Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3rs3ri1907 -- 17 Temmuz 2014; 2:18:11 >

• 2010,2011 cruze alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

2010,2011 cruze alınabilir.

http://www.sahibinden.com/chevrolet-cruze?price_min=25000&sorting=a5_desc&price_max=27000&viewType=List

cruze yazmayı unutmuşum, o da var aklımda ama diğerlerine nazaran daha çok yakıyordur diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3rs3ri1907

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

2010,2011 cruze alınabilir.

http://www.sahibinden.com/chevrolet-cruze?price_min=25000&sorting=a5_desc&price_max=27000&viewType=List

cruze yazmayı unutmuşum, o da var aklımda ama diğerlerine nazaran daha çok yakıyordur diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    Yakıtı city,aveo,fiestadan daha fazladır ancak bu araçlardan daha güvenlidir.

• Dizel puntoevo
  • Cruze veya aveo sorunsuz ve zevk verirler hele ltz donanimlisi ama kim ne derse desin bunlar arasinda fp olarak yeni aveo
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Üçünüde alıp kullanmış birisi olarak, büyüklük isterseniz aveo almanızı, küçüklüğü dert değil derseniz ve yakıtta makul olsun derseniz fiestayı almanızı tavsiye ederim. O kasa honda city ağır olduğu için motor zorlanıyor. Araba gitmiyor ki gerçi bunun bir nedenide 1.4 motorlu araçta hem kasa ağırlı hemde tork konvertörlü otomatik şanzumanın payı büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 19 Mayıs 2014; 12:19:00 >

• Güvenlik Aveo
    Yakıt ve 2.el Fiesta
    Sorunsuzluk Honda City
  • Bahsedilenler gibi genislik ariyorsan Aveo ama soyle bir durum soz konusu Chevrolet 2015te Avrupa pazarindan cekildigi icin fiyat konusunda zarara ugraya bilirsin diye dusunuyorum. Bu sartlarda Fiesta ama benim icin problem degil dersen Aveo iyidir :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyldrm

Bahsedilenler gibi genislik ariyorsan Aveo ama soyle bir durum soz konusu Chevrolet 2015te Avrupa pazarindan cekildigi icin fiyat konusunda zarara ugraya bilirsin diye dusunuyorum. Bu sartlarda Fiesta ama benim icin problem degil dersen Aveo iyidir :-)
    Uzun süredir Aveo kullanan birisi olarak bu şıklar arasında fiyat performansa bakarak bende Aveo diyorum. Mümkünse LTZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cehennemden_Cennete

Uzun süredir Aveo kullanan birisi olarak bu şıklar arasında fiyat performansa bakarak bende Aveo diyorum. Mümkünse LTZ.

2011 ltz 25 civarına bulursam alayımmı. 26-27 arasına var şu an. Sanırım pazarlıkla 25 e bırakır
  • Honda kalitesi, sorunsuzluğu ve City nin düşük yakıt tüketimi özellikle sehiriçi.. 100 hp ile yeterli performans, tasarımda iyi yeni kasanın.. her türlü City
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdaresse

Honda kalitesi, sorunsuzluğu ve City nin düşük yakıt tüketimi özellikle sehiriçi.. 100 hp ile yeterli performans, tasarımda iyi yeni kasanın.. her türlü City
    Honda City. Chevrolet türkiyeden çekilme kararı aldı. Yedek parça verme garantisi verdiler fakat ne kadar gider bilinmez, millet chevrolet leri satmaya çalışıyor. O işe hiç girmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Honda City. Chevrolet türkiyeden çekilme kararı aldı. Yedek parça verme garantisi verdiler fakat ne kadar gider bilinmez, millet chevrolet leri satmaya çalışıyor. O işe hiç girmeyin.

Yoo aveo muz var hicte satmaya calismiyoruz omurluk aracimiz :)) yedek parca opelle ayni zaten 10 yilda Koakoca GENERAL MOTOR garantisinde bide yillardir ital edilen bi marka chevrolet cekilsede chevrolet yine chevrolettir... ayrica araba sitelerinde satista olanlar honda toyota ile dolmus tasmis
  • Cevrolet hakkindaki soylentiler var malum. Onu eledik. Fiesta ve city kaldi. Fiesta alacagima city alirim daha iyi
  • güvenlik paketli punto bulmaya çalışın benc
  • Yaris derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Cevrolet hakkindaki soylentiler var malum. Onu eledik. Fiesta ve city kaldi. Fiesta alacagima city alirim daha iyi

Ah bi temiz city bulsam yeni kasa hemen alcamda, benim butçeye temizi yok. Seat ibiza mı baksam
  • quote:

quote:

Cevrolet hakkindaki soylentiler var malum. Onu eledik. Fiesta ve city kaldi. Fiesta alacagima city alirim daha iyi

Ah bi temiz city bulsam yeni kasa hemen alcamda, benim butçeye temizi yok. Seat ibiza mı baksam

Ibizada guzel olur. Citynin piyasasi yok ama yinede guzel bi secenek bunlar arasinda. Suan piyasa yuksek. Belki pazarlikla denk getirebilirsin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pi

quote:

quote:

Ibizada guzel olur. Citynin piyasasi yok ama yinede guzel bi secenek bunlar arasinda. Suan piyasa yuksek. Belki pazarlikla denk getirebilirsin hocam.

Alıntıları Göster
    o paraya yeni kasa city alamazsın. aveo 1.4 lt alınabilir yalnız chevrolet türkiyeden çekildiği için 2. eli sıkıntı olur. temiz fiesta bulman zor belki 1.25 trnd bulabilirsin. bence coltlarada bakmalısın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.