Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulholland dr. -- 19 Şubat 2013; 3:36:22 >

• bende yazın basvurdum şerefsizler dıkkate almadı halbuki çalışanlarının kataloğa bakıp söyledikleri şeyleri ben bakmadan biliyordum.gerek fiyat gerek arabanın teknık ozellıkleri falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobra Takibi

bende yazın basvurdum şerefsizler dıkkate almadı halbuki çalışanlarının kataloğa bakıp söyledikleri şeyleri ben bakmadan biliyordum.gerek fiyat gerek arabanın teknık ozellıkleri falan
    ben görüşme sonrası çağırılan tarafım. oldu iş yani geri kalan adım ne zaman başlanacağı. ancak son görüşme öncesi maaşını öğrenip adım atmak istiyorum. sonucunda şehir değiştirmem gerekiyor. 1000-1500 arası bir şeyle geçinip para biriktirmek mümkün değil.

2000 seviyesinde bir şey vermeleri mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulholland dr.

maaşı ortalama olarak ne durumda güncel olarak? çok mu düşük? şehir değiştirmek için kafi bir maaş veriyorlar mı? başka bir otomobil grubunun maaş ortalamasını da örnek olarak verebilirsiniz. acil ihtiyacım var bu bilgiye. teşekkürler...

Doğuş Otonun maaşları biraz daha yüksek olsa ne olur ki? Eğer o işi yaparım ben diyorsan, o kadar ucuza yapma.

Dini açıdan, başkasının malını kötüleyerek satış yapmak, alıcıyı yanıltarak satış yapmak ve daha da önemlisi, bunları, başka birilerinin çıkarları için yapmak, büyük günahlar arasında sayılır.

Aynı düzeyde günahkar olarak çok ciddi paralar kazanabileceğin yığınla yasadışı iş var. Kuru maaş+prim, beleşe gitmek gibi olur.
  • Ben ve sirvan abi bedava calisiyoz

Maas falan almiyoruz yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ben ve sirvan abi bedava calisiyoz

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Ben ve sirvan abi bedava calisiyoz

Araba alirken park sensörü, paspas falan hediye isteyin bari forumdaki o kadar zorluk bosa gitmesin not:dalga gecmek icin demedim sizin yaptiginiz espri den dolayı söyledim abi alabilirsen bi park sensorude bana alirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ernn93 -- 18 Şubat 2013; 20:01:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

quote:

maaşı ortalama olarak ne durumda güncel olarak? çok mu düşük? şehir değiştirmek için kafi bir maaş veriyorlar mı? başka bir otomobil grubunun maaş ortalamasını da örnek olarak verebilirsiniz. acil ihtiyacım var bu bilgiye. teşekkürler...

Doğuş Otonun maaşları biraz daha yüksek olsa ne olur ki? Eğer o işi yaparım ben diyorsan, o kadar ucuza yapma.

Dini açıdan, başkasının malını kötüleyerek satış yapmak, alıcıyı yanıltarak satış yapmak ve daha da önemlisi, bunları, başka birilerinin çıkarları için yapmak, büyük günahlar arasında sayılır.

Aynı düzeyde günahkar olarak çok ciddi paralar kazanabileceğin yığınla yasadışı iş var. Kuru maaş+prim, beleşe gitmek gibi olur.

Ne alaka kardeşim herkes yalan soylemek zorunda mi? ayrica aynı duzeyde gunah diye cumleye başlamişsin, nereden biliyosun gunahlarin duzeyini tovbe de :)

• herkes başka bir şey demiş...

net maaş bilgisi yok mu kimsede?
  • Ücretsiz çalışan bir çok kişi varken, Doğuşun maaş vermesi düşündürücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ocean34

Ücretsiz çalışan bir çok kişi varken, Doğuşun maaş vermesi düşündürücü.

Nasıl ücretsiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: uysall07

quote:

quote:

Ne alaka kardeşim herkes yalan soylemek zorunda mi? ayrica aynı duzeyde gunah diye cumleye başlamişsin, nereden biliyosun gunahlarin duzeyini tovbe de :)

valla şu ana dek, bankacılardan bana yalan söylemeyen, sadece 1 kişi oldu.

Otomobil satıcılarından ise, VW'ye gittiğimde, bu dediklerimin olmadığı tek bir sefer bile olmadı.

Günahların düzeyini Kuran diye bir kitaptan biliyor olabilir miyim sence? Adam Smith kitaplarına pek benzemez, baştan uyarayım.

Konuya gelince, ortalama 2 bin lira maaş alırsın. Bir de araç başına prim. Orta sınıf bir araç satarsan, 100-200 lira prim. Bir Audi A8 satarsan, bir kaç bin Euro da alabilirsin. Bu, biraz da çalıştığın yerin pazarlama hedeflerine bağlı.

• Suanki Imzam icin aylik 500tl aliyorum dogustan

• 1300-1600 arasıdır diye düşünmekteyim...
    Yada maaş+prim sistemide olabilir... Bu olursa en iyi seçenektir işini seversen 2500+ paralarıda rahatça kazanırsınız...
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    qzwxec den ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greencher -- 18 Şubat 2013; 20:32:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

1300-1600 arasıdır diye düşünmekteyim...
    Yada maaş+prim sistemide olabilir... Bu olursa en iyi seçenektir işini seversen 2500+ paralarıda rahatça kazanırsınız...

taş çatlasın başlangıç max 1500 olur, işin içine prim girersede primle beraber max 1600 olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

1300-1600 arasıdır diye düşünmekteyim...

taş çatlasın başlangıç max 1500 olur, işin içine prim girersede primle beraber max 1600 olur

Prim sistemiyle hiç çalışmadınız sanırım...
    Gerçi doğuşta prim sistemi olacağını sanmıyorum önceki mesajımda o yüzden ikinci sırada yazdım ama prim sistemi ile çalışan birçok yerde ucu yoktur ne kadar satar veya toplarsan hedeflerine göre alacağın para artar sürekli tabi bu prim çarpanları ilede alakalı ancak otomotivde primle çalışan şirketlerde bu oranların yüksek olacağıda aşikar... Bazı işyerleri üst noktası belirler ondan fazla alamazsın ama buda performansı olumsuz etkilediği için fazla rağbet görmez...
    Şu kadrını söyliyeyeim çalıştığım bankada satış tamami ile açıkken satış ekibinde hiç kimse 4000 TL'den az olmamak üzere 7-8.000 çıkan çalışanlar vardı uzun süre süreklilik arz etti bu dururmve bu rakamlar 2005-2007 tutarlarıdır şuan kazanmıyorlar hem satış kısıldı hemde çarpan oranları değişti en iyisi ancak 3500 falan alıyor o ayrı...

• Bu ulkede kimsenin gercek maasini ogrenemezsin. Babanin bile. Hele ki forumda sallayan cok olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Suanki Imzam icin aylik 500tl aliyorum dogustan

doğuştan derken? doğar doğmazmı yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.