BİR SABAH BOŞ EVİNDE ÜŞÜYEREK UYANACAKSIN TİTREK KALBİNİ ESKİ MEKTUPLARA SARACAKSIN
BEN SENLE BİR GÜNÜ BİR ÖMRE KIYASLARKEN
SEN BENDEN BİR HABER BASKA KOLLARDA UYUYORMUŞSUN
OLSUN,AVUCLARINDA BEN BURNUNDA BENİM KOKUM
BEN SENİ ÇOKTAN UNUTTUM
SEN BENİ UNUTAMAYACAKSIN
Sitem bu sitem Seni benden çalana, Seni benden ayırana sitem. Başka kollarda olduğun, Beni ayyaş yaptığın, Dipsiz kuyuya attığın için sitem. Bu yüreğin altına elini koyamadığın, Bu yüreği bitirdiğin için sitem. Hissedemediğin aşk, Soldurduğun busem için sitem. Denizlere sel olup akıttığım göz yaşlarımı Dalgalar vurur sahiline diye günlerce beklediğim için Aptallığıma sitem. Riyasız, çıkarsız, sınırsız davranıp, İhanete uğradığım için saflığıma sitem. Başımı dik tutamayıp onurumu, gururumu Ayaklar altına aldığım için Kendime sitem...
Üç beş sayfa koydum masaya Birde kalem aldım elime Bir sayfa benim, bir sayfa senin Son sayfada bizimdi Beni bir satırda anlattım Seni bir sayfada Bizim sayfamız boş kaldı Kalemden kıskandım, kağıttan kıskandım Bizi kendimize sakladım O boş sayfanın yerine Bize ait her şeyi Kalbime yazdım.
Gel asırlardan uzan da tut ellerimi sımsıcak Yoksa bendeki çocuk da böyle çaresiz kalacak Öfke ile beslenen çocuklar yanlızdırlar Ve ümitleri çiceklerden acıları tarihlerden Senin gibi benim gibi onlar da hep insandılar Ve sevgiye inandılar ve saygıya inandılar Senin gibi benim gibi Onlar biraz terkedilmiş biraz küskün çocuktular Sanki biraz önce bilmiş Sanki yetersiz sevilmiş Sanki utandılar kavgadan ve sustular Öp incilenen goz yaşları kurusun inançlarında Sene bin dokuzyüz kırkbeş onlar da hep insandılar Ve sevgiye inandılar ve saygıya inandılar Senin gibi benim gibi...
SENİ ÇOK SEVİYORUM HER ZAMAN SEVECEĞİM BİN KALBİM OLSA SANA HEPSİNİ VERECEĞİM....
Hamsi kurban o goze Bas dalarsin denize Atarlar barabati Alurlar seni yuze
Korlar seni kayuga Satarlar seni bize Biz de aluruk seni Sereruk seni koze
Bir kusurcugun vardur Cok su icurursun bize
cok kederli bir hamsi turkusu.. sabah sabah gozumden yaslar boca oldu..
Göz görür canımız çeker Aşk olur canımız çıkar Ömrümüz geçer bu yollarda Dil vurur kanımız donar El olur canımız yanar Hangimiz döner bu yollardan Anlasam büyüsem, faydasız Hak versem sana Karşıdan bakamam Vız gelir acılar, böyleyim Bilenir arzum sana Ben başkası olamam Güne gündüze Aya yıldıza Hazırım her an Hazırım sana Beklesem de hoş Ya da yarına Hazırım her an Hazırım sana
Delice bir sevda delice bir tutku bu İçimde sancısı yüreğimde korkusu Öylesi sardı ki bu hırçın sevda beni Kaçamam susamam kapalı kaçış yolu Kurudu dudaklar çorak çöle döndü Bekledim gelmedin bekledim gün döndü Haydi ara beni sor beni yorma beni sar beni yar Sevdan ellerimi kollarımı gözlerimi bağladı yar Kalbim sana doğru senin için deli gibi atıyor Beni bir koynuna alıversen ne olur yar Beni bir arasan deli olurum deli Herşeyim anlamsız göremezsem eğer seni Yakıyor yoruyor bu tutkunun ateşi Bu aşkta nihayet daha başından belli
Gözlerim görmez ellerim tutmaz olmuş Anılarla yaşamak ayrılıktanda zormuş Söylenen her şarkı Bana seni anlatırken Sen sonsuza dek sevildiğini bil yeter Kader böyleymiş meğer Sonumuz ayrılıkmış Bunca zamandır yaşanan Sadece rüyaymış İşte geldi sevgilim Uyanma vakti artık Sen sonsuza dek sevildiğini bil yeter Küçük birer kelepçeymiş ellerimizi bağlayan Belki bir dokunuştu seni vazgeçilmez kılan Şu garip yüreğimde Yalnız yalnız sen varsın inan Sen sonsuza dek sevildiğini bil yeter
2 kere karşılıksız sevdim.. platonik yani.. elime bi .ok geçmedi.. acı .olgunluk ve deneymden başka..
artık sevilmek istiyorum.. sevmek biyere kadar.. ama beni seveni sevebilirmiyim.. şimdi sorun da burda başlıyo..
bu öğrendiklerinde hayatta en fazla işe yarayanlar değil mi sence?
quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
2 kere karşılıksız sevdim.. platonik yani.. elime bi .ok geçmedi.. acı .olgunluk ve deneymden başka..
artık sevilmek istiyorum.. sevmek biyere kadar.. ama beni seveni sevebilirmiyim.. şimdi sorun da burda başlıyo..
mormenekşe yeter yaa git dertleş biriyle.. bu kadar yıpratma kendini .. acı çkmeyi seviyorum diyosan bilemem tabi
sevdiğim şiir ve şarkılar..bu kadar...
quote:
mormenekşe yeter yaa git dertleş biriyle.. bu kadar yıpratma kendini .. acı çkmeyi seviyorum diyosan bilemem tabi
quote:
Orjinalden alıntı: mormenekşe
bu öğrendiklerinde hayatta en fazla işe yarayanlar değil mi sence?
quote:
evet . 22 yaşındayım ama yaşımdan daha olgunum .. bazı şeylerin farkına vardım.. hele tek taraflı aşk dersen saatlerce konuşabilirim.. acı büyütüyo insanı.. üf nebiyliyim çok şey işte.. yazılmıyo böle tek tek.. yazılamaz da.. ne demek istediğimi sen anlıyosun galiba şuan.. şuan kimseyi sevmiyorum kafam rahat iyiki.. neyse konuşmak istersen özele at bişiler..
quote:
Orjinalden alıntı: espirtlotus
karşılıksız sevilir ve insani en cok yaralayan ve yıpratanda boyle bi aşk olur
hele sevdiğin kız ...ospu vari bişise ayrı türden bi acı çekersin.. kaderine kütfredersin. .. ama bu bnim başıma gelmedi allahtan .. aklıma geldi yazdım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: espirtlotus
karşılıksız sevilir ve insani en cok yaralayan ve yıpratanda boyle bi aşk olur
hele sevdiğin kız ...ospu vari bişise ayrı türden bi acı çekersin.. kaderine kütfredersin. .. ama bu bnim başıma gelmedi allahtan .. aklıma geldi yazdım
gelen birini tanıyorum en son intaar etmek için cesaretini toplamaya çalışıyordu. ama ilgi çekmek için çevresine bu imajı verdiğini düşünüyoruz o ayrı tabi
topic silinmeden hos bir beyit yazayim istedim..
pest-i sururunuza nuverver demisler.. ates ile eti ne guzel izgareylemisler..