Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VisionTech -- 11 Mayıs 2015; 0:30:37 >

• Benimde koltuğun sol tarafı çökük rahatsız ediyor..Birde koltuk yükseklik ayarı değilde bel tarafını ayarlayan düğme çalışmıyor.Bunun çözümünü bilen varmıdır acaba...?
  • aynı sorun bendede vardı bir gün dayanamadım söktüm koltuğu keşke resimleseydim aklıma gelmedi döşemeyide dikkatlice söktüm ve sırt dayanan yerdeki demir kırılmış allahtan kaynakçılık var bende hemen kaynattım taktım geri on numara oldu sır ayar kolu konusuna gelince içinbde bir tel var bisiklet fren teli gibi yandaki yuvarlak plastiği çevirdikçe o tel gerilme yada gevşeme yapıyor ve bel dayama ayarı saglıyor aslında eli biraz anahtar tutan herkes söker bence koltukçulara para bayılmayın kendiniz sökerseniz zaten sistemin ne kadar basit olduğunu görür ve yaparsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: boodi

aynı sorun bendede vardı bir gün dayanamadım söktüm koltuğu keşke resimleseydim aklıma gelmedi döşemeyide dikkatlice söktüm ve sırt dayanan yerdeki demir kırılmış allahtan kaynakçılık var bende hemen kaynattım taktım geri on numara oldu sır ayar kolu konusuna gelince içinbde bir tel var bisiklet fren teli gibi yandaki yuvarlak plastiği çevirdikçe o tel gerilme yada gevşeme yapıyor ve bel dayama ayarı saglıyor aslında eli biraz anahtar tutan herkes söker bence koltukçulara para bayılmayın kendiniz sökerseniz zaten sistemin ne kadar basit olduğunu görür ve yaparsınız
    Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VisionTech -- 11 Mayıs 2015; 0:30:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VisionTech

quote:

Orijinalden alıntı: boodi

aynı sorun bendede vardı bir gün dayanamadım söktüm koltuğu keşke resimleseydim aklıma gelmedi döşemeyide dikkatlice söktüm ve sırt dayanan yerdeki demir kırılmış allahtan kaynakçılık var bende hemen kaynattım taktım geri on numara oldu sır ayar kolu konusuna gelince içinbde bir tel var bisiklet fren teli gibi yandaki yuvarlak plastiği çevirdikçe o tel gerilme yada gevşeme yapıyor ve bel dayama ayarı saglıyor aslında eli biraz anahtar tutan herkes söker bence koltukçulara para bayılmayın kendiniz sökerseniz zaten sistemin ne kadar basit olduğunu görür ve yaparsınız

koltuğun döşemeyi sökmeyi tarif edebilir misiniz rica etsem

koltuğun altında 4 adet 5 yada 6 mm allen (alyan) anahtar başlı vidayı sök ve koltuğu arabanın dışına çıkarıp detaylı incele zaten çok kolay olduğunu göreceksin

• Özünde basit bir mantık ve fabrikasyon üretim ile üretilen araç koltukları ve iç aksamları, basit tamirler ile uğraşmayı seven kişiler kolaylıkla yapabilir. En önemli olayların başında sökülen parçaların yerine doğru takmaktır. Bir çok sökülen koltuk yerine takılırken söküldüğü kadar kolay takılmayabilir. Bunun ana nedeni parçayı yerine oturtamamak veya parçada zaman içinde oluşan bazı kasıntılar bu durumu zorlaştırmasıdır. Ama basit bir yardım ile bu sorunda rahatlıkla çözülür.

Basit tamiratlar konusunda belli bir yeteneğiniz ve bilginiz yok ise koltuğunuzu sökmeye başlamadan bir kere daha düşünmenizi öneririz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.