Şimdi Ara

:::...silinebilir...:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni bir AMD aldım (2500) ana menüde 50 derece oyunlarda falan 55-56 falan oluyor bana baya yüksek geldi bu sıcaklıklarda bir problem cıkarmı önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanka -- 19 Temmuz 2004, 10:19:45 >

• hehe bişi olmaz. benim 2000+ 65 derece :) problem yoq.
  • hadi canım bende benimkine cok diyordum nasıl olurya bu kadar ısınmaması lazım ?
  • box fanla süper bir değer o.. valla iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

box fanla süper bir değer o.. valla iyi.

box fan degil ayarlı bir fan var üzerinde ondan bu korkum zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanka -- 12/7/2004 16:43:57 >
  • sorun olmaz sıcaklık normal fakat sana dijitalcenterdaki güzel fanlardan almanı tavsiye ederim hem pahalıda değil bir zalman fan var bakır 740 gram bakırı var onu alabilirsin.
  • iyi bir bakır heatsink almanı öneririm ben de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirelu

sorun olmaz sıcaklık normal fakat sana dijitalcenterdaki güzel fanlardan almanı tavsiye ederim hem pahalıda değil bir zalman fan var bakır 740 gram bakırı var onu alabilirsin.

fiyat nedir bunlarda haberin varmı bende almak istiyorum bir tane bakalım artık ne olursa daha dogrusu hangisi daha iyi ise vede ucuz onu alıcam
  • bu 2500+ larmı böyle yoksa bendemi bir sorun var acaba
  • 2500 barton + MSI KT4 + thermalright SK7+Zalman F1 4lüsünde oyunlarda derecem 65

Sıfır o/c tek sebebi anakartım, sendeki değer normal güzel bir heatsink + fanla işini görürsün
  • antalya sicaginda 48-55derece falan oluyo benim.
  • o zaman volcano 11 al derim.

Aluminyum çısssssss
  • Sıcak Havalar Normal Değerler O Bence Orjinal Fanıyla Çok İİ Değerler...
  • Selam, bende yeni bir 2500 Box aldım. Kendi fanıyla sıcaklığı oyunlar dahil max 52-53 derece. Oda sıcaklığı ise 28-29 derece arasında değişiyor. Bilgilerine...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagen

Sıcak Havalar Normal Değerler O Bence Orjinal Fanıyla Çok İİ Değerler...

orj fanı degil üstündeki onu taktımmı sıcaklık sapıtıyor zaten üzerinde ayarlı bir fan var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

o zaman volcano 11 al derim.

Aluminyum çısssssss

fiyatları nedir ? fazla ucmak istemiyorumda baya para harcadım yeni bilgisayara daha ekran kartı falan alıcamda önce su ısı sorununu cözmek istiyorum

• faLLaha bendeki orjinaL box fanı fede cooLerLa 48c Lerde faLan kesiyor sıcakLık
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLastis

faLLaha bendeki orjinaL box fanı fede cooLerLa 48c Lerde faLan kesiyor sıcakLık

DELİ OLUCAM YAAA NASIL YANİ BENDE AYARLI FANLA 50 DERECE OYUNLARDA 55-56 FALAN OLUYOR ACABA SOGUTUCUDAMI BİR SORUN VAR
  • dostum bendede aynısı var makinem altta yazılı oyunlarda ise 64c valla bir problem yok senin degerin iyi hiç oynama bence
  • okanka soğutucuyu belki tam oturtamamışsındır. Yada iyi bir termal macun kullan artic silver gibi. Birde yeniden soğutucuyu takarken işlemcinin çekirdeğini ve heatsinkin altını saf alkol veya aseton ile temizleyebilirsin. Yalnız temizledikten sonra mümkün olduğu kadar temizlediğin yüzeylere dokunma.

Ben zalman cnps7000a-cu + artic silver3 kullanıyorum. 2500+@ 187 fsb(1.65v) günlük kullanımda 28-30 C olan oda da sıcaklık en fazla yük altında 42-43 C oluyor. Anakart asus a7n8x-e deluxe sıcaklıkları ise speedfan 4.12 ile ölçüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.