Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gece real madrit vs mancester city maçini izleyemeyince tepem attı ve içimi dökmeye karar verdim. Ben babaannem ve babam ile yaşıyorum ayrılık olayları... Başlıktaki gibi fakir değiliz ama evimiz çok kötü eski ve kırmızı kızıl arasi dolaplar 37 ekran ve ondan biraz büyük bir televizyonumuz var ama uyduda çoğu kanal yok atv star ntv... Gibi yüklemeyi denedim olmadı tamirciye götürelim dedim olmadı. Hele odam dedemin odası eski her şey değişelim diyorum yok diyorlar telefonum bilgisayarım giysilerim düzgün ama ev vahim durumda ve duzelttiremiyorum ne yapmam gerek arkadaşlar yardım edin lütfen yapabilirim :(

edit: babaannemin ve babamın maaşları yerine yani 3 kişilik bir aileye göre yüksek bir gelirimiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartvizite -- 26 Ekim 2012; 18:29:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• telefonunun pcnin giysilerinin düzgün olduğuna şükret takma kafana
  • Haklısın tabiki ama ben durumumuz olduğu halde bunları değiştirmelerine kızıyorum bunu yapacak maddi durumumuz var cimrilik yapmiyorlar buda beni çıldırtıyor odamda sadece 30 cm lik bir ara var her girdigimde midem bulaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kartvizite

Bu gece real madrit vs mancester city maçini izleyemeyince tepem attı ve içimi dökmeye karar verdim. Ben babaannem ve babam ile yaşıyorum ayrılık olayları... Başlıktaki gibi fakir değiliz ama evimiz çok kötü eski ve kırmızı kızıl arasi dolaplar 37 ekran ve ondan biraz büyük bir televizyonumuz var ama uyduda çoğu kanal yok atv star ntv... Gibi yüklemeyi denedim olmadı tamirciye götürelim dedim olmadı. Hele odam dedemin odası eski her şey değişelim diyorum yok diyorlar telefonum bilgisayarım giysilerim düzgün ama ev vahim durumda ve duzelttiremiyorum ne yapmam gerek arkadaşlar yardım edin lütfen yapabilirim :(

Ben ailem ile yaşıyorum bizim evi görmelisin hergün kavga olur şuan herşey heryerde şuan sandalyemin altında kavonoz var kardeşim bununla su içmiş sonra evde doğru düzgün su bardağı yok neden diceksin babam hergün alkol aldığı için annemde biraz nasıl desem cahil ve gerizekalı olduğu için bardaklar vs. hep kırılır evde annem evde hiç bi iş yapmaz daha 2 gün önce yeni elektirikler geldi 3-4 gündür elektirik yoktu faturayı ödememişler ama babam bana para verir para yönünden sıkıntım yok para dediğimde okula giderken 5 lira falan iddaa oynamaya çalışıyorum tutturamıyorum her gün 4 lira iddaaya gidiyor ayrıca babam öğretmen okula bazen tam ayılmadan gidiyor sonra kapılar kırık eve birisini çağırmaya utanırsın aslında anlatmadığım çok şey varda gerek yok keşke babamda annemde ayrı olsa annemi hiç sevmiyorum zaten babamıda bazen nefret ediyorum bazende seviyorum karışık yani telefonumda yok zaten ihtiyacım yokta sınıfta bakıyorum herkes internete falan giriyor ilk telefonumu annem çaldırdı 2. telefonuda annem babamın telefonunu kırdığı için babam kullanıyor şuan sağlam ama görmeniz lazım bu evde en az 10 tane ev telefonu - cep telefonu kırılmıştır toplamda ayrıca evin altında kahve var kahvenin önünden geçmeye utanıyorum bağrışları küfürleri duyuyolar diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantikus -- 18 Eylül 2012; 23:45:55 >

• aşağıla eğer kavgacı tipler değilse gururuna dokunur

dene işe yarar
  • Kardeşim alkol sorunu bizdedir var ama o tarz sorunlar yaşanmıyor çok üzüldüm durumuna gerçekten içim yandı ama benim sorunum o değil ışte öyle olsa yapacak birşey kalmazdı ama haklısın ama durumumuz varken böyle olması koyuyor insana ama umarım kurtulursunuz en kısa zamanda oradan :(

• quote:

Kardeşim alkol sorunu bizdedir var ama o tarz sorunlar yaşanmıyor çok üzüldüm durumuna gerçekten içim yandı ama benim sorunum o değil ışte öyle olsa yapacak birşey kalmazdı ama haklısın ama durumumuz varken böyle olması koyuyor insana ama umarım kurtulursunuz en kısa zamanda oradan :(

Daha 14 yaşındayım gittiğim lise meslek lisesi yani hiç bi işe yaramaz imkanım olsa gitmek isterim buralardan yurtta falan kalmak isterim naparlarsa yapsınlar isterlerse gebersinler üzülmem bile sadece babama üzülürüm oda çok değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: mantikus

quote:

Kardeşim alkol sorunu bizdedir var ama o tarz sorunlar yaşanmıyor çok üzüldüm durumuna gerçekten içim yandı ama benim sorunum o değil ışte öyle olsa yapacak birşey kalmazdı ama haklısın ama durumumuz varken böyle olması koyuyor insana ama umarım kurtulursunuz en kısa zamanda oradan :(

Daha 14 yaşındayım gittiğim lise meslek lisesi yani hiç bi işe yaramaz imkanım olsa gitmek isterim buralardan yurtta falan kalmak isterim naparlarsa yapsınlar isterlerse gebersinler üzülmem bile sadece babama üzülürüm oda çok değil

Yazıklar olsun öyle anne babaya madem öyle olacak ayrilin yada çocuk yapmayın daha senin yaşındaki bir çocuk için zor olması allah sabır versin demekten başka şey gelmiyor elimden malesef :(

• quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

aşağıla eğer kavgacı tipler değilse gururuna dokunur

dene işe yarar

Babaanneme ve babama bugüne kadar kötü konuşmadım ama denedim belki

• quote:

quote:

quote:

Yazıklar olsun öyle anne babaya madem öyle olacak ayrilin yada çocuk yapmayın daha senin yaşındaki bir çocuk için zor olması allah sabır versin demekten başka şey gelmiyor elimden malesef :(

Aslında olaylar çok karışı annem diyor 7 yıldan beri aldatıyorsun sen öyle yaparsan bende öyle yaparım diyor sonra gitti babamın yanında sevgilisiyle konuştu şuan 2 tane mahkeme devam ediyor kavgalarından dolayı en ufak olayda alıcaklar içeri babam sakinde annemdeki çene durmuyor aynı şeyleri tekrarlayıp diyor bazen şizofren olduğunu düşünüyorum annemdeki mantık şöyle ben yaparım ama sen yapamassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantikus -- 18 Eylül 2012; 23:54:31 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

aşağıla eğer kavgacı tipler değilse gururuna dokunur

dene işe yarar

Babaanneme ve babama bugüne kadar kötü konuşmadım ama denedim belki

saygısızlık yapma zaten sadece evin durumu hakkında aşağıla

arkadaş çağırmaya utanıyorum gibi

onuda sen bulucaksın yaşantını bilemiceğimden
  • belki sizinkilerin daha değişik planları vardır mesela bizim evde dökülüyor ama babam benm üni masrafları için 50 milyar para ayırdı 4 sene için belki 5 olur yani yaptırmıyorsa sebebi vardır belki zor kazanmıştır harcayamıyordur olablir böyle şyler
  • Kafe var, oradan izle maçı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında olaylar çok karışı annem diyor 7 yıldan beri aldatıyorsun sen öyle yaparsan bende öyle yaparım diyor sonra gitti babamın yanında sevgilisiyle konuştu şuan 2 tane mahkeme devam ediyor kavgalarından dolayı en ufak olayda alıcaklar içeri babam sakinde annemdeki çene durmuyor aynı şeyleri tekrarlayıp diyor bazen şizofren olduğunu düşünüyorum annemdeki mantık şöyle ben yaparım ama sen yapamassın

Ayrılsınlarda kurul baban iyi biriyse onda kal yada babaannemin falan

• maci nasil izleyemedin anlamadim ben?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.