Şimdi Ara

Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
6.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 11 Mart 2019; 7:53:8 >

• İndirim olursa daha takipteyim @ghan87
  • Merhaba resim ekleyebilir misiniz?
  • aynı televizyonu ben evlendiğim zaman amcam hediye olarak almıştı (2007) renkleri hala bozulmadı hala taş gibi izleniyor..
  • Fiyat yüksek.tv yanında verilenler hediye olmaktan çıkmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat eleştirisini anlarımda, Crt tüplü televizyon yanında bluray player ve lcd askı aparatı vermek daha mantıklı olurdu dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insyder

Merhaba resim ekleyebilir misiniz?

ınsyder alıcı mısın? her ılanın altına, "guzel arşiv, yakısıklı cihaz, hayırlı satıslar" gibi gereksiz mesajlarını görüyorum.

şimdide resim ekleyebilir misin, fiyatı duzeltebilir misin gibi uyarıların basladı.

dayanamadım artık
  • ınsyder alıcı mısın? her ılanın altına, "guzel arşiv, yakısıklı cihaz, hayırlı satıslar" gibi gereksiz mesajlarını görüyorum.

şimdide resim ekleyebilir misin, fiyatı duzeltebilir misin gibi uyarıların basladı.

dayanamadım artık
  • ınsyder alıcı mısın? her ılanın altına, "guzel arşiv, yakısıklı cihaz, hayırlı satıslar" gibi gereksiz mesajlarını görüyorum.

dayanamadım artık

dayanamadım artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.