Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarıma sdd almayı düşünüyorum ama kararsız kaldim kullandiğım hdd den daha iyi performanslı olurmu sistem açılıp kapanma süresi azalırmı.bide hangi sdd yi aliyim alttaki linkte verdiklerim disinda öneriniz olurmu(sadece vatanvomputer dan olsun)

Kulandığım hdd
    http://www.vatanbilgisayar.com/35-1tb-barracuda-sata-30-64mb-cache-7200rpm-harddisk.html

Almayı düşündüğüm sddler

http://www.vatanbilgisayar.com/128gb-force-gs-serisi-sata-30-ssd-560mb-okuma-_-535mb-yazma.html

http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-okuma-555mb-_-yazma-510mb.html?srt=UP

http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-ls-serisi-sata-30-ssd-560mb-okuma-_-535mb-yazma.html?srt=UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyes038 -- 7 Ağustos 2018; 23:48:52 >

• hocam emin ol en kötü ssd en iyi hdd den kat kat iyidir . benim tavsiyem ssd olarakta samsung 840 pro veya evo lara bakabilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimadami -- 19 Ağustos 2014; 19:01:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanimadami

hocam emin ol en kötü ssd en iyi hdd den kat kat iyidir . benim tavsiyem ssd olarakta samsung 840 pro veya evo lara bakabilirsin .
    Cevabınız için teşekkür ederim.2 corsair de kararsız kaldim biri 270tl biri 230 bi farklari varmıdırki
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyes038

Cevabınız için teşekkür ederim.2 corsair de kararsız kaldim biri 270tl biri 230 bi farklari varmıdırki

Alıntıları Göster
    Samsung a baktimda yazma hizi 410 mb yaziyo onda
  • erciyes038 kullanıcısına yanıt
    120 lik corsair kullanıyorum gayet güzel ve yıLı bir ssd. Bütün testlerden alın açık çıktı. Fiyat olarakta okuma yazma hızı olarakta güzel bir ssd. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: travers

120 lik corsair kullanıyorum gayet güzel ve yıLı bir ssd. Bütün testlerden alın açık çıktı. Fiyat olarakta okuma yazma hızı olarakta güzel bir ssd. Tavsiye ederim.
    Selamlar,

Force LS'yi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, GS almadım diye üzülmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tech guru

Selamlar,

Force LS'yi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, GS almadım diye üzülmezsiniz.

Alıntıları Göster
    2si arasinda kalmiştim aslinda.ne farklari var peki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR ///
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • travers kullanıcısına yanıt
    hd tune ile hiz testi yapabilirmisiniz.sizdeki sdd bu mu
    http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-ls-serisi-sata-30-ssd-560mb-okuma-_-535mb-yazma.html?srt=UP
    Aynen kendisi. İzmir'de olduğum için test yapamıyorum şu an. Ama rdaha önce kıyaslamakşiçin yapmıştım gerçekten başarılı sonuç verdi. Test yaparken %90 gibi bi doluluk oranı vardı. Gs ile ls arasında pek fark yok. Ls al derim.

tamam o zaman bn ls aliyim yalnız vatancoputera baktim internete özel fiyat 228tl yaziyo ya mağazaya gittiğimde 228tl fiyata alamazmıyım?
    Alamazsın. Şubelerde uçuyor bazen fiyat.

LS 250 tl mağazada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulsefire Darius

LS 250 tl mağazada
    verdiğiniz bilgiler için teşekkur ederm yarin fırsat bulabilirsem vatana uğrayacm inşallah sddyi alinca hayal kırıklığına uğramam
    mağazada corsair kalmadiği için kingston aldim iyimi yaptim bilmiyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-okuma-555mb-_-yazma-510mb.html?srt=UP
    Kingston küçümsenecek bir firma değil. Bu seriside güzel. O okuma yazma hızlarına pek aldanmamak lazım. Test edip değerleri paylaşırsan ortaya çıkar performansı.

Valla pc ye taktim yaklaşık olarak 5dk da usb bellek ile win 7 64bit kurdum hakkaten pc hizlandi açılışta hoş geldiniz yazısı çikmadan masa ustu geliyor direk :) 12.13 saniye sürüyo açılması bıos ekranda biraz fazla bekliyo.okuma hizi 380mb civarı yazma hizi 325mb civari hd tuneden baktim.ama yinede gözüm corsairde takildi onu alsam okuma hizi felan dahami yiksek olurdu
    En fazla 9-10 saniyede açılırdı. Bios ekranında bende çok bekliyorum sorun değil.

ama hdd ye göre gözle görülür azalma var.eskiden 30 saniyede felan açılırdı.windows puanida 7.8. bide bios tan bişey açmaya gerek varmi achi mod mu ne öyle bişey vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciyes038 -- 20 Ağustos 2014; 20:19:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyes038

Valla pc ye taktim yaklaşık olarak 5dk da usb bellek ile win 7 64bit kurdum hakkaten pc hizlandi açılışta hoş geldiniz yazısı çikmadan masa ustu geliyor direk :) 12.13 saniye sürüyo açılması bıos ekranda biraz fazla bekliyo.okuma hizi 380mb civarı yazma hizi 325mb civari hd tuneden baktim.ama yinede gözüm corsairde takildi onu alsam okuma hizi felan dahami yiksek olurdu
    HyperX 3K diğer ikisinin de ağzını burnunu kırar gibi geliyor. Testlere bakmak lazım.
    Fiyata aldanıyorsanız dikkat edin 3K sınırlı sayıda özel indirimle satılıyor ve stok bayağı azalmış.
    Şuan birşeye gerek yok. Olsa zaten performansı düşük olurdu. Ben verdim otomatiğe bakıyorum keyfime

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.