Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce samsung aradı okyanus mavisi kalmadı eylülün sonunda göndereceğiz isterseniz siyahla değiştirelim diye

Not: Note 9 512 okyanus mavisi almıştım 19 Ağustosta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ne yazık ki, ne sms geldi ne fatura.
    İyice b.k ettiler ş.sizim hevesim mevesim kalmadı.
  • Galaxy00 G kullanıcısına yanıt
    Allah onların belalarını ...... Ş.sizler geçen hafta bana ulaşacak dediler, siparişi verdiğim gün de atla deve değil 17 ağustos. Eylül sonu dediklerine bakmayın ekim başı demek istemişler. O zaman neden 28 ağustostan sonra verilen siparişler ekimde gönderilecek diyorsun? Tam şuursuzlar, etmediğim küfür kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmednaim

Bana pazartesiyi salıya bağlayan gece 3:15'te gelen efatura haricinde herhangi bir bildirim, SMS veya eposta gelmedi. Zaten müşteri hizmetleri malum, bildiğiniz üzere onlar bizden bilgi öğreniyorlar.
    İşte bu da garip e-fatura geldikten sonra gelebilir diye eve 3-5 hün adresizde hapis oluyorsunuz. Zaten kargo sms gelmedeği için siz kargo sorgulaması yapamıyorsunuz. Ne kadar salaklık, tabii canım biz evde veya işte yatıp kalkıyoruz hatta wc de iken kap çaldı açabmadık siz geldik uğradık yoktu ( uğramadan bile ) yazıyormuşsunuz, hepsini burdan öğreniyoruz. Millet ayı pas geçti marsa göz dikti , biz hala ...

Az önce MH ile klasik görüşme yaptım artık yeteeeeerrrrrrrrrrrrr dedim ama bizi aradığınız için... bizi aramaktan çekinmeyin.. yardımcı olabileceğimmm farklı bir konu....

ANLADINIZ SİZ ONU. Bu arada MAVİ 512 ler için bana resmen neden onu seçtin ki salak demediği kaldı. MAVİ 512 seçmişsiniz siz. Yahu ön sipariş verdim ne bişlirim hangi renk çok az kaldı kalmadı. stok durumu. ne zaman gelir öhömm. Durun aciliyet açalım. Yahuuuuuuu 9 AĞUSTOS siparişim. Sizi şu tarihte planlıyor 3 gğün idi 3-4 gün demeye başladınız yok o gün sayılmaz 30agustos milli bayram hgit işine, sonra cuma mübarek gün, ardından cumartesi pazar , pazartesi sendromu ehh dedim dün bari salı sallanmadı inşallah, ahan bugün çarşambaaa nirde çarşafa mı dolandı...

ANLADINIZ SİZ ONU SÖDÜM SEVGİLERİMİ SAYGILARIMI İYİ DİLEKLERİMİ İLETTİM sessizce. Sanırım bana taktılar mimlediler ben konuştukça kız sanki sesi kapatıyor sonra açıyor idi.

Karar verdim SAMSUNG da çalışanlara kız vermiyoruz, burs vermiyoruz, hatta bir dönem çalıştığım hastaneler grubuna gelirlerse en korkunç izmandot hemşirelerime iğne yaptırtacam, neyse askerde bir laf vardır , SİVİLDE SEN KARŞIMA İNŞALLAH ÇIKARSIN :P

hebeleyyy hadi hunileri alın hülebellüüümmmee ebubeeee vanki de vankiii agul guful muff cuff dığıl

keşke beni de arasalar da gönderseler siyah mor ne varsa, bıktım inan ki
    Siz ne yaptınız kabul ettiniz mi hocam??
  • Benim acelem yok o yüzden sıkıntı da yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxy00 -- 5 Eylül 2018; 16:32:2 >
  • Biraz önce müşteri hizmetleri memnuniyet durumumu sormak için aradı, kendilerine yaşadığımız problemleri anlattım. Samsung Türkiye ismini lekeliyorsunuz dedim. Bu şekilde bir işletme olamaz olmamalı dedim. Satış sonrası hizmet zaten sıkıntılı, servisler berbat, şimdi satış da berbat dedim. Sanki mahalle bakkalından online alışveriş yaptık dedim. Hiçbir bilgi alamıyoruz. Notlarını aldığını söyledi arkadaş, ben de not alıyorsunuz ama bir işe yaramıyor dedim. Kendinizi düzeltirseniz daha iyi satışlar yaparsınız dedim.

Görüştüğümüz insanlar içerisinde aldığı hizmetten hiç memnun olan olduğunu zannetmiyorum dedim. Öyle saçma sapan bir monolog yaptık.

Başka eklemek istediğiniz bir konu var mı dedi ve kapattık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Benim acelem yok

Dediğim kötü senaryoya geçtik. Ekim başına salladılar bizi. O kadar çok şey söyleyesim var ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancalis

Dediğim kötü senaryoya geçtik. Ekim başına salladılar bizi. O kadar çok şey söyleyesim var ki...
    benim kahinliğim tutacak gene, ön sipariş verenlerin hepisi 15Eylüle kadar yada 15eylül itibariyle 3-4 işgünü içinde sevki olacak inşallah EKİME kalmayacak , ama hani 28 sonrası mı 28 dahil sonrasımı ne 512Mavi renk alanlar için Ekim öncesi diyemiyorum.
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Ben telefon geldiğinde kullanmadan satacağım. Parasıyla da gidip başka bir telefon alacağım. Soğuttular artık.
  • Bize daha çok var desenize hocam

• hasancalis kullanıcısına yanıt
    Hocam millet ya parasız ya da uygun kovaliyor elimde 128 lik mavi var kapalı kutu 5000 teklif veriyorlar kabul etmiyorum o ayrı ama 5500 den aşağı vermem en kötü bir yakınıma veririm anlayacağınız satışı sıkıntı gibi

• Bugün 3 kere aradım, bunlar yüzsüz olmuşlar resmen.. Hala bir cihaz neden kargolanmaz ya, anlam veremiyorum.. Adı üstünde arkadaş ÖN-SİPARİŞ. Stoklar gelince önce ön-sipariş verenlerin cihazlarını yollarsın. Mavi renk bitti ne demek? Nasıl biter? Yolladıkları sözleşmede 3 iş günü içinde kargolanır yazıyor, bunlar sözleşmeye de uymuyor. Aradım arkadaşım ben renk menk istemiyorum ne varsa yollayın gına geldi artık dedim. YOK YOK YOK..
    Sinirimden kafayı yiyeceğim arkadaş yaa
  • burda yazan az kişi ama belki takip edenler vardır, önsipariZedeler haydi bakın ben yazdım hadi sizde sesinizi çıkartın, isyan edin susmayın, yaptıkları hep yanlarına kalmasın. Aman boşver demeyin, hatta arkadaşınız mağdur olmuşken siz susmayın. destek edin. Ben bugün bunların hepsini hatta dahasını EMAAR SAMSUNG 'da tesadüfen sohbet sırasında aktardığım beyfendiniz mağaza müdürü üstü mağazalar koordinatörü lduğunu öğrendim adı soyadı bende saklı olsun. Ama inanın bunları ve dahasını aktardım hatta forumu orda takip eden bşir çalışan emekçi arkadaşımız da şahit oldu konuya.

şimdide instagram da bakın ne yazdım, buyrun yazın taciza başlayalım, yoksa bunlar NH kaldıysam EKİME .... kalacak bu iş.

üşenmeyelim lütfen:www.instagram.com/samsungturkiye/

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 5 Eylül 2018; 17:49:10 >

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Ya GoGo, ben twitter dan neler yazdım neler? Adamlar kayıt alıp size döneceğiz dediler ama dönen olmadı maalesef, olmayacağını da biliyordum zaten.. Şimdi ben de yazacağım instagrama ama bunlar yüzsüz olmuşlar kardeşim bak, görürsün yine bir cacık olmayacak
  • 512 8gb ları merak ediyorum. Sd kart taktık a cihazda belirgin yavaşlama oluyordu hafıza genişledikçe. Acaba bundada böyle olacakmı. Şimdi belli olmaz mesela 512 gb ın 250 si dolsa cihaz hantallaşacakmı. Bence rami 8 yapmaları ondan ama tek başına ram bu dev bilgi yığınıyla baş edebilirmi.Yorumlarınızı zamanla merak ediyorum. Çünkü ileriki dönemde mutlaka 512 lik ya Note9 yada 10 düşünüyorum note 8 yerine tabi çift simli leri özellikle alanlarda yorumlarsa. Androidin en kötü yanı rami hovarda a kullanması.

• Bugünüde bitirdik. Birsürü şey yazdımda, yazdım yazdım sildim. Telefon açtım bugün son kez. Sinir krizine girip kapattım. Kapasitesiz insanları doldurmuşlar çağrı merkezine, hadi onu geçtim kapasiteleri zaten sınırlı, bide bilgide vermemişler bu arkadaşlara. Öyle olunca işler iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Sıkışınca tek bildikleri şey "kayıt açayım, not alayım, aciliyet bildireyim" bu kadar. O kaydıda açtıklarını sanmıyorum, o da yalandır muhtemelen. Normalde bela okumam pek ama Allah bu Samsung Türkiye'nin hakikaten belasını versin, başka birşey diyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

Ya GoGo, ben twitter dan neler yazdım neler? Adamlar kayıt alıp size döneceğiz dediler ama dönen olmadı maalesef, olmayacağını da biliyordum zaten.. Şimdi ben de yazacağım instagrama ama bunlar yüzsüz olmuşlar kardeşim bak, görürsün yine bir cacık olmayacak
    Yoo öyle deme, ben takdir ediyorum senin daha önce twitterdan yazdım demelerini hatta burayı refere verdiğini biliyorum. Kendimce helal olsun dedim. Boşuna değildir hiçbir zaman. ben bugün samsung Emaar'a gittim malum Emaar mağazası lansmanda ilk Note9 siparişini ardından da ilk note9 512 siparişini veren kişi olarak sorayım dedim hani online dan daha önce alırlar muhtemelen diye yazdım ya buralara kahinlik yapıp ama dedim yahu bari benimkini teslim edin söz diğerleri tukaka onlara vermeyin :P nafile alamadık cihazı hatta en kötü senaryolarda konuşuldu benim cici hatrıma bu haftasonu alırsın sen baba veya babayı dediler.

ama tesadüf mağaza müdürü harun Bey bana karşı genelde dürüst özel telefonu var ama 1 kez çok extrem durumda aradım aramam da , yüzyüze vakit bulabilirse sohbet ederiz, meğer onların üstüymüş vallahi neler neler anlattım bir bilseniz, benim 2 ay serviste kalan cihazımdan 2-3 ay geç kesilen faturadan, herşeyden az bir vakit sohbette aktardım. baktı bileğimde samsung saat boynumdau flex cenimde 2 samsung telefon, dedim yani ben gibi kişileri samsunmg dan soğutuyorsunuz. yanımızda olanlar pür dikkat ben bide benden dinleyin diyorum , neyse içimde kalmadı boşalltım herşeyi zaman yettiğince aktaardım. Rencide ederek değil sadık mülşteri potansiyeli olan benden kibarca, ironiyle, sitem ile beklentiler ile. beni Bağdat caddesi samsung deneyim mağazası resmi açılışı 8 Ağustos diye netleşmiş saat 15:00 de davet etti. 15:30 da başlar dedi.

Aklımdan gidip zincirleyim oturan adam , duran adam, falan olup farkındalık yaratayım dahi geldi.

Hani şu hikaye ile bitireyim,

Deniz Yıldızları’nın Hikayesi

Yazarın biri deniz kenarındaki yazlık evinde yazılarının derlemesini yapmaktadır.

Yazlık evde kaldığı süre içerisinde de deniz kenarındaki uzun kumsalda sabah yürüyüşleri yapmakta ve enerji depolamaktadır.

Günlerden bir gün sabah erkenden, tan ağarırken, yürüyüş yaparken, kumsalın ucunda bir karartının bir iki adımda bir yere eğilip, yerden aldığı bir şeyi denize doğru fırlattığını fark eder.

Yürüyüşünü hızlandırır ve karaltıya gittikçe yaklaşır.

Yaklaştıkça, genç bir adamın durmaksızın yerden bir şeyler alıp denize fırlattığını ve her adımda bu hareketi tekrarladığını görür.

Genç adamın kendisini duyacağı mesafeden seslenir;

“ Hey…..! merhaba, ne yapıyorsun?

“Genç adam “ Merhaba, gördüğünüz gibi, deniz yıldızlarını denize fırlatıyorum.”

Yazar; “Peki niye fırlatıyorsun ? “

Genç adam ;”Biliyorsunuz, birazdan güneş çıkacak ve bu yıldızlar birer birer ölecekler.”

Yazar: ”iyi güzel de, sahilde binlercesi var. Senin çaban neyi değiştirir ki!…”

Genç adam tam o anda eline yeni bir deniz yıldızı aldı ve denize fırlatırken, fırlattığı deniz yıldızını işaret ederek;

”BELKİ HEPSİ İÇİN DEĞİL AMA BUNUN İÇİN HER ŞEY DEĞİŞTİ”

Aldığı cevabın güzelliği karşısında şaşkına dönen yazar,”Hemen bunu yazmalıyım.” diye düşündü ve adımlarını hızlandırarak evine geri döndü.

Makineye kağıdı taktı, yazmaya başladı. Henüz birkaç satırla olayı anlatmaya başlamıştı ki , yazmayı bıraktı ve şöyle düşündü;”Ben şu anda ne yapıyorum? Sadece olaya tanıklık ettim.

“ASIL OLAN KATILIMCI OLMAKTIR.”

Sonra yazmayı bıraktı ve sahile koştu. Başladı deniz yıldızlarını birer birer denize fırlatmaya…

Anonim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.