Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: epstemolojk_kopus

512 8gb ları merak ediyorum. Sd kart taktık a cihazda belirgin yavaşlama oluyordu hafıza genişledikçe. Acaba bundada böyle olacakmı. Şimdi belli olmaz mesela 512 gb ın 250 si dolsa cihaz hantallaşacakmı. Bence rami 8 yapmaları ondan ama tek başına ram bu dev bilgi yığınıyla baş edebilirmi.Yorumlarınızı zamanla merak ediyorum. Çünkü ileriki dönemde mutlaka 512 lik ya Note9 yada 10 düşünüyorum note 8 yerine tabi çift simli leri özellikle alanlarda yorumlarsa. Androidin en kötü yanı rami hovarda a kullanması.
    ilk lansman günü İRON ile sohbet ediyoruz ben diyorum ki note10 yada ismi her ne zıkkım olucaksa onu bekleyeceğim ama ilk siparişi ben verdim, hevesim kalmadı, o telefonu alsamda hep nahoş şeyler anımsatacak. Ama benim için pasaport kayırlı imesi türkiye BTK kayıtlı olan cihazı buyback ile değerlendirip garantili yeni note9 a geçmek cazip geldi aldım . Ama inan ki şartları düşününce yaşadıklarımı ödediğimi vs birde ÇİFT HAT benim aslında vazgecilmezim. Şimdi inan ki PİŞMANIMMMMMMM.

Ya çok iyi fiyata denk gelirsen, yada bekle alma vallahi alma.

Birde 6/128 ile 8/512 arasında performans farkı vs yok, ben bulut harici kendi kapasitesi sebebli aldım bilerek isteyerek inan 512 önceliğim 8 sonraki tercihim oldu, ben asla oyun oynamayan çok sınırlı kullanım yaparım, ben ve çevremdeki işi gereği olanlara 512 tavsiye ettiğimede ğişmanım, adamlar ben önerdim diye önsipariş gectiler onlarda mağdur. Ayıp ettim kendilerine.

Hafıza için benim kıstasım şu fiyat bile bin TL farkı yurtdışı fiyat farkına bakıp cazip geldi diye tercih ettim.

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

bana makul geldi fark. Şimdi değilsede ilerde 4K videolar , slow motion denemeler sebebli , ek hafıza kartlarının çok çok iyileri aşırı pahalı ve kendi belleği herdaim hafha hızlı sorunsuz teklemesiz takılmasız gelir önceki deneyimlerdimden. 512 kendisi 512 de ilerde takıp devasa bir depolama ile buluta aktarma olayı veya ek hafıza sata disk 2.5 inc miş vs niş düşünmeden aktarmayı , bilerek kendimi kandırdım.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    senden sonra ben de instagram'a ve twitter'a yazdım GoGo, bir umudum yok ama bakalım ne olacak. Bir de renk değişim talebi de ilettim siyah gelsin ne olacak anasını satiim =) o da gelmez bende bu baht varken ya =)
    Ayrıca bir arkadaş aranıp renk değiştirelim demişler ya, bana o da pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Samsung böyle bir şey demez kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Bugünüde bitirdik. Birsürü şey yazdımda, yazdım yazdım sildim. Telefon açtım bugün son kez. Sinir krizine girip kapattım. Kapasitesiz insanları doldurmuşlar çağrı merkezine, hadi onu geçtim kapasiteleri zaten sınırlı, bide bilgide vermemişler bu arkadaşlara. Öyle olunca işler iyice içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Sıkışınca tek bildikleri şey "kayıt açayım, not alayım, aciliyet bildireyim" bu kadar. O kaydıda açtıklarını sanmıyorum, o da yalandır muhtemelen. Normalde bela okumam pek ama Allah bu Samsung Türkiye'nin hakikaten belasını versin, başka birşey diyemeyeceğim.
    Kayıt açsalar falanca tarih falanca tarihte zaten kaydınız var derler, başka şeylerde dediler hep. Bunda zaten bir oyalama taktiği vardı en başından , hem eski deneyim ve tecrübelerimden çtürü hemde çetrefil ve .elişkilerinden ötürü hemde Türkiye bayram Gümrüğü olayını ben biliyorumda onlar bilememizlikten geldiler masus çünkü dünya lansmanı yani ya erteleceklerdi yada ya herroyamerro.

Neyse yazdıkların hislerime tercüman olmuş

+1 aynen imzamı attım

• quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

senden sonra ben de instagram'a ve twitter'a yazdım GoGo, bir umudum yok ama bakalım ne olacak. Bir de renk değişim talebi de ilettim siyah gelsin ne olacak anasını satiim =) o da gelmez bende bu baht varken ya =)
    Ayrıca bir arkadaş aranıp renk değiştirelim demişler ya, bana o da pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Samsung böyle bir şey demez kanaatindeyim.
    ben aradım o masum önsiparişzede yi kandırdım :P deeermişim.
    vallahi dengem bozuktu zaten iyice bozuldu.
  • Telefon elime ulaştı arkadaşlar ☺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aneee o yoksa 512 okyanus mavisi mi ? anee ne gözelll
    Gerçekten samimi bir insansınız iron beyle de burda şahsi iletişimden zevk alıyorum saygılı ve bilgili biri kendisi. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım sanırım bencede 128 çift sim işimi görür bunu seneye doğru bir rakama verirsem belki alırım. Aslında alabilme imkanım var ama erken aldığım her cihazdan zarar etmekten bıktım. Birde sevgili samsungun ilk partilerde eline yüzüne bulaştırma gibi bir huyuda olduğundan ya siparişi yada hatalı ürün olarak fiyatı artsada bekleyeceğim. Note4 lerde bariz ilk partilerde şebeke sorunu mesela vardı. Ayrıca telefon değişmek bana çok zahmetli geliyor bir sürü ayar. Rehberde kaybolan numaralar. Bu konuda apple gerçekten çok iyi bir bulut sistemine sahip. Garanti konusun dada ALLAH samsungun eline düşürmesin ne ithaline ne yerlisine yandığının resmidir. Macera dolu bir hayata adım atarsın.Ekrandan yollarsın kameranın içine toz koyup yollarlar. Ana kart için yollarsın hopörlerden çatlak sesle gelir gibi değişme, cihazın yada alanın beyin ölümü gerçekleşmeden asla olmaz. O yüzden samsung Türkiye garantisinden daha güvenlisi 3 ihlas okuyup ithalatçı sparişi vermektir. O yöntemle şükür daha sıkıntı yaşamadım. Selamlar saygılar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi epstemolojk_kopus -- 5 Eylül 2018; 19:33:0 >

odanın ışığı sarıydı ondan rengi biraz mor gibi çıkmış :) ama çok beğendim kenarların, üstünün ve altının mat olması çok hoşuma gitti.
  • Hayırlı olsun arkadaşım, iyi günlerde kullan inşallah
  • Biz alamayacağız bu teli öyle görünüyor. Akşam aradığım eleman ben size dönücem dedi hala dönecek. Yarın arayıp sövücem kendisine.

• dupont81 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim konuyu açman hayırlı oldu valla dağıtımlar başladı hepimize hayırlı olur inşallah
  • Ama ne yazık ki bana eylül sonu geliyor :( Samsung yarın arayacakmış kararınız nedir diye mavi mi siyah mı diye maviyse eylül sonu :/

19 unda sipariş etmiştim

• hasancalis kullanıcısına yanıt
    Arkadaş eylül sonu ne ya :/ Olmazsa artık mate 20 pro ya da iphone xs

• quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy00

Ama ne yazık ki bana eylül sonu geliyor :( Samsung yarın arayacakmış kararınız nedir diye mavi mi siyah mı diye maviyse eylül sonu :/

19 unda sipariş etmiştim
    Hocam bu bilgiyi size kim verdi? Ben renk değişimi sordum, mavi renkte stok problemi mi var dedim? Kaç kişiye ayrı ayrı sordum hepsi stok sorunu yok kesinlikle, sırayla gönderiliyor dedi. Ha inanmıyorum hiçbir söylediklerine de, sizinki de sallamasyon olabilir yani. Renk değişimi içinde daha evel tekrar sipariş vermeniz lazım demişti temsilcinin biri. Ölürüm daha iyi..

• Forum herkesin değişik amaçlı katıldığı , değişik şeyler istediği beklediği katkısı ile şekjilleniyor, ben burda bilgi tecrübe deneyim paylaşanlar ile gelişiyorum.

Ben yandım ama aman abi süper niye diyeyim ki, önsipariş verdik ve bazı risklerini göze aldık/aldım. Ama o kadar şey çıktı ki iyi yanları da var kötü yanlarıda can sıkıcı, yani elbette beklentimiz hep bir ilerisi 2 ilerisi. Ama mantıklı düşününce ki @IRoN aslında doğru yönlendişrmeler verdi de ben tezcanlığımdan yapım huyum gereği simultune doğaçlama bodaslama daldığımdan ehh işte , ama ben hala hiç garantisi olmayan cihazımı buyback ile değerlendşirdiğime seviniyorum, ki artık net rakam duyduğum zamlar olur ise zaten üfff diyecem iyiki almışım, ama piyasa hep bir balon misali biri üflüyor şişiriyor , kadıköyde esnaf senden alırken satılmaz diye ağlar, sana satarken zaten bulunmaz hintkumaşı. işin kuralı doğası raconu ama dürüst esnaf yok kalmadı son kalanlarda mefta. Çok arkadaş kazığı yedim artık kazığı kendim batırıyorum daha az can yakıyor tesellisi avutması kandırmacası yüksek. üff deyim gececek.

ama doğru konuşmak gerekirse ben illa savunmam kötüye iyi demem, iyiyede kötü demem. haa kendime göre tabi kıstaslarım doğrularım.

Ama bence beklemekte fiyat açısından zarar edilebilir ama ben inanmıyorum ki bana note8 deki yaptıklarımdan ÇOK FAZLASINI verebilsin.
    128 ile 512 yi kıyaslayanlar net şekilde çok şey beklemeyin demiş. kapsamlı testler belki ilerde farklılaşır malum aaa test programı revize edlince samsung tozu dumana attırdı , ooo 128 feci ama 512 hainköfte, başa güreşiyor duyarız.

Ben kullanamadığım özelliklere yatırım her daim yaptım ahan 5G istedim note10 olsun 5G li olsun dedim. Sanki Türkiyede 4.5G yi bırakın 4G yi hattımız devamlı sürünüyor, ben istanbul dışına çıkınca gümmlüyor. Bir ara 3 hat birde 1çifthatlı birde hastahanemin verdiği blackbery vardı, 3 hattı iyice değerlendirdim tabi 5-6 sene önce 1.Türkcell 2 Vodafone 3-TürkTelekomAvea idi. Ama biz bunda bile hem fikir olamayız ama fanatik çok.

Ahan instagram de samsung a 512 teslimiyatlı bir küçük sitem yazdım, biri yapıştırmış ZENGİN PİÇ :P Napalım onlarla ötekileşemiyorum biraz farklıyım kendime özgün NEVİŞAHSINAMÜNHASIRKİŞİYİM Elhamdülüllah :P

Sözün özü note8 çok baba telefon ! ben Note9 u geceçekimlerinde note8 i beğenmediğimden düşündüm ama aklım hep huawai p20Pro da kalacak, tabi yakında onunda çifthatlı ve çok aşırıya kaçmadan alınabilecek ürünü çıkar alırız. Ben zamanında postayla AE den postayla Umi IRON vs telefonlar getirip 3 gün dayanıp zararına sattığımıda bilirim. kendimi bilen biriyim :P

Samsung utansın çifthatlı modelleri getirmiyor. İphone bile çin piyasasına çift hat fizibilitesini geçmiş yakında olmasada bir iki sonrası piyasada diyor, samsungun var ama sattırtmıyor operatörler.

Kalın sağlıcakla teknomanyekler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-184455530

odanın ışığı sarıydı ondan rengi biraz mor gibi çıkmış :) ama çok beğendim kenarların, üstünün ve altının mat olması çok hoşuma gitti.
    ben lansman günü sadece okyanus maviyi gördüm ama leylakmenekşelavanta morunu sipariş ettim, ertesi gün sakin iken gidip 1 mor 1 mavi yanyana koydum, kesinlikle okyanus mavisi çok güzel, ama değişiklik olsun gına geldi siyah, gri, gümüş, beyz, kırmızı, mavi, gold, rosegold hatta öyyykkk. bende yanyana baktım kendime dedim ki buda çok güzel hatta kararım değişmez ise şefaf kılıf alıcam marjinal takılcam ahanda bazılarına göre avrat rengiymiş varsın olsun diyecem. ( hah çok cesaret edip pembe iconX de alaydın deme çok garipcart bir pembe o da )velhasıl çok baba renk aldın hayırlısıyla çiziksiz kazasız nazarsız kullan.

ıkyanus maviyi ben mağazada lansman standında o parlak kasapların et reyonundaki kırmızı ışıkla canlıduran albeni etleri gibi , tavşanın ışığa kilitlenip , öküzün trene böğürerek baktığı gibi baktım, yanarlı dönerli renkler mor ve mavi harika bukelamun gibi ışıkta değişiyor.

satmadan önce arabam c4cactuıs idi ruhsatta sarı yazıyor ama her gören fıstıkyeşili diyor idi, çok güzel duruyordu, yanarlıdönerli idi, gece ayrı gündüz ayrı ışıkla farklılaşıyordu hatta bazen neredeyse bayağı taksi sarısı bazen yeşilimsi :D garip olan iyidir .

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Samsungdan aradılar mavi elimizde yok diye eylül sonu gönderebiliriz isterseniz siyah gönderelim yarın sizi tekrar arayalım kararınızı alalım dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: hasancalis

Biz alamayacağız bu teli öyle görünüyor. Akşam aradığım eleman ben size dönücem dedi hala dönecek. Yarın arayıp sövücem kendisine.
    Aman haa sanırım bana zaten eski sabıkalarımdan taktılar , geçmişim, secerem kayıt aldında , intikam alıyorlar, sakın uğraşma sövme bişeye yaramıyor inan ki bişey değişmiyor, kibar oldum , sövdüm, hatta dedim adresi verin gelip sopayla dövcem sizi falakaya yatırcam , anlatılacak şeyuler değil ama inan takarlar sanada. ben artık ne alsam hayrını göstermiyorlar. Emaar samsungdan bazı handikaplarını bilerek almamın sebebide samsung online dan uzak durmaktı ama , lansman günü birader geldi ordan hattını hallettik çıktık konuşma açıldı sohbet kalabalık ortamı yönelendirip hepsini zehirledim , milletide yaktım, şimdi grip kargoya önümde duran telefon numaralarıyla sorguluyorum 1. yok, 2. yok, 3. yok, 4. yok, 5. yuok diyorum, zaten bugün kendi 512'im için EmaarSamsung a ziyaret ettişm, oda efatura kargo bilgisi gelmedi diye , hemde gelen kuryeye tembihledim bak beni ara tamam mı gelir gene karşılarıom seni sokak başında halay çekerek zeybek ike atabarıyla harmandalı misket hoptek de yaparım babo yeterki gel dedim. Yani ona güvenip sormaya emaar a gittim inanın.

Neyse sövme dostum tersleşme yollamazlar geciktirler bak misal benim 2. telefonum gibi. Emanet bide öyle ağır geliyor ki sorumluluğu. Nerdeyse kendi telefonumu alsaydım online yollamasaydı onu teklif edecektim, mahçup kaldım.

Valla telefon için kendimi tutamicam yollamazlarsa yollamazlar napayım. İçim soğur en azından. Anlamadığım konu hepsiburada da 512 gb için en geç kargoya teslim tarihi 17 eylül görünürken hala millete eylül sonu demeleri. Muhtemelen yedikleri haltın farkındalar ve aynı naneyi tekrar yemeyelim diye geç tarih veriyorlar. Allah belalarını versin.

• Arkadaşlar benim hasret dindi. Diliyorum en kısa zamanda sizinki de son bulur.

Telefona söylenecek söz yok, harika.

Bugün kılıfsız kullandım dışarıda her gören hayran kaldı, ben ise tırstım düşürürüm diye açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.