Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler bilgilendirme için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı düşüncedeyim. Artık aramaya bile üşeniyorum çünkü aynı cevabı almaktan sıkıldım. Adamlar resmen dalga geçiyor bizimle. Ben kendime söz verdim bir daha samsungtan çöp almam, bu kadar fütursuzca iş yapılmaz. Sipariş dağıtımları "sözde" başlayalı 1 haftayı geçti ama hala ürün gönderilmedi. Allah belalarını.....
  • Evet Doğubank tan sıcak sıcak haberler..
    Note 9 az dükkan da var şu an hepsinde de Türkiye Cihazı 128 GB lık olan model var fiyat 5900 ile 6200 tl arasında istiyorlar..
    Bir mağaza hafta sonu 512 GB çift hatlı yurt dışı cihazlar gelecek dedi fiyat ne olacak dedim sıkı durun ayakta iseniz oturum şu anki kurla 8.850 TL olur dedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancalis

Ben de aynı düşüncedeyim. Artık aramaya bile üşeniyorum çünkü aynı cevabı almaktan sıkıldım. Adamlar resmen dalga geçiyor bizimle. Ben kendime söz verdim bir daha samsungtan çöp almam, bu kadar fütursuzca iş yapılmaz. Sipariş dağıtımları "sözde" başlayalı 1 haftayı geçti ama hala ürün gönderilmedi. Allah belalarını.....
    Biraz önce gene aradım, malum bir bayan var çalışan, ulan hep mi aynı cevap olur; "Bekleyelim".
    Dedim lan bekliyorum zaten bugün 8. gün hala tık yok, bizde de fazla bilgi yok diyor.
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    İyi olur bizide bilgilendirirseniz. Ben dediğim gibi snapdragon ve çift simden vazgeçmem. Aslında kalem işi olmasa inanın kesin alacağım cihaz huawei mate Pro serisi olurdu. Çok başarılı ve piyasada çok uygun bulunabiliyor. İkinci el piyasası maymun iştahlı parası malesef az ama aklıda onla paralel insanla dolu. 6500 e cihaz alıyor hoşuma gitmedi deyip 5 bine satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 5 Eylül 2018; 12:6:31 >
  • Merhaba arkadaşlar sonunda benim telefon da geldi. Tahmin edebileceğiniz üzere herhangi bir kargo bilgisi gelmedi. Sistemde de işleniyor olarak görünüyor. Darısı diğer arkadaşlara. 9 Ağustos saat 22 siparişi şimdi ulaşmış oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yukarıda yazdım ya hocam fiyatlar aşşağı yukarı belli..
  • mehmednaim kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    Darısı başımıza...
  • SERKAN BEY kullanıcısına yanıt
    8500 detelefona verilmez 3500 e huawei mate 10 Pro al üstünede güzel bir laptop

• Konuyu biraz geç gördüm 24.08.2018 akşam saatlerinde verilmiş siparişim var note 9 okyanus mavisi herkes gibi verdiğim günden beri işliyorlar. Ben en son dün aradım bana da verilen detaylı bilgiye göre siparişim sevk aşamasında kargoya verilmemiş. Sıraya göre vereceklermiş.
  • izzet141 İ kullanıcısına yanıt
    Maalesef sıraya göre falan değil, tam bir kaos ortamı hakim, mesela ben 9 Ağustos’ta ön sipariş verdim bugün öğlen geldi kargom. Ve herhangi bir kargo bilgisi verilmedi Samsung sayfasında da hâlâ işleniyor. Umarım çok beklemesiniz.

Merhaba,
    Peki arvatodan mesaj da mı gelmedi telefonunuza?
    Bana en azından o mesaj gelmişti 128 gb lık siparişimde.
  • hasancalis kullanıcısına yanıt
    Bana pazartesiyi salıya bağlayan gece 3:15'te gelen efatura haricinde herhangi bir bildirim, SMS veya eposta gelmedi. Zaten müşteri hizmetleri malum, bildiğiniz üzere onlar bizden bilgi öğreniyorlar.

Benim samsungshoptan aldığım her ürün için mesaj geldi, anlayamadım adamların sistemini. Gerçi sistem de denmez ona ama
  • sstarr S kullanıcısına yanıt
    Siyah 512 geldi bana heparin yok ama note 9 da etiket var yırtmak lazım açmak icin

• quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Ben hergün Sirkeci deyim arada Doğubank a gidip dolaşıyorum dün gitmiştim Note9 çok az mağazada var şu an birazdan dışarı çıkabilirim yine uğrar çift hatlı Note9 ların fiyatını sorarım sizin için..

Alıntıları Göster
    Şimdiden teşekkürler , sağolasınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Evet Doğubank tan sıcak sıcak haberler..
    Note 9 az dükkan da var şu an hepsinde de Türkiye Cihazı 128 GB lık olan model var fiyat 5900 ile 6200 tl arasında istiyorlar..
    Bir mağaza hafta sonu 512 GB çift hatlı yurt dışı cihazlar gelecek dedi fiyat ne olacak dedim sıkı durun ayakta iseniz oturum şu anki kurla 8.850 TL olur dedi..
    Evet yavaş yavaş düşer dolar olarak düşer fiyatlar ilk lansmöan ardından böyle oluyor sonra düşüyor Zaten dün kadıköyde bana 1500 USD sana 1450 USD lur dedikleri yurtdışında 1220 USD fiyatlı. Ki ilk lansmanda bazıları sanki lasnmana önsiparişe özel çok iyi şekilde almı. Yakında olmasada TL bazında olmasada USD bazında düşer düşecektir düşmeli düşsün n'olurrr.

@SERKAN BEY haberleri herdaim paylaşabilirsin herkes ilgi göstermesede bazı arkadaşlarla her daim çift hatlı kullanıyoruz, hatta umarım ithalatcı garantilerde piyasaya girer düşe düşer denge bulur.

@tnrskr ilgine bilgine. Biliyorum çok pahalşı ama napalım bilgi edinelim şimdilik . Senide etikitliyorum ama kılıf diyice bazıları, çift hat deyince bazılarınız aklıma yadıma düşüveriyorsunuz :P

• şimdi arvatodan mesaj geldi dağıtıma çıkarıldı diye yurtiçinden kargo takip yaptım onda da dağıtıma çıkarıldı yazıyor ama evde kimse yok :) samsung sitesinde de hala işleniyor yazıyor henüz sevk edilmedi yazıyor.
  • Siteye bakmayın, sitede benim geçen ayın 17 sinde teslim aldığım 128 GB hala işleniyor görünüyor.
  • hasancalis kullanıcısına yanıt
    Hocam size 512 gb için hala bir sms gelmedi di mi? Çünkü daha siz almadan ben asla alamayacağım :( Ayrıca sizden sonra kaç günde gelir bana Allah bilir...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.