Hatalıyım biliyorum, Ne olur bir kez dinle sözlerimi bir fırsat ver Aşkımın hatırı, aşkımız için Beni kahkahamla sev, hüznümü de benden ayırma Paylas gözyaşlarımı, taşsın gitsin boş ver aldırma Sen yanımda olmayınca, ben, ben değilim benimle kal
Sen gitme hep benimle kal, ne olur bırakma ellerimi Benimle kal Ne olur kaçırma gözlerini, benimle kal, ne olursun Ne olur benimle kal Anlarım sevgi dolu ne olur birkez dinle yüreğimi Bir fırsat ver Aşkımın hatırı, aşkımız için
Ağlarsan kıyamam kıyamam ki küçüğüm Gözlerine bakıp da sana yalan diyemem Söylesene diyorsun söylemek zor küçüğüm Başkası var gönlümde san yalan diyemem Deyip de çektin gittin
Yalancısın sen yalancı ne olursun gitme dur Unuttun mu küçüğüm kızımız olacaktı
Unutmak kolay mı kolay mı küçüğüm Ayrılık ölümden beter be küçügüm Kızımız olacaktı gittin küçüğüm Kızımsız yollardayım
-------------------------------------
Veda etmem ben bu aşka Gözüm yok ki senden başka Sen benim anam babam iki gözüm herşeyimsin Veda etmem ben bu aşka
Sensiz aşk öle yazar Çaresizlik yolları bağlar Yolumda ölürmüsün desen hergün bin kere ölsem Veda etmem ben bu aşka
Kolay değil kolay olsa ne yazar sanki Hasret hiç değil her hasretin bir vuslatı var Elimde değil benim senden başka kimim var Son arzum sana son sözüm var Veda etmem ben bu aşka
Veda etmem ben bu aşka Vazgeçmem bu son söz sana Veda zamanı çoktan geçti Veda etmem ben bu aşka
Vazgeç dön dedin dedin de yoldan dönen varmı Aşk bu zor dedin zor diye geri dönmek varmı
Gidiyorum hoşçakal deyince Aşkımız bir yalanmış deyince Elveda sana elveda deyince
Şimdi sana hiçbir şey soramam Resimlerini kaldırıp atamam Aşkımız bitti mi diyemem Elveda diyemem
14 yıl önceydi............ aşık oldum lisedeydim 3 sene çıktık sonra ayrılık... 11senedir görmüyorum... 3 sene önce evlendi... şimdi boşanmasını bekliyorum... hala rüyamda onu görüyorum, böyle giderse başka yerde göreceğimde yok zaten...
Sen bilemezsin ne çektiriyor Yokluğun bana sevgilim Bitmez sorular uzar geceler O düşünceler üzüntüler Sen gençliğimin büyük parçası Sen gençliğimin anlamı Biz neler neler yaşadık beraber Kalın bir roman kitap gibi Sen gittiğin an Çaresiz aklım karışır Rahat edemem Moralim bozulur canım sıkılır Sen bilemezsin daha neler Bak ne diyorum gizlemiyorum Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin her an kalbimdesin Seni seviyorum seviyorum Sensiz yaşayamam sensiz hiç olamam Sensiz yaşamak zor geliyor bana Her an içimdesin her an kalbimdesin Ve o an gelirde İşte o an ben yaşıyamam Hangi yönünü çok seviyorum Biliyormusun sevgilim Biraz içince başın dönünce Anlatınca bana o halini Sonra dalınca derin bakışınca Gözlerindeki o sevinç Bana sarılınca sonra sorunca Ne kadar seni sevdiğimi Sen gittiğin an biter cesaretim Uzar hedeflerim hayallerim Bitmez sorular dinmez kederim O düşünceler üzüntüler Bak ne diyorum...
Söyleyin yarime Baharlari beklesin Söğüdün dalları Bugün eğilmesin Beni geçirmeye Kardeşim gelmesin Annesinin birtanesini Kimseler üzmesin Gidelim buralardan Dayanamıyorum Gidelim buralardan Unutamıyorum Yükleyin ne varsa Gönlüme demlensin Ayrılığın üstüne Hasretim eklensin Beni geçirmeye Yalnızlığım gelsin Ya dönülür ya dönülmez Kimse üzülmesin
....
If I should stay I would only be in your way So I'll go but I know I'll think of you every step of the way And I will always love you Will always love you
You, my darling you
Bittersweet Memories That is all I'm taking with me So goodbye please don't cry We both know I'm not what you You need
And I will always love you I will always love you
I hope life treats you kind And I hope you have all you dreamed of And I wish to you joy and happiness But above all this, I wish to you love
And I will always love you Will always love you I will always love Will always love you... Will always love you...
I will always love you Oh, I'll always, I'll always love you
Dokunmsam ağlar mısın Düşünüp o yılları Bir dokun bin ah işittim senden Bu kadar kolay mıydı vazgeçmek benden Ağlasam duyar mısın feryadımı Yüzüme bakar mısın son kez İçimde yorgunluğun, mutsuzluğun Sebebi bir tek sensin bu umutsuzluğun Kalbim yıllar geçse de affetmeyecek Bilsem ki gözyaşım hiç dinmeyecek Sensiz bu son gecem bu son sabahım Tadı yok bu mevsim ayrılıkların Bilsem ki bir daha hiç dönmeyecek Bilsem ki gözyaşım hiç dinmeyecek Utanmam yenilmem mutsuzluğuma Şimdi sensiz cehennemde yaşlanacağım
Hatam belki kalbi oyuncak sanmam, Aşkta salıncak gibi sallanmam. O kadar cahilim ki, Hayalini bile kurmam imkansız sevgili sevgilim
Bugün bana aşk nedir diye sorsan Tek anlamı geceler boyu ağlamam Üstüm başım sevda içinde Yakalandım bitap biçimde Ellerimde kadife kelepçe
Veda değil mi bu Yolun sonu uçurumlar Kolay değil ki bu Dolunca gözlere yaşlar Zaman gelince nafile dersin Bir küçük elveda...
Sevmek
Acı çekmek demek sevmek Sevmek kaybetmek demek Kaybetmeyi göze almak demek Üzülmeyi kabul etmek sevmek
Cennette bir bahçe sevmek Cehennemde yanan bir ateş Bir mutluluk demek sevmek Mutlu olmayı denemek
Onu sevmek demek sevmek Kendini önemsememek Çalan bütün şarkılarda onu aramak sevmek O yokken onu bulamamak sevmek
Sevmek yeri doldurulamayanı sevmek Sevmek yerine onlarca şeyi koymayı denemek Sevmek onu onsuz sevmeyi denemek Sevmek onsuz olmayacağını bilmek
Ve bile bile lades demek sevmek Içine atmaya çalışmak sevmek Içinde yer kalmadığında sevmek Kendi içinde açacak yer aramak sevmek
Denemek yanılmaktır... Yaşam denen ırmak Haydi durma artık Sende kendini bırak
Neler yaşadığımı, yaşamadan bilmezsin Çektiğim ıstırabı dindireyim demezsin Her gün beklerim seni, bir gün çıkıp gelmezsin Çektiğim ıstırabı dindireyim demezsin
Sana karşı bir hatam varsa affetme beni Akıl almaz şekilde öyle çok sevdim seni Hasretle yanan ruhun bak eriyor bedeni Çektiğim ıstırabı dindireyim demezsin
Eğer maksadın beni denemekse sözüm yok Yolun yolumdur benim, başka yolda izim yok Sen olmadan dünyada, hiçbir şeyde gözüm yok Çektiğim ıstırabı dindireyim demezsin
Seninle uçup gitti, kalmadı benim neşem Ben, senden başkasıyla öldürseler birleşmem O zümrüt gözlerini dünyalara değişmem Çektiğim ıstırabı dindireyim demezsin
SAKALIMI GÖTÜREN BİR JİLET DARBESİ KADAR ACI VERMEDİ SENİ KAYBETMEK, GİDEN HER SAKALIN KÖKÜ YERİNDE DURUYORDU. OYSA SENİN NE KÖKÜN NE GÖVDEN NE DE EKLERİN VARDI ARTIK. SEN ARTIK BEYNİMİN WERNİCKESİNDE VEYA BROCASINDA MALATYANIN ARAPGİR İLÇESİ GİBİ VEYA E EŞİTTİR EMCEDELTATE GİBİ BİR BİT(BYTE)LİK YER BİLE TUTMUYORSUN ÇÜNKÜ SEN O BİTİN .... OLABİLİRSİN..
sevilir.
ADI MENEKŞE
Bu şehrin meydanlarında, Garında, Rıhtımında, Sensizlik bir türlü Yakamı bırakmıyor Bütün dudaklarında, kahvelerde Büyük, küçük yalanların Dönüp dönüp vuruyor Ansızın vuruyor beni yerden yere Yok ettim salındığın Billur aynaları Şimdi uzun uykuların Tam zamanıdır Bir yorgan misali örtündün Yalnızlığı Bu yılda aşk buraya hiç uğramadı Silinsim izim, hiçliğim sokakta kalsın Gölgemi yakın, Bu dünya beni yok saysın Emanet ettim Bıraktığın herşeyi Dedim siz susuz bırakmayın menekşeyi
Gülümse hadi gülümse Bulutlar gitsin Yoksa ben nasıl yenilenirim Hadi gülümse Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir Akdeniz olur Gülümse Tut ki karnım acıktı Anneme küstüm Tüm şehir bana küstü Bir kedim bile yok anlıyor musun Hadi gülümse Sazlarım vardı, ırmaklarım vardı Çakıltaşlarım vardı benim Ama sen başkasın anlıyor musun başkasın Belki şehre bir film gelir Bir güzel orman olur yazılarda İklim değişir Akdeniz olur Gülümse
-------------------------------------
Yürüyorum hasretin acının üstüne Sığmıyorum dünyaya dar geliyor Geceler mi uzadı bu karanlık ne Gönlümün bayramları, şenliği söndü Seni kimler aldı kimler öpüyor seni Dudağında dilinde Ellerin izi var Deli gözlerin gelir aklıma Gülüşün, öpüşün, iç çekişin gelir Seni kimler aldı kimler öpüyor seni Dudağında dilinde Ellerin izi var
Bir kırık gençlik hikayesi Yok mudur sevdanın çaresi Hasretin kızıl haresi Çileli başıma gelip taç oldu Ah yine o gurbet bestesi Günün minesi soldu Yaralı kuşum hazan güneşim Güz ayazında kor ateşim Bir sözün uçur göğüm gün açsın Yadeller aldı bizi Haberini sal kara bahtlım Beni yanına al yarası saklım Üzerime hatıran yağıyor Bu yokluk yaktı bizi
şu kız için biri şiir bölümü filan açsın. varsa öyle bir bölüm bir mod da yönlendirsin
dikkatli oku bunların hepsi hepsi şiir değil..şarkı...istemiyorsan ziyaret etme...
quote:
Orjinalden alıntı: tibi
şu kız için biri şiir bölümü filan açsın. varsa öyle bir bölüm bir mod da yönlendirsin
quote:
Orjinalden alıntı: mormenekşe
dikkatli oku bunların hepsi hepsi şiir değil..şarkı...istemiyorsan ziyaret etme...
quote:
şarkı sözü de zaten şiir gibi bişey ya. aynı şeyin lacivert renklisi. bu arada kızmana gerek yok.
kızmıyorum..ama biraz saygı bekliyorum....herkes türlü konular açıyor..kız arkadaşının yanında bilmem napabilir misin diye soruyor adamlar...benim yadığım şarkı sözleri ve şiirler mi göze batıyor...Sitemim buna...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mormenekşe
quote:
şarkı sözü de zaten şiir gibi bişey ya. aynı şeyin lacivert renklisi. bu arada kızmana gerek yok.