Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicotinell

focus olabilir, sağlam ama sessiz değil

Ben sessiz bi arac istiyorum ozellikle ruzgar ve yol sesini hic sevmiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKiSH__DeViL

quote:

focusta hem rüzgar hem yol sesi var
  • seat cordoba da düşünebilirsiniz. Ben satacağım da:)
    Şaka bi yana, herşeyi var seri araç az yakar. Temiz bi araba bulursanız düşünülebilir..Özellikle dizelleri
  • quote:

quote:

merivanın yalıtımı çok iyi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nkaradeniz

Daha hangi sinif arac almak istediginize bile karar vermemissiniz, bu fiyat araliginda ölümdur, bi saga bi sola bakar ortada kalirsiniz, size oncelikle corolla sonra astra sonra marea tavsiye ederim nacizane, ama once hangi sinf arac aradiginiza karar verin, ihtiyaclarinizi ve isteklerinizi belirleyin yoksa guncel yazmaktan parmaklariniz agrir...
    Selamlarsevgiler

Size bu durumu söyle aciklayayim; gönlüm D sınifindan yana, mantigimin bir kismi C sinifindan bir kismida daha genc bi B sinifindan yana. Yani anlayacaginiz bende neremi dinleyeyim anlamadim. Bu arada Megane 2 icin ne dersiniz???

Allah yardimciniz olsun, ikinci el arac almak gercekten cok sikintili, ben de cok uzun bir zaman ikinci el baktim ama gonul mantik akil hepsi bir tarafa cekince insan gercekten arac bakarken boguldugunu hissediyor, durumunuzu az cok anlayabiliyorum.. megane 2 lerin 100000'den sonra dokuldugunu cok okudum ve kullananlardan duydum, aradiginiz fiyat araliginda sizi uzmeyecek bir megane bulabileceginizi sanmiyorum, ama ne kadar yuksek modelli o kadar agrisiz baş, eger punto size ufakmgelmezse yuksek modelli punto da tavsiye ederim, umarim gonlunuzce bulursunuz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk arabam olacağından 2001 - 2006 arası symbol alacağım sanırım.

Araba ne demek onu anlamam lazım öncelikle.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.