ama sonucunda da bi güzel darma dağın olursunuz, bi daha da kimse toplayamaz sizi...
bence siz siz olun, bilgisayar başından kalkmayın...bu dünya en güzel dünya...yoksa çok acı çekersiniz...
Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayı Güzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı
Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı Aklımdan geçen sözler
Kalbimden gelen sesler Hepsi bir orman oldu Bir kibritle yol oldu Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda
Birinin hayatından geçmiş oldun Aslında ben de isterim Emeklemeden koşmayıGüzel elbiselerle Makyaj yapıp dolaşmayı Aslında ben de isterim Düşünmeden konuşmayı
Küçük bir oyun içinde Önemli kişi olmayı İyi dostlar biriktirdim Hepsi ailem oldu Küçük bir aşk yetiştirdim
Düzene yenik düştü Ben sigara dumanının altında Yana yana en sonunda kül oldum Sen kibritin hiç yanmayan ucunda Birinin hayatından geçmiş oldun
bi kızı seviyorum ama o beni sevmiyo fakat ben onu hala seviyorum
getmek isteyirsen, behanesiz get, uyartma mürgülü hatireleri. sesin hemin sesdi,bakışın ögey, gedirsen sesin de yad olsun bari.
sen deniz goynuna atılmış çiçek. üstüne dalgalar atılacakdır. sahta mehebbetin sahta sened tek ne vakıtsa ustune atılacakdır.
döşenip yollartek ayaklarına sene yalvarım mı?bu mumkun degil goymaram gelbimtek gururum sina, alçalıb yaşamak ömür gün degil.
demirem sen uca bir dağsan ,eğil, demirem el açım kalıptır sene. ne sende mehebbet para pul değil, ne men dilenciyem el açim sene .
getmek isteyirsen o yol,o da sen, bir cut goz bakacak arkanca senin. getdinmi,ne vakıtsa dönmek istesen, dikenli yastığa dönecek yerin.
getmek isteyirsen ne danış,ne din, yok ol uzaklar tek dumanda çende, neyimi sevmişdin,deye bilmedin, indiyse yüz eyib görürsen mende..
evet sevilir
Hüznün en demli anlarında
Duygusallıkların nakışları iz bırakır;
Sevdalı gönüllerde...
Sensizlik konuşur,
Gölgeler kaplar yeryüzünü ve sen düşersin aklıma,
O hayali manzaranın kollarında buluşur ruhlarımız;
Alev alev yanıyorum Buzlarım çözülüyor aşka Gardım düşüyor, tutamıyorum Korkuyorum bakışların çarpınca bana
Birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık Hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık .....
Sen ışığını arayan güzel günebakan Ben tozuna dumanına hasret bir enkaz
Alev alev yandığım doğru Küllerinden doğar mıyım sana doğru Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum Yerdeyim Sendeyim Al beni Ne Yaparsan Yap!..
Çok su verilince ölür ya çiçekler çok ağlarım; çürür gözlerim gidersen eğer ben senin gülbahçende oyuncaklarıyla mutlu ve affedilmeyi çok seven yarazma bir çocuğum
Sen ne güzel güldün, solmuyordun hem çok seviyordun hem beni yormuyordun çiçekler... çiçekler sevildikçe büyür gitme diyorum sana gitme! ..çiçeklerim benimle ölür.
Buralardan gitme buralar gitsin, sen gitme gitmek çözecekse.. ve biri gidecekse.. buralar gitsin, sen gitme... ...Sen gitme!
Suskunum.. Sessiz .. belkide Çaresiz.. gecenin ürkek karanlığında sokakların ortasında.. Ay ışığının altında kendimi arıyorum.. Suskunum.. Sessiz.. belkide Çaresiz.. Kimsenin olmadığı bir dünyada olmak Kimsenin bakmadığı bir yerde yaşamak Kimselerin yapmadığı şeyleri yapmak istiyorum. bilmiyorum.. bilemiyorum.. Gerçkte Gerçeği arıyorum.. belkide kendimi arıyorum.. Suskunum.. Sessiz.. belkide Çaresiz..
sevilir hem de karşılıksız olunca sevgin, sevdiğin kişiye ulaşamadığın için daha da çok acı çekersin...
Titriyor ellerim bak yine hasret sancısı var yüreğimde kokunu özledim derin derin Gül gibi Sessiz Sakin..
Ve masaldan uyanır prenses.. Yıldızlarda sönmüş sensiz kalınca Yapraklarından akan göz yaşı Gülün kokusu ince ince sen gibi..
Gül destesi yolunda kırılmış Buz gibi dağılan umutlar gibi.. Gül destesi elimde dağılmış Kalbimin Aşkına darıldığı gibi...
Ve masaldan uyanır prenses.. Kendi halinde kendi bildiğine.. Mutlu ve Esenlikler Prenses Gül kurusu gözlerin ile...
Çare yok gülüm
Ölüme çare yok
Tüm uğraşlar
Tüm çığlıklar boşuna
Aslında hep yalnızsın
Tek başına...
karşılıksiz sevilir ama sevilmemeli..
size hakketten baba bi soru soruyorum şimdi...
ancak iyi düşünün ve düzgün cwp werin ve lütfen dürüst olun...
KARŞILIKSIZ SEVDİĞİNİZ BİRİ İÇİN EN FAZLA NE YAPARSINIZ?
ben size kendi cwbımı weriyorum...
aklınıza gelebilecek herşeyi...katliyam da dahilben işte böle severim
aslında böle sevmek de pek iyi değil...ama insan kendine bazen hakim olamıyor