Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR, BECEREMEDİM. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
7
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konunuzu okudum ve kendimden de birkac birsey gordum. İnsallah muvaffak olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CasaMia

Konunuzu okudum ve kendimden de birkac birsey gordum. İnsallah muvaffak olursunuz.

Bilmukabele :) herkes emeginin karsiligini alir umarim.. :)

• Guncelleme: tempo biraz dusmus olsa da iyi gidiyor bugun son tekrarlari yapip yarin itibariyle full deneme cozecem.. bi daha ne zaman guncellerm bilmiyorum ama guncelleyemezsem diye simdiden soylim hepiniz emeginiz karsiligni alirsiniz umarim.. herkese başarılar dilerim .görüşmek üzere :)

• hasan2144 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin sonuc ne oldu merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi okudum ben de acayip merak ettim .

• matematik netim sorular açıklandığında saydığımdan 8 tane düşük gelmesi üzerine (kaydırma yaptığımı tahmin ediyorm) 30 bindeym :( hukuk yazdm, hepinizin hakkında hayırlısı..benim gibi aksilik yaşamamışsınızdır umarım..kalan hayatınızda bol şans.yolunuz bahtınız açık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan2144

matematik netim sorular açıklandığında saydığımdan 8 tane düşük gelmesi üzerine (kaydırma yaptığımı tahmin ediyorm) 30 bindeym :( hukuk yazdm, hepinizin hakkında hayırlısı..benim gibi aksilik yaşamamışsınızdır umarım..kalan hayatınızda bol şans.yolunuz bahtınız açık olsun

SANA HELAL OLSUN GERÇEKTEN SONUCUN NE OLDUĞU HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL . BECEREMEDİM FALAN DA DEME. SEN ELİNDEN GELENİ YAPMIŞSIN. YAPTIGIN KAYDIRMAYA ZERRE ÜZÜLME.

• quote:

Orijinalden alıntı: etobay28

quote:

Orijinalden alıntı: hasan2144

matematik netim sorular açıklandığında saydığımdan 8 tane düşük gelmesi üzerine (kaydırma yaptığımı tahmin ediyorm) 30 bindeym :( hukuk yazdm, hepinizin hakkında hayırlısı..benim gibi aksilik yaşamamışsınızdır umarım..kalan hayatınızda bol şans.yolunuz bahtınız açık olsun

SANA HELAL OLSUN GERÇEKTEN SONUCUN NE OLDUĞU HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL . BECEREMEDİM FALAN DA DEME. SEN ELİNDEN GELENİ YAPMIŞSIN. YAPTIGIN KAYDIRMAYA ZERRE ÜZÜLME.

eywallah hocam varol.. ama imzamda yazana ters düşemem.. uyduracak mazeretm yok. bi gerçek var ki beceremedm. yine de senin gibiler hala varsa bu forumda sevndm..

• Hocam benim anlamadığım gece 13 ile 3 buçuk arası niye ders calistin ınan o vakitte uyusaydin daha başarılı olurdun boşu boşuna kendini yipratmissin( boşu boşuna yıpratma sadece o saatte çalışma mevzusunda geçerli diğer emekler boşu boşuna degil)

• quote:

Orijinalden alıntı: warisalperen03

Hocam benim anlamadığım gece 13 ile 3 buçuk arası niye ders calistin ınan o vakitte uyusaydin daha başarılı olurdun boşu boşuna kendini yipratmissin( boşu boşuna yıpratma sadece o saatte çalışma mevzusunda geçerli diğer emekler boşu boşuna degil)

o insandan insana değişir.. kimisine gece verimlidir kimisine gündüz.. bana gece verimliydi hem de gündüzden kat kat verimli
  • Hocam gece uykusü rem uykusu çok o nemli bence ben mesela hiç ders çalışmada gece 12 yi gecmedim kasımdan itibaren düzenli çalıştım çok daha verimli oldu benim için sonuçta gece dinlenmek için gündüz çalışmak için var bence

hocam tebrik ederim sınav zamanı yazınız beni baya etkilemiş ti üzüldüm siz böyle yapınca hayırlısı

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih591

hocam tebrik ederim sınav zamanı yazınız beni baya etkilemiş ti üzüldüm siz böyle yapınca hayırlısı

Ben beceremedm en azndan birileri sayemde gaza geldiyse, normalden fazla calistiysa, olumlu etkilendiyse bu bi nebze teselli olur en azndan...

Oyle dusunmeyin hocam merak etmeyin simdi olmasa bile ilerde emeginizin karsiligini alirsiniz

• Sağlık olsun hocam üzülme hukuk da iyidir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.