Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR, BECEREMEDİM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
7
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu lanet fizige nasıl çalısıyonuz hocam bende mezuna kaldım nasıl bir yol izlemeliyim ama su fiziğe nasıl çalışdıgınızı ögrenmek benım için çok önemli fizik dersi iyi olan arkadaşlar nasıl çalışıyonuz özel ders yoksa internetten(dersnette), fizik fasikülü vb. fizik çalışma yönteminizi paylaşırsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28 Mehmet Çelebi

Narnia gunlukleri mubarek

:))

quote:

Orijinalden alıntı: powerarda

Şu lanet fizige nasıl çalısıyonuz hocam bende mezuna kaldım nasıl bir yol izlemeliyim ama su fiziğe nasıl çalışdıgınızı ögrenmek benım için çok önemli fizik dersi iyi olan arkadaşlar nasıl çalışıyonuz özel ders yoksa internetten(dersnette), fizik fasikülü vb. fizik çalışma yönteminizi paylaşırsan sevinirim

ben her gün gece 12-3 arası çalısmaya basladm.. uğraşıyorum. biyoloji matematiğe kafam yatıyor da fizik uğraştırıyor biraz daha. bireyin eski bir öss kitabının pdf si var bende testlerin hepsi çözümlü baya soru da var içinde, özelden pm at istersen uplayaym yandexe faydalan. ama varsa kestirme bir yol bilen bize de öğretsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan2144 -- 8 Mayıs 2015; 0:52:50 >

• ve 5 haftamız kaldı...verimli değerlendirilirse çok büyük bi zaman :)
  • konu güncel.. 1.5 ay sonra herkes kendi yolunu çizecek..herkes için hayırlısı..
  • biçok kişiden mesajlar aldım, konu başlığını görüp gaza gelenler, bu saatten sonra olur mu diyip etrafndaki insanlar yüzünden hevesi kırılmış olanlar, hayalleriyle dalga geçilenler.. onlara dedim ki birilerine soruyosanız zaten olumsuzluklar illa çıkar. sadece motivasyonunuzu yüksek tutun ve hedefinize kilitlenin.. bugün hayallerinize gülenler yarın öbürgün başaramadıklarında mazeretler uydururken siz başarı hikayenizi anlatacak, kendinizi gerçekleştirmiş olacaksınız.. biraz daha sıkalm dişimizi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan2144

biçok kişiden mesajlar aldım, konu başlığını görüp gaza gelenler, bu saatten sonra olur mu diyip etrafndaki insanlar yüzünden hevesi kırılmış olanlar, hayalleriyle dalga geçilenler.. onlara dedim ki birilerine soruyosanız zaten olumsuzluklar illa çıkar. sadece motivasyonunuzu yüksek tutun ve hedefinize kilitlenin.. bugün hayallerinize gülenler yarın öbürgün başaramadıklarında mazeretler uydururken siz başarı hikayenizi anlatacak, kendinizi gerçekleştirmiş olacaksınız.. biraz daha sıkalm dişimizi..

olmayacnda olmuyor hacim be..okadr calistim gecen yil sonuc husran..bu yil daha fazla calistim sonuc yine husran ..kader..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevlana torunu

quote:

biçok kişiden mesajlar aldım, konu başlığını görüp gaza gelenler, bu saatten sonra olur mu diyip etrafndaki insanlar yüzünden hevesi kırılmış olanlar, hayalleriyle dalga geçilenler.. onlara dedim ki birilerine soruyosanız zaten olumsuzluklar illa çıkar. sadece motivasyonunuzu yüksek tutun ve hedefinize kilitlenin.. bugün hayallerinize gülenler yarın öbürgün başaramadıklarında mazeretler uydururken siz başarı hikayenizi anlatacak, kendinizi gerçekleştirmiş olacaksınız.. biraz daha sıkalm dişimizi..

olmayacnda olmuyor hacim be..okadr calistim gecen yil sonuc husran..bu yil daha fazla calistim sonuc yine husran ..kader..

"sizin için ancak yaptıklarınızın karşılığı vardır" diye ayet varken kaderdir diyip geçiştirmek olmaz.. ygs de yapamadıysan kafan lys ye yatıyodur, yeterince çalışmamışsındır ama kendine bile itiraf etmekten korkuyosundur, lys de daha yeteneklisindir.. ciddi bi gayretle lys de yapamayacağın şey olmadıgını ben 35 binden geçen sene 15 bine çekemeyip tıpı kaçırırken 50 bindeki arkadasımın 8 bininci olup tıpa gittiği zaman acıyla tecrübe ettim... vazgeçme hacı.. hüsran medeni halimiz değil ya . geçecek elbet :)

• quote:

quote:

quote:

"sizin için ancak yaptıklarınızın karşılığı vardır" diye ayet varken kaderdir diyip geçiştirmek olmaz.. ygs de yapamadıysan kafan lys ye yatıyodur, yeterince çalışmamışsındır ama kendine bile itiraf etmekten korkuyosundur, lys de daha yeteneklisindir.. ciddi bi gayretle lys de yapamayacağın şey olmadıgını ben 35 binden geçen sene 15 bine çekemeyip tıpı kaçırırken 50 bindeki arkadasımın 8 bininci olup tıpa gittiği zaman acıyla tecrübe ettim... vazgeçme hacı.. hüsran medeni halimiz değil ya . geçecek elbet :)

vay be kardes..50 bnden tipa mi gitti..bn gdcn yil 30 bn ile mezuna kldim..bu yil..gcn yil yaptigim hatanin aynisi..yine heycan sardi doty bir yanimi sinavda..bu yilda aynisi....cok haklisn her dedigini katiliyorum..ama gonul ferman dinleyemiyor

• quote:

quote:

quote:

bu arada bnm de hedf tipti.
    sen bu arkadas ne yapti beya.. cok calisti herhalde..nasil oldu o is

• arkadasım derken lafın gelişi.. uyuz olduğum bi kızdı aslında :)) vazgeçmek yok.. tozu dumanı çok yuttuk, sıra tozu dumana katmada :) kolay gelsin.. hedefin tıp madem irtibatı koparmayalm..
  • geçerli bi mazeretm olduğundan bi süre çalısamadım. O yüzden bişey de yazamadım, ama baya mesaj aldım konuyu takip eden, benle aynı durumda olan, başlığı görünce motive olup ders başına geçen, bu konunun sonunda ben de başardım diye haykırmak istediğini söyleyen arkadaşlar devam etmemi rica etti. Bugün tekrar başladım ve güncelledm. Herkesin ümidinin tükendiği zamanlarda hem birilerini teşvik edip motivasyonunu arttırmak hem de sanal da olsa tarihi kendimize şahit tutmak adına konu devam. görüşmek üzere..
  • Hocam deneme çözümünde netlerinizide yazarsanız daha güzel olur onunlada karşılaştırırız

• hocam ygs de talihsizlik yaşadım 250 bin ygs5 sıralamam. matdan 45üstü yapıyorum 15 geo 45 üstü edb 20 civarıda coğ nereye çekilir en fazla görüşünüz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hukukokuyacakkkız -- 18 Mayıs 2015; 20:33:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukokuyacakkkız

hocam ygs de talihsizlik yaşadım 250 bin ygs5 sıralamam. matdan 45üstü yapıyorum 15 geo 45 üstü edb 20 civarıda coğ nereye çekilir en fazla görüşünüz nedir?

valla ygs öyle değişik bir sınavdı ki ve sıralamaların inanılmaz kayması üzerine samimi söylüyorum okul puanın da iyiyse her yere çekilir bu netlerle, demeye çalıştığım bu sene ygs nin hiçbir önemi olduğunu düşünmüyorum. en fazla insanların moralini bozup çalışmayı bırakmalarına neden olur onun dışında üniversiteye yerleştirmede lys her seneden daha etkili olacak görüşündeym.. :) başarılar..

quote:

Orijinalden alıntı: BenDexter

Hocam deneme çözümünde netlerinizide yazarsanız daha güzel olur onunlada karşılaştırırız

tam olarak deneme çözmeye başlamış değilim, aama ortalama matematik 40-42, geometri 15-22. fizik 13-16, kimya 14,18, biyoloj 23-27 yapıyorum.. haziran başından itibaren sadece deneme çözecem birazdan güncelleyecem soru bankalarına giriştim deneme çözdükçe yazarım..:)

• Herkese merhabalar, arkadaşlar laptoptan neti kestim şu an masaüstünden yazıyorum ve sadece teknofem soru çözümleri için kullanacam interneti.. laptopta kontrolü biraz daha güç oluyor sürenin.. bundan sonra güncellemeleri haftalık yapacam kaybedecek zaman olmadığını düşünüyorum.. düzgün bir lys çalışmasıyla herkesin efsane çekişler yapacağını umuyorum.. ben ne yapacam açıklamam gerekirse: dün annemle bi kampanya başlattık :) tekrar ve soru çözmekten nefret eden bir insanımdır ama dün dediğim gibi bir antlaşma yaptık, anlaşmanın ismi soru katliamı :) dün 500 soru çözerek başladım her gün 50 soru arttırarak ve bunun yanında konu eksiğimi tamamlayarak haziran 1 e kadar bu şekilde götürecem.. herkese kolay gelsin, Allah yardımcıımız olsun :)
  • kamp super gidiyor.. 1 haftadr yazmadm sanirm 5 binin ustunde soru çözdüm.. gunler cok uzun hava da cok guzel ama butun yaz yapacaklarimi, univ rahatligni dusununce dışarı çıkmak aklima bile gelmiyor. . Zatn ders calismaynca vicdanm sizliyor yaptklarimdan keyif almiyorm. Calistigmz hergun kazanma ihtimalimizi yuzde 1 artırırken calismadigmz her gun yuzde 5 azaltiyo oyle bi süreçteyz siz de calisiyosunzdr umarm. Görüşmek üzere :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan2144 -- 26 Mayıs 2015; 21:42:45 >
  • quote:

kamp super gidiyor.. 1 haftadr yazmadm sanirm 75 binin ustunde soru çözdüm.. gunler cok uzun hava da cok guzel ama butun yaz yapacaklarimi, univ rahatligni dusununce dışarı çıkmak aklima bile gelmiyor. . Zatn ders calismaynca vicdanm sizliyor yaptklarimdan keyif almiyorm. Calistigmz hergun kazanma ihtimalimizi yuzde 1 artırırken calismadigmz her gun yuzde 5 azaltiyo oyle bi süreçteyz siz de calisiyosunzdr umarm. Görüşmek üzere :)

Gunde 10 bin soru mu cozdun?

• quote:

Orijinalden alıntı: mauni

quote:

kamp super gidiyor.. 1 haftadr yazmadm sanirm 75 binin ustunde soru çözdüm.. gunler cok uzun hava da cok guzel ama butun yaz yapacaklarimi, univ rahatligni dusununce dışarı çıkmak aklima bile gelmiyor. . Zatn ders calismaynca vicdanm sizliyor yaptklarimdan keyif almiyorm. Calistigmz hergun kazanma ihtimalimizi yuzde 1 artırırken calismadigmz her gun yuzde 5 azaltiyo oyle bi süreçteyz siz de calisiyosunzdr umarm. Görüşmek üzere :)

Gunde 10 bin soru mu cozdun?

Hocam 5 bin olacak o yanls olmus pardon :)

• Azimli tıp isteyen öğrenci forumu costuruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalciimam

Azimli tıp isteyen öğrenci forumu costuruyor

Birileri cosarsa sayemde cok mutlu olurum :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.