Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
2.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar daha önceleri cesitli fiyat araliklarinda tavsiyelerinize basvurmustum ancak suan arac alicagim rakam araligini kesin olarak belirledim cünkü bankalara faiz ödemek istemiyorum. Kademe kademe yükseltmek istiyorum aracimi. Öncelikle sunu belirteyim otomobil dunyasiyla alakali cok bilgi ve ilgiliyimdir. Bu alacagim arac 5'nci aracim olucak üst segment aracimda oldu sıfır aracimda oldu vs. uzatmayayim. Simdiki alicagim arac en az 2 en fazla 3 sene benimle olucak. Beklentilerim hepsi birarada olamayacak olsa bile; konfor, saglamlik, bombos olmayacak sekilde donanim, güven, sürüs zevki, sessizlik, ee biraz ekonomi, biraz tip vs vs istekler bitmez. Arkadaslar bu fiyat araligindaki en mantikli secim hangi arac olur? Nedenleriyle birlikte tavsiyelerinizi almak istiyorum. Benim aklimdada birkac model var ancak sizleri yönlendirmemek adina sona sakliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRKiSH__DeViL -- 9 Ağustos 2012; 4:04:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konfor, sağlamlık, güven, sürüş zevki ve sessizlik. Honda Civic 00' kasa. Donanım olarak ise eski BMW ler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Konfor, sağlamlık, güven, sürüş zevki ve sessizlik. Honda Civic 00' kasa. Donanım olarak ise eski BMW ler.

Civic 00 kasa hangi model yillari oluyor anlamadim? Ayrica arkadaslar yokmu baska tavsiye verecek olan???

• Kardeş 13 ve 18 birbirinden çok farklı rakamlar. Daha sabit bir bütçe belirtirsen daha çok yardımcı olacaktır forum.
  • Bende hemen hemen o bütçe ile bakıyordum sonra o olsun bu olsun derken fiyat bayaği yükseldi.o fiyata en garanti seçim corolla olur 2001

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolojici

Kardeş 13 ve 18 birbirinden çok farklı rakamlar. Daha sabit bir bütçe belirtirsen daha çok yardımcı olacaktır forum.

Aslinda yazdigimda anlatmaya calistigim bu aralikta benim istedigim sekilde en mantikli ne alinir diye sormakti. Yani belirttigim aralikta istediginizi tavsiye edebilirsiniz. Rakam araligini biraz daha daraltmami isterseniz 16-17 diyebilirim...

• Arkadaslar yokmu fikri olan bu konu onemli benim icin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu konu forumdaslara pek cazip gelmedi hrlde

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRKiSH__DeViL

Bu konu forumdaslara pek cazip gelmedi hrlde

50-60bin yazsanız emin olun savas cıkar bu baslıkta
    neyse tavsiye istemişsiniz pek arabalardan anlamam ama araba alma arifesinde ve ortalama 3 aydır araba arayan birisi olarak benim suanda aklımda 2003 1,4 privilege - 2005 diynamic clio II otomatik
    fiyat aralıgıda 16.500-18.500 arası tabi otomatik şartınız yoksa bu fiyatlar biraz daha düşüyor 1-2 bin arası benim otomatik sartım oldugundan sadece otomatiklere bakıyorum bu dedigim iki arac modellerinin en doluları abs 4 hava yastıgı eps esp klima bazılarında sunroof dijital klima vs..
    ama son bir kac gündür honda jazz larada bakmaya basladım sizde bir bakın derim belki bütcenize uygun güzel temiz bir arac bulursunuz
    Allah yardımcınız oılsun araba aramak ve hangisini alayım sorunun cevabını bulmak gercekten cok zormuş onu anladım şu 3 ayda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 6 Ağustos 2012; 23:00:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: by_MuKa

quote:

Bu konu forumdaslara pek cazip gelmedi hrlde

50-60bin yazsanız emin olun savas cıkar bu baslıkta
    neyse tavsiye istemişsiniz pek arabalardan anlamam ama araba alma arifesinde ve ortalama 3 aydır araba arayan birisi olarak benim suanda aklımda 2003 1,4 privilege - 2005 diynamic clio II otomatik
    fiyat aralıgıda 16.500-18.500 arası tabi otomatik şartınız yoksa bu fiyatlar biraz daha düşüyor 1-2 bin arası benim otomatik sartım oldugundan sadece otomatiklere bakıyorum bu dedigim iki arac modellerinin en doluları abs 4 hava yastıgı eps esp klima bazılarında sunroof dijital klima vs..
    ama son bir kac gündür honda jazz larada bakmaya basladım sizde bir bakın derim belki bütcenize uygun güzel temiz bir arac bulursunuz
    Allah yardımcınız oılsun araba aramak ve hangisini alayım sorunun cevabını bulmak gercekten cok zormuş onu anladım şu 3 ayda

Desteginiz icin saolun jazz sevdigim ve dusunebilecegim bi model ancak clio sanirim sicak degil benim icin. Ayrica evet daha onceden yuksek meblalarda tavsiye istedigimde herkes yazardi simdi kimse yazmiyor uzuldum acikcasi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Konfor, sağlamlık, güven, sürüş zevki ve sessizlik. Honda Civic 00' kasa. Donanım olarak ise eski BMW ler.

Civic 00 kasa hangi model yillari oluyor anlamadim? Ayrica arkadaslar yokmu baska tavsiye verecek olan???

2000 kasa hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

Bende hemen hemen o bütçe ile bakıyordum sonra o olsun bu olsun derken fiyat bayaği yükseldi.o fiyata en garanti seçim corolla olur 2001

kesinlikle en ideal 17-1800 e 1.6 sol special corolla 2001 vvt-i tavsiye ediyorum. 12 yıldır kullanmaktayım bu aracı özellikle motorundan bir tık bile duymadım çok şükür. bizdeki terra ancak sol specialini bulursan seni her yönden memnun eder. sağlam performanslı rahat ve oldukçada ekonomiktir. temizni bulursanız uzun yıllar rahat rahat binersiniz. örnek olarak şu ilandaki gibi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-meraklisina-94320896/detay ilandaki fiyat sizi çok yanıltmasın 18 civarına bulabilirsiniz bu aracı.
    12 yıldır kullanıyorum sorunuz olursa cevaplayabilirim.

• Temiz bi elentra. Bulabilirsiniz. Cok rahat oturakli ve kronik sorunu olmayan bi araç

• Corollayı severim ancak o kasa bana cok itici geliyor ve iceri cok ses aliyor diye biliyorum ondan dolayi sogugum. Elantra'ya gelince gercekten saglam ve sorunsuz oldugunu cok duydum ve bindim araca. Ancak tip fakiri bi arac onuda belirteyim.Yinede olabilir...

• Güncel

• Ford Focus'umu satıyorum 2000 model irtibata geç :)
  • ilan linkinizi verin. Bu arada forum cok cansiz arkadaslar

• Arkadaslar cok kisa ve öz sorucam 16-18000 arasi KONFOR, BİRAZ EKONOMİ ve BİRAZDA SORUNSUZLUGU barindiran araclar öneriniz bana...

• quote:

Arkadaslar cok kisa ve öz sorucam 16-18000 arasi KONFOR, BİRAZ EKONOMİ ve BİRAZDA SORUNSUZLUGU barindiran araclar öneriniz bana...

hiç dolanma boşuna; ASTRA G 1.6 lpg'li al pişman olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

quote:

Arkadaslar cok kisa ve öz sorucam 16-18000 arasi KONFOR, BİRAZ EKONOMİ ve BİRAZDA SORUNSUZLUGU barindiran araclar öneriniz bana...

hiç dolanma boşuna; ASTRA G 1.6 lpg'li al pişman olmazsın

Astra G düsunuyorum aslinda ama benim fiyat araligimda elegance yok sanirim dimi? Ayrica Astra G'nin yol konforu nasildir? Yol ve rüzgar sesini ne derecede iceri aliyo

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.