Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arayan bile olmadı mavi yok elimizde siyah gönderelim diye.... beklemeye devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Daha dur hacı 17 ağustosu bile sallıyorlar.
  • Az önce telefon açtım siyah ile değişim yapılabiliyorsa acil siyah gönderin kaydı oluşturdum ama sanmıyorum...

Bence ayın 14 sonrası ekime kalabilir çünkü gönderimler durdu...

Ön sipariş neymiş be arkadaş ilk defa ön siparişle bi ürün aldım

• emocan21 kullanıcısına yanıt
    Ben vazgeçtim artık telefondan zaten. Bir daha da samsung alırsam iki olsun. Ne bir adam akıllı arayıp şikayet edebileceğimiz yer var, ne doğru dürüst cevap veren bir çalışan.
    Hepsiburada da 17 eylül de 512 gb mavi renk için kargoya veriliş tarihi denmiş, kendi sitelerinde 1 ekim diyorlar. N11 de 1 ekim yazarken gittigidiyor da 2-3 iş günü içerisinde kargo yazıyor. Hepsiburada üzrinden sipariş ekranına geldim, sözleşmede verdikleri telefon numarasını aradım, numara kapalı anasını satayım. Adamların işi ciddiye alış şekilleri bu kadar. Dün de dediğim gibi Allah belalarını versin.
  • Beyler Merhaba,
    Şimdi son görüşmemi de yaptım samsung ile.
    Mavi 512 gb ellerinde kalmamış. En erken teslimat 1 Ekim olarak belirlenmiş. Bekleyeniniz var ise beklememesini tavsiye ederim.
    Kredi ile satın alma işlemi yapan arkadaşlar; renk değişimi kredi ile satın alındığı için mümkün değil bilginiz olsun. Eğer kredi kartı vs ile aldıysanız renk değişimi yapılabiliyor. Ama kredi ile aldıysanız ya bekleyeceksiniz 1 ekimi ya da siparişi iptal edebiliyorsunuz. Yarın fiyatlara zam gelebileceğini de belirteyim.
    Sıraya göre gönderim yapılıyor yalanına da inanmayın, depodan teyid ettirdim ki ellerinde Mavi 512 GB ürün yok. Ben başka telefon alacağım bugün, geldiğinde de bunu satacağım. Bu saatten sonra sevseler samsung marka telefon kullanmam. Gene gene söylüyorum Allah belalarını versin.
  • Hocam ben kredi ile aldım ama değişim talep ettim siyah renk geri dönüş yapılacak denildi geri dönüşe göre yine haber veririm 1 ekim nedir hocam ya mor dan getirmişler mavi yi dusunememisler bile

• chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sana da olumsuz dönecekler muhtemelen. Görüştüğüm bir kişi var sadece adam akıllı bilgi veren samsungta, ona sordum. Değişiklik mümkün değil yalnızca iptal edebiliriz ama iptal etme abi dedi. Yarın zam gelecek diye söyleniyor. En kötü geldiğinde satarız artık başka alternatif yok. 25 gün daha eski telefonla idare edemem. Geçen hafta salı günü aradığımda bana bu hafta elinize ulaşacak merak etmeyin diyen arkadaş hakkında şikayet kaydı oluşturdum. Onun yüzünden telefonumu sattım amele gibi ortada kaldım.
  • Umarim öyle olmaz yoksa beklemek manasız bende note 3 le idare etmeye çalışıyorum ama olmuyor kilif la kullanılacağı için artık siyah mavi sorun etmiyorum hoş iptal edip de 128 lik mavi yi de kullanasim var ama yine de gün içinde ki gelişmeye bakalım hayırlısı artık

• İptal etmek kolay ama 18 vade ile iconx kulaklığından da feragat etmek gerekir...

Açıkçası 1 ay beklerim telefonum mi max 2 taş gibi napalım bekleyecez

• quote:

Orijinalden alıntı: hasancalis

Yok hocam sana da olumsuz dönecekler muhtemelen. Görüştüğüm bir kişi var sadece adam akıllı bilgi veren samsungta, ona sordum. Değişiklik mümkün değil yalnızca iptal edebiliriz ama iptal etme abi dedi. Yarın zam gelecek diye söyleniyor. En kötü geldiğinde satarız artık başka alternatif yok. 25 gün daha eski telefonla idare edemem. Geçen hafta salı günü aradığımda bana bu hafta elinize ulaşacak merak etmeyin diyen arkadaş hakkında şikayet kaydı oluşturdum. Onun yüzünden telefonumu sattım amele gibi ortada kaldım.
    Dayanamadım bugün yine aradım. Depoyu arayın ne zaman gönderileceğini bana söylemek zorundasınız diyorum.. Diyor ki biz depoyu arayamıyoruz. Dedim ki verin telefonunu ben arayayım.. Böyle bir hizmetimiz bulunmamaktadır diyor. Dedim ki bu cihaz elinizde var mı, gönderilecek mi .. Diyor ki Siz 28 inden önce aldığınız için tabi ki gönderilecek, sıra gelmemiş, beklememiz lazım diyor. Dedim ki size orda ne gerek var, bu söylediğiniz şeyleri zaten ben biliyorum sipariş verirken ekranda da yazıyordu, tarih söyleyin.. Diyor ki bilgimiz olmayan bir konuda size nasıl yardımcı olabiliriz?

Zaten bu son cümlesi içler acısı. Bu konuştuğum kişi birde böyle sorunlu insanlarla konuşurken "he, he" denir ya o şekil bir tribe girdi. Kendisini hayatı boyunca unutamayacağı şekilde yüksek sesle değil ama lafla azarlamak zorunda kaldım. Bu zavallı insanlara da acıyorum, hiçbir bilgileri yok, hiçbir şeyden haberleri yok. Tek yaptıkları ekranlarını açıp papağan gibi aynı şeyleri söylemek, hepsi bu.

Gönderimi yapan firmayı da aradım biraz evel. Onlarda telefonumu aldı, biz sizi aratalım diyor. Dedim neresi arayacak, müşteri hizmetleri mi? Aman dedim aramasın, kalsın ordan gelecek bilgi.

Uzun lafın kısası, yapabileceğimiz hiçbir şey yok şu an için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 6 Eylül 2018; 12:28:54 >

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hacı uğraşma, sinirine yazık. Gerek yok. Telefon ellerinde yok ve biz ne kadar ararsak arayalım durum değişmeyecek. Göz göre göre keriz yerine konduk ve 1 ekime sallandık. Gelirse ekime gelmezse ..... Moduna girdim ben. Nereyi ararsan ara en sonunda bunlara yönlendiriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Dayanamadım bugün yine aradım. Depoyu arayın ne zaman gönderileceğini bana söylemek zorundasınız diyorum.. Diyor ki biz depoyu arayamıyoruz. Dedim ki verin telefonunu ben arayayım.. Böyle bir hizmetimiz bulunmamaktadır diyor. Dedim ki bu cihaz elinizde var mı, gönderilecek mi .. Diyor ki Siz 28 inden önce aldığınız için tabi ki gönderilecek, sıra gelmemiş, beklememiz lazım diyor. Dedim ki size orda ne gerek var, bu söylediğiniz şeyleri zaten ben biliyorum sipariş verirken ekranda da yazıyordu, tarih söyleyin.. Diyor ki bilgimiz olmayan bir konuda size nasıl yardımcı olabiliriz?

Zaten bu son cümlesi içler acısı. Bu konuştuğum kişi birde böyle sorunlu insanlarla konuşurken "he, he" denir ya o şekil bir tribe girdi. Kendisini hayatı boyunca unutamayacağı şekilde yüksek sesle değil ama lafla azarlamak zorunda kaldım. Bu zavallı insanlara da acıyorum, hiçbir bilgileri yok, hiçbir şeyden haberleri yok. Tek yaptıkları ekranlarını açıp papağan gibi aynı şeyleri söylemek, hepsi bu.

Gönderimi yapan firmayı da aradım biraz evel. Onlarda telefonumu aldı, biz sizi aratalım diyor. Dedim neresi arayacak, müşteri hizmetleri mi? Aman dedim aramasın, kalsın ordan gelecek bilgi.

Uzun lafın kısası, yapabileceğimiz hiçbir şey yok şu an için.

Alıntıları Göster
    Ahh ahh kelimesi kelimesine hislerime tercüman olmuşsunuz son yazan arkadaşlar.

Birde ben bu sabaha karşı uzun uzun buraya yazıyordum elektrik kesildi uçtu herşey , dedim yahu cenabetlik bende sanırım.

Telefonda senin gibi @sky__walker konuşurken artık beni dinlemiyorlar kaale almıyorlar ses kesiliyor muhtemelen yanındakiyle laklakl yapıyor. Zaten basmakalıp sözler. Tutarsızlık çelişkiler çetrefiller.

@hasancalis aynen sipariş sırası ve rengi vs diye bir kavram yok depo stok karmanöorman kimse bilmiyor eminim. EKİME S kadar oyalıyorlar bizi .

Birkaç sayfa önce yazdım iade eden iptal eden prosedürü bilne varmı diye bana biri 10 iş günü içinde diyor, biri 1 ayı bulur diyor du gecen haftalarda.

Birde bu forumda ne garip biliyormusunuz , bazıları KRALDAN ÇOK KRALCIMI DERLER tabiri nasıl kullanılır bilemedim. Kafa durdu yenminle. Bu kadar fanatik marka kölesi oluınmaz ki. Babanın firması mı, hissen mi var, eşin arkadaşın mı çalışıyor ki biz söveceğiz diyince dokunuyor, arkadaş yahu nasıl bir savunmadır. Yahu bir bak şikayetlere. Hadi biz canımız sıkılıyor para verip aldık samsung bize teslim etmiyor diye kendimizi paralıyoruz , bunlara kulak tıkayıp herşeyiyle samsung Türkiye mükemmele getiriliyor. Sansırım aynı dünyada yaşamıyoruz, neyin kafasındalar ise.

@dupont81 anımsadın mı sende bana çemkirdin alenen , bende sana özelden yazdım uzun uzun.. bak hepsi doğru çıkmadımı, aynıs tas aynı hamam önceki zamanda ne ise o, mağdur olduk hepimiz. haa birkaç kişi aldı hayırlı olsun. Birçoğu buralara bile gelmiyordur. Haberi yoktur bekle demişlerdir kouyun gibi bekliyordurlar. Biz ses çıkardık ta ne oldu instagram , twitter, samsung dan kaç yetkili ile görüşme vs hepsi boşuna.

Ama kaybeden hiç onlar değil karları artar yeni şahane mağazalar açılır , sponsor olurlar kıçıkırık şeylere marifet gibi onları instagramdan paylaşırlar , bize DM ile iletişim irtibat numara .... TISSSSS arayan hala yok. YALAN ama bende beddua etmeyi sevmem ama bunlar hakediyor.

Buraya gelip bakınca artık moral de bozuluyor EKİME SKM

• İptal etsem bir dert beklesem bir dert. İki ucu ..... değnek dedikleri durumu yaşıyoruz şu anda. 28 öncesi gönderileceklerde en son sıra bende (sıra usulü yok zatende) ama böyle beklemek ve taahhütün yerine getirilmemesi insanın zoruna gidiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sypr

İptal etsem bir dert beklesem bir dert. İki ucu ..... değnek dedikleri durumu yaşıyoruz şu anda. 28 öncesi gönderileceklerde en son sıra bende (sıra usulü yok zatende) ama böyle beklemek ve taahhütün yerine getirilmemesi insanın zoruna gidiyor.
    Ben belki Cumartesi yani 8Eylül saat 15:00 'da BAĞDAT CADDESİ SAMSUNG DENEYİMsizlik MAĞAZASININ RESMİ AÇILIŞI'na gideceğim.

15:30'da sanırım basın da davetkiymiş gidip elimdeki sipariş belgesi, taahhütleri, ve teslim edilmeyen önsiparişten , fahiş para verip satın almalardan 7500TL aydık iptal edelim diyince yok biz 9bin-10bin yapıcağız , kulaklık da 999 TL bak ondanda feraget ederin, çek aldıysan yanar, kredi kullandıysan oo renkde değiştirmem, burnumdan da kıl aldırmam, ben dünya deviyim teknoloji deviyim KARTEL'im TRÖST'üm. Serbest piyasa, ve bnen ne dersem o. Tüketiciler koyun ne nereye gütsek. Oyalarım profosyonel dolandırım ruhları anlamaz 1 Ekim derim 15 ekimde veririm birde dua alırım.

Cidden kafayı sıyırım basın ordayken bende eylem yapabilirim. Bir yerlerde duyarsanız görürseniz ben olabilirim.

• Telefonu iptal ettirmem, sonuçta belli kampanyalarla aldık ve sahip olduğum haklardan mahrum kalmak istemem ki telefon zaten zamlanacak durduk yere aynı telefon için fazla para veremem..
    Yapacak bir şey yok, artık çok fazla takmayıp bekleyeceğim herhalde. Birkaç gündür sinirden hasta ettim kendimi.
    Adamlar bizi hiçbir türlü umursamıyorlar işte, üstüne gittikçe de daha çok sinirleniyoruz.
    3310 kulanıyorum şuan, en fazla 1 ay daha kullanırım ne yapayım..
    Ben teslim oldum artık arkadaşlar, arayıp sormayacağım da daha...
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    zam geldi dostum.

https://shiftdelete.net/galaxy-note-9-fiyatina-zam-geldi
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    işte bu yüzden iptal ettirmem GoGo.. Zaten zamlardan sonra kimse 9000 Liraya almak Note 9 512 bizimkiler çabuk gelir =)
  • Ben de beklemedeyim.16 Ağustosta vermiştim siparişi, ilk renk değişimini kabul etmiştim sonra reddettim.Konuştuğum kişi stokta bitme falan yok 461 tane var dedi.Maksimum 2 haftaya teslimi olur dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

işte bu yüzden iptal ettirmem GoGo.. Zaten zamlardan sonra kimse 9000 Liraya almak Note 9 512 bizimkiler çabuk gelir =)
    - Beyefendi Gnaydın ben Samsung MH den Fenasi Kerim , birşey istirham edeceğim
    - dinliyorum
    - beyefendi siparişiniz olan önsatış ile yaralandığınız Note9 8/512 Okyanus mavisi stoklarımızdaki bir hatadan ötürü size gecikmeli olarak yollanacaktır biz onurlu bir dünya devi olan teknoloji devi Samsung olarak bugün sevk edemedik yarın yollayacağız hemde motokurye ile, nereye yollatayaım özürlerimizle, birde kabul edereniz siz önsişpariş aldığınızdan biz sözümüzde duramadğımızdan müşteri menuniyeti adına size 1999 ceya 2199 TL olan Galaxy Wathc lşerimizin hangi çaplısını isterseniz hediye edeceğiz iconX2018 ile birlikte, aff ettirmek içinde size 500 TL istediğiniz her üründe her koşulda yılsonuna kadar çek hediye edeceğiz.

Galaxide bir yerde ( paralel evren )

ben şu anda andromeda galaksisi quasaris sistemi nebula-xc gezegeninde yaşama tutunmaya çalışan son terran kolonisine bağlı, üzerine zimmetli fusion entegre yıldız gemisi eternalrevenge'i kullanmakta olan gariban bir warp operatörüyüm. yıllardır terran birliği olarak birleşen insan uygarlığının sonunu getiren felaketlerin kökeni olan vakayı bulmaya çalışan fizikçilerimiz ve kuantum bilgisayarlarımızın hesaplamalarının sonucu yüzyıllar önce Samsung Türkiyenin önsipariş rezilliği yüzsüzlüğü insan kollektif bilincinde yarattığı kelebek etkisi; kaos teorisi ve kuantum alan teorisi denklemlerinin bütünleşmiş sonucuna göre bugün insan uygarlığının tüm birikimleri ve kazanımlarının, yarattığımız, icat ettiğimiz herşey, deneyimlerimiz ve tüm güzelliklerimizin bir daha geri gelmemecesine yok olup gitmesine, milyonlarca yıllık evrimin harikası insan soyunun tükenmesine yol açtığı ortaya çıktı.

son 31.4 ışıkyılı kala warp motorumuzun graviton emisyonlu zero point enerji stabilitörlerindeki arıza sebebiyle de ışık hızı üstüne çıkamadan yol alıyoruz. saryojenik hibernasyon tankındaki on yıllar süren kış uykumdan yeni uyandım. senin yüzünden gençliğimin baharını zalım uzay boşluklarında heder ettim. şu an gemide tam tekmil power armorları, plazma ve gauss tüfekleriyle silahlanmış transhuman mangasıyla birlikte senin uzay-zaman koordinatlarına doğru yol alıyoruz. Samsung Türkiye Nüşteri Hizmetlerinden FENASİ KERİM 'i ele geçirdiğimizde sülalesinin tüm fertlerini intergalaktik homozincirlerine demirbaş yapacağız sonsuz bir timeloop zone içine hapsedeceğiz. dıt dı dıt dıdıtttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 6 Eylül 2018; 15:57:45 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.