Şimdi Ara

silinebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

o paraya yeni kasa city alamazsın. aveo 1.4 lt alınabilir yalnız chevrolet türkiyeden çekildiği için 2. eli sıkıntı olur. temiz fiesta bulman zor belki 1.25 trnd bulabilirsin. bence coltlarada bakmalısın.

Bi tane fiesta 1.25 trend var. Lpg yeni takılmış işlenmemiş daha. 2011 62 bin km. Tampon ve sol çamurluk değişmiş. 24500 diyor. 23500 e alsam iyimidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3rs3ri1907

quote:

o paraya yeni kasa city alamazsın. aveo 1.4 lt alınabilir yalnız chevrolet türkiyeden çekildiği için 2. eli sıkıntı olur. temiz fiesta bulman zor belki 1.25 trnd bulabilirsin. bence coltlarada bakmalısın.

Bi tane fiesta 1.25 trend var. Lpg yeni takılmış işlenmemiş daha. 2011 62 bin km. Tampon ve sol çamurluk değişmiş. 24500 diyor. 23500 e alsam iyimidir

hasar kaydı ne kadar ?
  • Honda city her kalem üstün çıkıyor da,motorun lpg uyumu nasıl bilemem.Subaplar magnezyum alaşımlı ise sıkıntı.Aveo yu eleyin,Fiesta da bagaj ve arka diz mesafesi yönünden sizi üzer.Tek artısı yakıtı ve piyasası.
  • cruise ya da
    1.5 2010-2009 lancer işinizi görür hemde c segmenti ne uğraşacaksın aveoyla cityle
  • quote:

quote:

1.25 motorda LPG sorunu olabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Honda City. Chevrolet türkiyeden çekilme kararı aldı. Yedek parça verme garantisi verdiler fakat ne kadar gider bilinmez, millet chevrolet leri satmaya çalışıyor. O işe hiç girmeyin.

Yoo aveo muz var hicte satmaya calismiyoruz omurluk aracimiz :)) yedek parca opelle ayni zaten 10 yilda Koakoca GENERAL MOTOR garantisinde bide yillardir ital edilen bi marka chevrolet cekilsede chevrolet yine chevrolettir... ayrica araba sitelerinde satista olanlar honda toyota ile dolmus tasmis

Chevrolet den fazla satıldığı için satışta çok olması gayet doğal. iki yıl sonra e bay den parça bakmayın da, benden söylemesi.

• Amaç illa ki intiharsa daha kolay yöntemler de bulunur,3 seçenek de birbirinden acı çünkü
  • cruze al b sınıfı ise corsa al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tartekin

Amaç illa ki intiharsa daha kolay yöntemler de bulunur,3 seçenek de birbirinden acı çünkü

siz ne önerirsiniz hocam :)
  • quote:

quote:

quote:

hasar kaydı ne kadar ?

onu sormadım
  • Seçeneklerim arasına Yaris, İbiza, i20, Ceed, Rio, Symbol
    da eklemeye karar verdim. Çok zor bu araba seçme işi ya :/
    Bunlarla ilgili fikirlerinizi alabilirmiyim.
    Özellikle şu an gözüme çarpan bi araç var.
    İbiza 1.4 ref. 30 bin km. ilk sahibinden hata boya yok. 1 yıl garantisi var. Lpg yok. 28 istiyor
  • s3rs3ri1907 kullanıcısına yanıt
    Ben bu bütçe ile araç baksam , sanırım ağırlıklı olarak HB az yakan ve otm düşünüyorsunuz..kesinlikle Japon (arıza ihtimali daha az) ve CVT şanzıman düşünürdüm
    Honda Jazz ve Micra CVT (Mümkünse 2011 Tekna) inceleyin derim
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    10 yil opel garantisi altinda chevroletler anlayis kit heralde...ebay dan piyasada olan araclara bile parca alanlar var ucuz diye... global dunyada yasiyoruz sonucta modernlik boyle bisey iranda degiliz devir internet ve international devri not: aveomuzu asla satmayi dusunmuyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hasar kaydı ne kadar ?

onu sormadım

değişen varsa 3000den aşa kaydı yoktur. bunları göze alırsan alınır. ama ben olsam aveo alırdım en boşunda bile 8 hava yastıgı cruise control var.

• quote:

Orijinalden alıntı: BeRaT_chevy

10 yil opel garantisi altinda chevroletler anlayis kit heralde...ebay dan piyasada olan araclara bile parca alanlar var ucuz diye... global dunyada yasiyoruz sonucta modernlik boyle bisey iranda degiliz devir internet ve international devri not: aveomuzu asla satmayi dusunmuyoruz

peki enternasyonel bey, ben niye nadir bulunan subaru parçalarını bulamıyorum ? Veya genel olarak piyasada yedek parça sıkıntısı çekersin diye alınmayan araçlar uzayda mı üretiliyor ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.