

skystar2 2,8 tv kartımla takas düşünürmüsün bu kartın birde ısınma donma kitlenme yapan 2,6 ları vardır

2,8 en son versiyonudur . card share bi yana dvd kalitesinde kayıt ve uydu internet dowloand mevcut

meraklı isen takas yapalım bilgi için link ;

http://www.sanalmarketim.com/urun/74a2a27037999cd85eb57e6e543d61b1/Bilgi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: gacar978

üstat bende şu anda kullandıgım card share ile dt ve tüm yabancı kanalları açan ;

skystar2 2,8 tv kartımla takas düşünürmüsün bu kartın birde ısınma donma kitlenme yapan 2,6 ları vardır

2,8 en son versiyonudur . card share bi yana dvd kalitesinde kayıt ve uydu internet dowloand mevcut

meraklı isen takas yapalım bilgi için link ;

http://www.sanalmarketim.com/urun/74a2a27037999cd85eb57e6e543d61b1/Bilgi/

Teşekkürler, harddisk arkadaşımın ve takas düşünmüyor

Edit: Font Size

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drexel -- 16 Ocak 2012; 21:37:12 >

• Merhaba arkadaşım,

istanbuldan aracın var mı?

Ayrıca ürüne ait fatura bilgileri nelerdir ? Bilgi verir misin? Teşekkürler şimdiden.

iyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.