Şimdi Ara

Silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheeker01 -- 9 Ağustos 2013; 5:45:42 >

• Biraz karışık yazmışsınız, anladığım kadarıyla olay örgüsü şöyle,

Siz çıkma teklifi ediyorsunuz, reddediyor. Sonra içkiye veriyorsunuz kendinizi. Bir süre sonra bu kız gelip sizden özür diliyor, ardından çıkmaya başlıyorsunuz. Daha sonra Facebook'ta gizli kapaklı işler yapıp eski sevgilisine bakıyor. Siz sorunca da bir şey söyleyemiyor. Şu anda durumunuzun ne olduğunu bilmiyorum.

^Doğru muyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

Biraz karışık yazmışsınız, anladığım kadarıyla olay örgüsü şöyle,

Siz çıkma teklifi ediyorsunuz, reddediyor. Sonra içkiye veriyorsunuz kendinizi. Bir süre sonra bu kız gelip sizden özür diliyor, ardından çıkmaya başlıyorsunuz. Daha sonra Facebook'ta gizli kapaklı işler yapıp eski sevgilisine bakıyor. Siz sorunca da bir şey söyleyemiyor. Şu anda durumunuzun ne olduğunu bilmiyorum.

^Doğru muyum?

Durum şu ben teklif ediyorum hayır diyor sonra ben yeni ilişkiye başlıyorum hayatımı kuruyorum derken 2 sene sonra geliyor ondan sonra cıkıyoruz ayrılıyoruz seviyor sevmiyor oluyor olmuyor cıkıyor ayrılıyor en son geliyor sevdigini oldugunu söylüyor ama herşey olmus benimle cıkarken ayrılırken herşey oldugunu şu an düşünüyorum anlıyorum yani çok sevmişim ama o sevmemiş çok değer vermişim ama o vermemiş şu an sevgilim herşeyi yuttum kabullendim değişmesini bekledim ama değişmedi

• Bu sözü geçen kız geldiğinde sizin eski sevgilinizden ayrılıp onunla birlikte olmanızdan çok farklı bir durum değil.

• quote:

Bu sözü geçen kız geldiğinde sizin eski sevgilinizden ayrılıp onunla birlikte olmanızdan çok farklı bir durum değil.

Anlamadım bu mesajın altında yatan şeyi
  • Sizi ilk önce reddeden kıza A diyelim, o reddettikten sonra çıktığınız kıza da B diyelim.

A size geri döndüğünde B'den ayrılıp A'ya dönmüşsünüz. A'nın size yaptıkları, B'ye yaptığınız haksızlıktan çok farklı değil, demek istedim.

• O mesele öyle değil kardeşim yani o yüzden onu terk etmedim o ilişki bitmişti zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üstteki açıklamada öyle anlaşılmıyordu. O yüzden öyle söyledim.

Konuya dönersek, yaşlarınızı bilmiyorum ancak hayatta herkesten her yaşta kazık yiyebiliriz. Önemli olan geç olmadan farkına varmaktır. Bu da sizin için bir deneyim olmuştur, ileride yaşayacağınız ilişkilerinize tedbir almış olursunuz. Aynı hataya tekrar düşmemeye çalışırsınız.

Hala olayın etkisindesiniz sanırım, zamana bırakın. Aylar alabilir ama zamandan başka hiçbir şey kalıcı olarak iyi gelmeyecektir.

• quote:

Üstteki açıklamada öyle anlaşılmıyordu. O yüzden öyle söyledim.

Konuya dönersek, yaşlarınızı bilmiyorum ancak hayatta herkesten her yaşta kazık yiyebiliriz. Önemli olan geç olmadan farkına varmaktır. Bu da sizin için bir deneyim olmuştur, ileride yaşayacağınız ilişkilerinize tedbir almış olursunuz. Aynı hataya tekrar düşmemeye çalışırsınız.

Hala olayın etkisindesiniz sanırım, zamana bırakın. Aylar alabilir ama zamandan başka hiçbir şey kalıcı olarak iyi gelmeyecektir.

Şu an hala sevgiliyiz benim istediğim 2-3 huyu değişssin ama olmuyor yani ama ayrılmıyoruzda o halinden memnun seviliyor özleniyor ilgi görüyor ama ben değilim amacım ona bunu hissettirmek ilişkinin 2 kişi tarafından yürütüldüğünü hissettirmek bir ilişkiyi tek başına sırtlayınca yoruluyor insan bunu ona söylesem mevzu patlar ve küs kalıp boş boş kavgalar ederiz sonuç değişmez o yüzden bir yol bulmam gerek üstte anlattıgım olaylar sadece içimi dökmek içindi

• Şu an berabersen yol vericeksin sonsuza kadar o defteri kapatacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

Şu an berabersen yol vericeksin sonsuza kadar o defteri kapatacaksın

Hocam bende onu anlamıyorum yani olmuyor abi olmuyor bir hatasını bekliyorum gıcık alacagım son bir hatasını ama keşke diyorum keşke istediğim biri olabilse .. hakediyorum kendi çapımda diyorum ya hakettim ben bu kadarını ama olmuyor insan hakettigini almıyor biliyorsun seziyorsun hissediyorsun ama elinde olmadan beynin kitleniyor birşey yapamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheeker01

quote:

Üstteki açıklamada öyle anlaşılmıyordu. O yüzden öyle söyledim.

Şu an hala sevgiliyiz benim istediğim 2-3 huyu değişssin ama olmuyor yani ama ayrılmıyoruzda o halinden memnun seviliyor özleniyor ilgi görüyor ama ben değilim amacım ona bunu hissettirmek ilişkinin 2 kişi tarafından yürütüldüğünü hissettirmek bir ilişkiyi tek başına sırtlayınca yoruluyor insan bunu ona söylesem mevzu patlar ve küs kalıp boş boş kavgalar ederiz sonuç değişmez o yüzden bir yol bulmam gerek üstte anlattıgım olaylar sadece içimi dökmek içindi

Eğer değişmeyeceğini düşünüyorsanız konuşmanız ya da farklı çözüm önerilerine başvurmanız size yardımcı olmayacaktır. Neticede değişmeyecektir. Ama denemekten bir şey kaybetmezsiniz. Bunu yapmanın en sağlıklı yolu konuşmaktır çünkü ilişkiler iki taraflı yürür, tek tarafın çabası ya da fedakarlığı geçici bir çözümdür. Eğer konuştuktan sonra tavırlarında bir değişiklik olmazsa yapacağınız ya onu bu şekilde kabul etmek ya da yolları ayırmak olacaktır.

• Imzanda olduğu gibi düşünmek için çok kısa uygulamaya geçmelisin sen onunla konustugun her saniye dahada bağlanıyorsun. Ciddi kararlar al biliyorum kolay değil belki aylarca aglayacan ama değecek.

• quote:

Imzanda olduğu gibi düşünmek için çok kısa uygulamaya geçmelisin sen onunla konustugun her saniye dahada bağlanıyorsun. Ciddi kararlar al biliyorum kolay değil belki aylarca aglayacan ama değecek.

Abi çok bok bi durum be olay ne biliyomusunuz olay ben onu karşıma alıp konuşamıyorum belki konuşma kötü olur ayrılırız diye ama benim en ufak çook eskiye dair bir açıgımı yakalayınca o hiç korkmuyor ayrılırız diye çatır çatır kavga ediyor gösterdiğim değerin yüzde 1 ini almıyorum en yakın zamanda konuşacağım bakalım ne olacak ama şöyle birşey abi biliyorum saçma göreceksiniz insan bırakamıyor yaa sevdiğini düşünsene be ben şimdi onla tartışssam kavga etsem ayrılsam o başkasıyla gezse el ele bunları düşününce çıldırıyor insan bırakamıyor ...

• Çok değil bir kaç ay öncesine kadar senin gibi düşünüyordum kafayı yiyordum ne yaptım biliyor musun beni sevmeyeni bende sevmem sevemem ben en büyüğüm ben en güçlüyüm dedim kendime ucuz insanları unut diyerek geçti günlerim sen sadece içki içmişsin ben çok daha fazlasını yaptım ölümden döndüm sonra hic değerimin olmadığını bir kez daha gördüm ve şu an dünyadaki hic kimse umrumda değil. Ben asla hiç kimse için üzülmem ve kimseyede değer vermem. Ve başardım ama başka sorunlarım da yok değil en azından bunu sildim. Unutma sen en büyüksün

• quote:

Çok değil bir kaç ay öncesine kadar senin gibi düşünüyordum kafayı yiyordum ne yaptım biliyor musun beni sevmeyeni bende sevmem sevemem ben en büyüğüm ben en güçlüyüm dedim kendime ucuz insanları unut diyerek geçti günlerim sen sadece içki içmişsin ben çok daha fazlasını yaptım ölümden döndüm sonra hic değerimin olmadığını bir kez daha gördüm ve şu an dünyadaki hic kimse umrumda değil. Ben asla hiç kimse için üzülmem ve kimseyede değer vermem. Ve başardım ama başka sorunlarım da yok değil en azından bunu sildim. Unutma sen en büyüksün

Aynen öyle şu an bunlar bana üzücü sıkıcı geliyor ama bir gün bittiği zaman arkama bakıp çok malmışım be diyeceğim önemli olan şu an ve ben şu an birazda olsa rahatım sizede teşekür ederim

• defet hayatından ne diye uğraşıyorsun böyleleriyle
  • Rica ederim şu an sadece yaptığım şeylere gülüyorum aptalım körmüşüm diyorum. Senden başkasının bir değeri yok.. Iyi bayramlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

defet hayatından ne diye uğraşıyorsun böyleleriyle

Aaah ahh olmuyor be kardeşim keşke düzeltsem herşeyi .. Neyse çok teşekür ederim iiyi bayramlar.. @Masquerade89
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.