Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pure Evil

Bu mesaj silindi.
    Sakinliğpi kaybettim bilahare okuyacağım anlayarak, ama helal olsun üşenmemiş te gitmişsinm ALLAH RAZI OLSUN çook sağol dile getirmişsizn yaşadıklarımızdan hoşnutsuzluğumuzu menuniyetsizliğimizi, SAMSUNG ÖNSİPARİŞ REZİLLİĞİNİ AYIBINI dile getirmişsin yüzsüzlere.
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Arkadaş gittim demeseydi yarın ben gidecektim yerlerine. Ben kabullendim durumu, fiyatı uyguna geldi eyvallah ama yaptıkları cidden ayıp. Ben dediğim gibi geldiği gibi satmaya çalışacağım telefonu. Bundan böyle de samsungla işim olmaz.
  • Renk değişikliği talebimi ilettim ama hala geri dönüş olmadı. YKB ile aldım telefonumu çünkü, belki de ondan bekletiyorlardır. Ama renk değişimi olmazsa beklemede kalacağım.. Bir ay falan beklerim sanıyorum ama hayırlısı olsun bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

Renk değişikliği talebimi ilettim ama hala geri dönüş olmadı. YKB ile aldım telefonumu çünkü, belki de ondan bekletiyorlardır. Ama renk değişimi olmazsa beklemede kalacağım.. Bir ay falan beklerim sanıyorum ama hayırlısı olsun bakalım.
    Emin değilim ama 1 beklemeyeceğiz inşallah. Önsipariş veren herkes mağdur olan hepimiz 1 aydan önce kurtulacağız nu nahoş durumdan. Ama bu iş burda kalmayacak kendi açımdan.
  • note10 bekleyin bence. 9 ara model gibi bir şey oldu. bende de note 8 var. aralarında farkta yok pek zaten. 10 ile beraber dokunmatik ekran üzerine parmak izi kilit açma özelliği ile sıfır ekran gelir diye tahmin ediyorum. hintli üretici vivo nex s yaptığı model gibi olur herhalde. bu adamların ürettiği cihazda çok iyi gerçekten.

vivo nex s
    https://www.gsmarena.com/vivo_nex_s-review-1785.php
  • Az önce biraderim mesaj attı.

27Agustos 2018 Pazartesi önsipariş verdiği 2 adet Note9 6/128 likten Okyanus mavisi olan 31Agustos Cuma günü akşamı teslim edilmiş idi. 5 dakka önce siparişi verilen LavantaMoru ise mesaj az önce gelmiş dağıtım programına alınmış. Sanırım yarın yani 7Agustos Cuma günü teslim olucak akşama kısmetse.

Hani bi duraksamaya girmişti ya sevkiyatlar 128 likte olsa sizinle paylaşayım istedim.

Benim kendime aitr 9agustos lansman günü önve ertesi gün değişikliği ile önsipariş verdiğim buyback ile note8 takasa verip üzerine 3999 YK kartım ile TEKÇEKİm ödenen Note9512 LavantaMorundan haber yok ( Mağazalar koordinatörü XXXX Bey hafyasınuna kesin teslim edeceğiz demişti birkaç gün önce)

9Agustos ve 27Agustos önsiparişli 28Agustosta teslimi başlayacak olan note9 512 OKYANUS MAVİLERİNDEN HENÜZ BİR HABER YOK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren7

note10 bekleyin bence. 9 ara model gibi bir şey oldu. bende de note 8 var. aralarında farkta yok pek zaten. 10 ile beraber dokunmatik ekran üzerine parmak izi kilit açma özelliği ile sıfır ekran gelir diye tahmin ediyorum. hintli üretici vivo nex s yaptığı model gibi olur herhalde. bu adamların ürettiği cihazda çok iyi gerçekten.

vivo nex s
    https://www.gsmarena.com/vivo_nex_s-review-1785.php
    Hocam bu konu note 9 almayı planlayanlar konusu değil ki. Almış ve sevkiyat bekleyenlerin konusu. Tavsiyenizi isterseniz başka bir konuda verin ki yabana gitmesin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam yanlış olmuş😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunların hiç bir dediği tutmuyor gerçekten dün beni aradılar dediler ki rengini değiştirelim hazır cihaz siyahı hemen yollayalım sonrasında teyitte aldım bana bugün için kargoya verilecek denildi. Onayladım. Bugün tabi ki değişen hiç bir şey yok. İki kere aradım ilkinde herşey hazır yollarlar bekleyin dendi. İkincide gönderilmiş sistemi güncellememiş olabilirler dendi. Kısaca çıkış falan yapılmadı. Son derece ukala ve bilgisiz müşteri temsilcileri ile konuşmaktan bile bıktım. Bu konuda yasal hak olarak haklarımızı bilen nasıl bir yol izlenmesi gerektiğini bilen var mı acaba? Sonuç olarak sözleşme de yazan maddeleri yerine getiremediler.
  • izzet141 İ kullanıcısına yanıt
    En fazla para iadesi alırsın. İster misin böyle bir şeyi? Hayır. Onlar da bunun farkında o yüzden rahatlar.

• Ne uzatıyorsunuz arkadaşlar en güzel cevap siparişlerinizi toplu iptal edin.Gidin huawei mate 10 pro alın.Sorunsuz kullanın Samsung rezil oldu.Hele Türkiye samsung rezalet
  • hakan262610 H kullanıcısına yanıt
    Ne iptali hocam

6000 TL ödeyip üzerine 900 TL lik kulaklığı almışız

Üstüne bide zam geldi şuan 128gb 8000 lira her ne kadar yansıtılmamış olsada...

Olmadı satarsın en azından beklediğine 1000 liralık kâr ile yine Huawei alırsın...

Bem iptal etmem her ne kadar heyecanı kaçsada

• 512/8 modellerin yeni fiyatları 9299 TL!!! Bu kez sipariş esnasında 2 farklı hediye paketi seçebiliyorsunuz tabi. Neyse biz 7499 liralık olanları beklemeye devam edelim...
  • PROMOSYONLAR
    Seç
    DEĞİŞİM KAMPANYASI 1000 TL’ YE VARAN ÖN ÖDEME FIRSATI
    DEĞİŞİM KAMPANYASI 1000 TL’ YE VARAN ÖN ÖDEME FIRSATI Eski Cihaz bedelinizin 1000 TL’ ye varan tutarını Note9 alırken kullanma fırsatı !
    PAKET 1
    PAKET 1 Samsung Wireless Charger, Samsung Powerbank 10.200 mAh, Samsung DeX Pad
    PAKET 2
    PAKET 2 Samsung Wireless Charger, Samsung Powerbank 10.200 mAh, Samsung Level U Bluetooth Earphone

128 lik 8000 TL
    512 lik 9300 TL ( okyanus mavi 1 ekime skm )

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 7 Eylül 2018; 0:36:35 >

• 8/512gb güncel fiyat 9300

Siparişi iptal etmek isteyenler burda mı

• emocan21 kullanıcısına yanıt
    Düşündüm de sanki iptal etme fikri pek iyi bir fikir değilmiş gibime geldi Bekleyelim canım ne olacak sanki, acelemiz ne?
  • sypr kullanıcısına yanıt
    Şunun şurasında ekime ne kaldı ki

• 360derece

• Sen note 10 bekle 12bine alirsin

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.