Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
2.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Corolla

Araç hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

Klima yokmuş, işimize bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih81 -- 7 Ağustos 2012; 16:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih81

Bu başlıkta bana göre...

Corolla

Araç hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

Klima yokmuş, işimize bakalım.

Corollanin bizim aradigimiz fiyatlarda olan kasasi her corollada oldugu gibi yine sorunsuzluk abidesi ancak ne konfor var ne tip var buda pek isime gelmiyor benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chevrolet - Kalos

Bunun için yorumlarınız nedir?
  • quote:

Chevrolet - Kalos

geciniz diyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKiSH__DeViL

quote:

Chevrolet - Kalos

geciniz diyorum...

Nedendir dostum?
  • Arkadaslar astra g almak mantiklimi bu arac hakkinda tarafsiz yorum yapicak yokmu? Bide piyasada bunlarin otomatigi cok var otomatikleri nasildir bunlarin?

• Guncelllll

• guncel allah guncell

• Hala güncel dostlar
  • Biz pederle 99 model auidi a3 aldık.Arabadan çok memnunuz.Yol tutuşu muazzam yaktığı yakıt ortalama ve performans olarak insanı tatmin ediyor.130 binlerde bir a3 bulursanız kaçırmayın derim.Pişman olmazsınız.
  • quote:

Hala güncel dostlar

Aynen

• Mesajları okumadım, daha önce biri yazdıysa kusura bakmayın. Başlığı okuyunca benim aklıma direk Focus I geldi. 99-04 arası 1.6 ghia donanıma bakabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

Mesajları okumadım, daha önce biri yazdıysa kusura bakmayın. Başlığı okuyunca benim aklıma direk Focus I geldi. 99-04 arası 1.6 ghia donanıma bakabilirsiniz.

Haklısınız aslında.
  • Ben size model yerine bir kac tavsiye vereceğim arac 3 yıl sizinle birlikte olacakmış şimdi bu alacağınız otomobilin yası mümkünse KUCUK olsun ayrıca lastikleri yeni bakımları yapılmış olsun yani 500 1000 tl fazla verin ama temiz araba alın çünkü siz araca 3 yıl. Binmeyi hedefliyorsunuz eğer ekonomi çok on planda degilse LPGsiz araçlara bakıp fiyat indirenlerimiz ayrıca alacağınız aracın aki durumuna ve triger v kayısı değişmiş mı baskı balata v.b sorunlarIna iyi bakın derim saygilarimla

• Cok ikilemdeyim modeller kafamda belli ama asil karar veremedigim genc bir B sinifimi (jazz colt c3 vs) gibi, yaklasik 10-12 yaslarinda bir C sinifimi (Astra, Focus vs) gibi veya şöyle konforlu 2.0 motor keyifli bir D sinifimi (peugeot 406, Mondeo, Laguna vs.) gibi??? Önce buna karar vermem lazim sanirim...

• honda city'e nedersin arkadaşım 1.4 elit bulabilirsin bu paraya bende city ile ilgileniyorum bi bak istersen
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

quote:

Arkadaslar cok kisa ve öz sorucam 16-18000 arasi KONFOR, BİRAZ EKONOMİ ve BİRAZDA SORUNSUZLUGU barindiran araclar öneriniz bana...

hiç dolanma boşuna; ASTRA G 1.6 lpg'li al pişman olmazsın

Astra G düsunuyorum aslinda ama benim fiyat araligimda elegance yok sanirim dimi? Ayrica Astra G'nin yol konforu nasildir? Yol ve rüzgar sesini ne derecede iceri aliyo

biz 9 senedir kullanıyoruz(20000'de aldık şu an 120.000 km) .

2001 model Elegance paket lpg'li gayet ekonomik uzun yolda 16-17 krş yakıyor.

Bakımı yetkili serviste pahalı ama sanayide ustası bol. Zibil gibi yedek parçası var.

1 kere yolda bıraktı onu da bakımını aksattığımız için(kurum temizliği yaptırmamıştık)

2. eli çok kuvvetli. 18'e elegance bulunur neden bulunmasın.

İçeri çok ses almıyor. Yol tutuşu fena değil ama bence 3.5 cm yay ile güzel sonuç alırsınız.

O fiyata alınabilecek en iyi arabadır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

Mesajları okumadım, daha önce biri yazdıysa kusura bakmayın. Başlığı okuyunca benim aklıma direk Focus I geldi. 99-04 arası 1.6 ghia donanıma bakabilirsiniz.

Haklısınız aslında.

haklıyım tabi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar cok kisa ve öz sorucam 16-18000 arasi KONFOR, BİRAZ EKONOMİ ve BİRAZDA SORUNSUZLUGU barindiran araclar öneriniz bana...

hiç dolanma boşuna; ASTRA G 1.6 lpg'li al pişman olmazsın

Astra G düsunuyorum aslinda ama benim fiyat araligimda elegance yok sanirim dimi? Ayrica Astra G'nin yol konforu nasildir? Yol ve rüzgar sesini ne derecede iceri aliyo

biz 9 senedir kullanıyoruz(20000'de aldık şu an 120.000 km) .

2001 model Elegance paket lpg'li gayet ekonomik uzun yolda 16-17 krş yakıyor.

Bakımı yetkili serviste pahalı ama sanayide ustası bol. Zibil gibi yedek parçası var.

1 kere yolda bıraktı onu da bakımını aksattığımız için(kurum temizliği yaptırmamıştık)

2. eli çok kuvvetli. 18'e elegance bulunur neden bulunmasın.

İçeri çok ses almıyor. Yol tutuşu fena değil ama bence 3.5 cm yay ile güzel sonuç alırsınız.

O fiyata alınabilecek en iyi arabadır.

Tesekkurler tavsiyelerinizi aklima yazdim. Astra ve Focus dusundugum araclarda suan badi cekiyor.

• Ben bu fiyat aralığında MAREA Exlusive 2004 model civarlarına bakıyorum.. Temizini bulamazsam Liberty sine bakıcam düşük kilometreli. Kafamda bu araç var benim.

Bende 3 sene bineceğim bir araç bakıyorum. O yüzden B sınıfı araçları (Palio-Polo-Fabia) şimdilik eledim fikrim değişir mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carantinas -- 8 Ağustos 2012; 10:20:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.