Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrhNsymr -- 3 Kasım 2015; 0:27:09 >

• hele bi upp
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrAhn

arkadaşlar sıralamam 116k tercihin ilk sırasına 139klık yeri yazdım.en altlara ise 117 118 165k lık yerleri yazdım.ösym yerleştirme yaparken direk olarak puanı en küçük bölümemi yerleştiriyor yoksa nasıl oluyor sıkıntıdan patladımm

İlk tercihine girersin bu şekilde. Puana bakmıyor ösym sıralamana ve sıralamalara bakıyor. 139k lık yeri senden önce tercih edenler kontenjanı doldurmamışsa -ki doldurmaz herhalde- girersin. Diğer yerleri boşuna tercih etmiş gibi olacaksın. 1. sıradan başlıyor tercihlerini değerlendirmeye ösym. 1 olmadı 2, 2 olmadı 3, 3 olmadı 4 diye sırayla gidiyor. Sıralaman uyuyorsa ve kontenjan varsa atıyor seni bölüme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_onur

quote:

arkadaşlar sıralamam 116k tercihin ilk sırasına 139klık yeri yazdım.en altlara ise 117 118 165k lık yerleri yazdım.ösym yerleştirme yaparken direk olarak puanı en küçük bölümemi yerleştiriyor yoksa nasıl oluyor sıkıntıdan patladımm

İlk tercihine girersin bu şekilde. Puana bakmıyor ösym sıralamana ve sıralamalara bakıyor. 139k lık yeri senden önce tercih edenler kontenjanı doldurmamışsa -ki doldurmaz herhalde- girersin. Diğer yerleri boşuna tercih etmiş gibi olacaksın. 1. sıradan başlıyor tercihlerini değerlendirmeye ösym. 1 olmadı 2, 2 olmadı 3, 3 olmadı 4 diye sırayla gidiyor. Sıralaman uyuyorsa ve kontenjan varsa atıyor seni bölüme.

anladım hocam 23klık bi fark var ilk tercihin gelmesi %95 gibi olmama şansıda var alta ondan 165k lık yer yazdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_onur

quote:

anladım hocam 23klık bi fark var ilk tercihin gelmesi %95 gibi olmama şansıda var alta ondan 165k lık yer yazdım

Evet, %95 gibi bi ihtimalle gelebilir. Popüler bi bölümse ve herkes tercih edip kontenjanı doldurmazsa girersin kesin. İyi yapmışsın, daha istiyorsan da yazabilirsin.

• puanı en yüksek veya en çok istediğin bölümü başa yazarsın. 1 den itibaren taramaya başlar sistem.
  • anladım hocam teşekkür ederim :)
  • Rica ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.