Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi who_am_i_ -- 1 Temmuz 2018; 12:47:54 >

• Normalde anlık olarak gerçekleşmesi gerekiyor. Hem laptop ekranından hem de tv ekranından aynı anda görüntü alırken dener misin aynı işlemi?
  • Evet altınları mevcut zaten onları kullanmanızı tavsiye
    ederim ben de. Daha önce altın olmayan bi kablo kullanmadım o yüzden ondan kaynaklı olup olmadigindan emin değilim ama deneme imkanınız varsa başka bir kablo ile denmekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermangarnett

Benim sorunum bağlamak değil. Bağlıyorum bağlamasına da, komutlara çok geç cevap veriyor televizyona bağlayınca. Mesela farenin sağ tuşuna tıklıyorum ancak hissedilir bi fark var iletilme hızında, kabloyla mı ilgili acaba? Oyun oynayamıyorum rahatlıkla yapmak istediklerimi bilgisayar ekranına göre çok geç yapıyor. Bunun bir çözümü var mı? Bilgisayar ekranıyla tv ekranı arasındaki fark hissedilir biçimde, lütfen yardım edin.

Sanırım bağlantı kablonuzun kalitesiyle alakalı ben masaüstü PC' de şu ürünü kullanıyorumhttp://www.usa.philips.com/c/home-entertainment-accessories/6-ft-high-speed-swivel-swv3474h_17/prd/en/

Hem çok net hemde algılamalar da ve görüntüde gecikme olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: daleth

quote:

Orijinalden alıntı: ermangarnett

Benim sorunum bağlamak değil. Bağlıyorum bağlamasına da, komutlara çok geç cevap veriyor televizyona bağlayınca. Mesela farenin sağ tuşuna tıklıyorum ancak hissedilir bi fark var iletilme hızında, kabloyla mı ilgili acaba? Oyun oynayamıyorum rahatlıkla yapmak istediklerimi bilgisayar ekranına göre çok geç yapıyor. Bunun bir çözümü var mı? Bilgisayar ekranıyla tv ekranı arasındaki fark hissedilir biçimde, lütfen yardım edin.

Sanırım bağlantı kablonuzun kalitesiyle alakalı ben masaüstü PC' de şu ürünü kullanıyorumhttp://www.usa.philips.com/c/home-entertainment-accessories/6-ft-high-speed-swivel-swv3474h_17/prd/en/

Hem çok net hemde algılamalar da ve görüntüde gecikme olmuyor.

buda linki (fiyat) ortalama 30/50 TL arası değişiyor mağazaya göre

http://www.bimeks.com.tr/urun/124453/philips-yuksek-hizli-hdmi-kablo-swv3474-27-.aspx

• Sorun kabloda değil, televizyonunda. Altın uçlu ya da metal uçlu HDMI'ın hiçbir farkı yoktur. Sadece birisinde ömür daha uzundur.

Yalnız uyarayım tv ayarları ile yapılacak bir şey değil, bilgisayarından çözünürlüğü TV'ye göre ayarlarsan çok az bir performans artışı elde edebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.