Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Sen note 10 bekle 12bine alirsin
    şirket üzerinden alıp gider gösteririm
  • Merhaba arkadaşlar,

Değişim kampanyasından yararlanan herkeste var mı bilmiyorum ama bir de Müşteri Beyan Formu diye bir form çıkmıştı benim sipariş ekranında buraya hem ekran görüntüsünü hem de dosya linkini koyacağım. Değişim yapanlara eksik belge diye yokuş yapma ihtimali olan bir şirket sonuçta.

Müşteri Beyan Formu

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

Müşteri Beyan Formu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Onun 180 derece olması gerekmiyor mu? 360 derece olduktan sonra başlangıç noktasına geri dönmüş oluyoruz çünkü.
  • sypr kullanıcısına yanıt
    Boşver açıklamaya çalışma :)
  • hasancalis kullanıcısına yanıt

Konumuza dönecek olursak; bugün henüz bir hareketlilik yok herhalde. Dün ve önceki gün arkadaşların yapmış olduğu görüşmelerden sonra artık herkes iyice emin oldu sanırım ekim ayından. Buralar 1-2 hafta sessiz kalır gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sypr -- 7 Eylül 2018; 11:49:53 >
    Umutsuzluk aşılamak için söylemiyorum ama bence 1 ekime de yetişmeyecek.
    Benim tahminim ekim ortalarını bulur telefonun gelmesi.
    Ben xperia z5 ile devam edeceğim. Bozulduğu zaman da samsung dışında bir telefon alıp geçeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

Az önce biraderim mesaj attı.

27Agustos 2018 Pazartesi önsipariş verdiği 2 adet Note9 6/128 likten Okyanus mavisi olan 31Agustos Cuma günü akşamı teslim edilmiş idi. 5 dakka önce siparişi verilen LavantaMoru ise mesaj az önce gelmiş dağıtım programına alınmış. Sanırım yarın yani 7Agustos Cuma günü teslim olucak akşama kısmetse.

Hani bi duraksamaya girmişti ya sevkiyatlar 128 likte olsa sizinle paylaşayım istedim.

Benim kendime aitr 9agustos lansman günü önve ertesi gün değişikliği ile önsipariş verdiğim buyback ile note8 takasa verip üzerine 3999 YK kartım ile TEKÇEKİm ödenen Note9512 LavantaMorundan haber yok ( Mağazalar koordinatörü XXXX Bey hafyasınuna kesin teslim edeceğiz demişti birkaç gün önce)

9Agustos ve 27Agustos önsiparişli 28Agustosta teslimi başlayacak olan note9 512 OKYANUS MAVİLERİNDEN HENÜZ BİR HABER YOK.
    Sabah raporu.

Biraderim dün 128 lik menekşe moru için sms geldi demişti arvato kuryeden. Akşama kadar ulaşmadı. Arandığında robot 6eylül perşembe veya 7eylülcuma içi demeye başladı. Bu arada kurye takip no ile ancak takip edebiliyoruz, benim arkadaşlar şehirdışında yazlıkta vs vs diye ben olanarın cep tel numaraları ile takip ediyordum kurye işlerini, şimdi internet sitesinden girince zaten sms onay istiyor idi, telefon ile kontrolde (3 tuşlayarak) sipariş varmı diye sorguluyor idi, biraderimin numarasını , kendi numaramı , vs girdiğimde dahi artık siparşiş yok aldığınız yere telefonuınuz teyit edin diyor. Ama aynı yerden sipariş numarası ( 1 i tuşla) ile kontrolde 1 adet sipariş var diyor , tekrar 1 e basıp akibetini DAĞITIM BÖLGESİ - DSAĞITICI da diyor BİLGİNİZE. sanırım telefonla sorgulamada sıkıntı çıkardılar ki sadece sipariş numarası sms ile kendine gelenler kontrol etsin diye.

biraderime e-fatura da yollanmış ardından iptal faturada yollanmış. ( öncekinde kredi yok idi , bunda kredi var sebebi o düzeltilmiş kendileri farketti herhalde. Bende krediyle almadığımdan şaşırdım ama neyse )

Gelelim benim önsiparişime.
    2 günün ardından, instagram dan güya iletişim bilgilerini verin kandırmacalarının ardından, tabiki aranmadım. bende az önce 1 saattir konuşuyorum. Mübarek cuma hatrına kendimi zor tuutum, aynı bildiğiniz şeyler.

İlave olarak

Cumartesi günü Bağdat Caddesi Samsung deneyim Mağazasında zincirleme, oturma gibi eylemler yapıp BASINA , kamuoyuna, halka bizi oyalıyorlar .....gerisini siz doldurun işte
    şeklinde eylem planlıyoruz , artık örgütleniyoruz, forumlarda birbirimiz ile konuşuyoruz falan filan.

Hani bazılarınıza sipariş uzun sürecek falan diyorlar ya bana asla denmiyor TEK DENEN ŞEY 28inden itibaren siparişler yollanmayua başlanıldı sizinkide sırada, yani haftaya, 1 ekimden sonra , denmedi, ama ben bazılarına siyah yollayalım demişsizniz mavi yok deyince hemen bana renk değişim yapabilirim dedi ? Bana sanki sıkıntılı mavi yi böyle yaparak vazcayanların yani siyahı secenlerden ötürü stok rahatlatması gibi geldi. Hanfendi dedim aynı gün 128 lik siparişimizin okyanus mavisi geldi, 5 dakka önceki siparişimizin menekkşeMoru gelmedi mesela sıkıntı sadece 512 okyanuıs mavide değil sanki sizin hesap bizim mahalkle bakkalından çok kötü dedim. kafanıza göre sıra ve renk var. Benim siparişim sıradaymış yahu lansman günü gecesi siparişi , benden çok sonra alanlara gitti, adamlar eskitti bile deim, sevkiyatınız sırası gelince yollanacak ... inanın kalp, klişe, aceba samsung AI akıllı robot iletişim ile mi konuşuyorum dedim vallahi. Hep lafın işçinde beyefendi ben sizi ANLIYORUM ÇOK İYİ ANLIYORUM dedikça kanım çekildi.

Hani akışına bırakmak mizacıma ters, inanın uyku hapı sakinleştirici falan alıp yatacan kalkınca yanında note9 u bulucaksın.

Kısa özet: aldım babayı. giden vaktim oldu. ama gene arayacağım yarın olmazsa diğer gün. kibarlıktnada anlamıyorlar, serzeniştende, kıyamet kopartmömaktanda, Müşteri Hizmetleri bize çözüm üretmedi üretmeyecek. Derdimi başlka platformlara eylemlere taşımam lazım.

ÖnsiparişZEDE GoGo ( ilerde bu telefonu alan değerli yömnetmen arkadaşımın çilemin filmini yapmasını bekliyorum.

SON NOT: Emaar Samsung 'dan hala lansman günü sipariş verdiğim Note9 8/512 MenekşeLavantaMor 'undan haber yok. Mağaza lar koordinatörü kendi adına haftasonuna kadar okey demişti, bugün cuma, yarın açılış telaşesinde olurlar, pazar gününden hayır yok :P Zaten 10 Eylül de gelir dağıtıma o hafta başlarlar demişti ilk lansman gününde mağaza Müdürü Harun Bey sanırım en doğru söyuleyen tek kişi o koskoca samsung da. Bu arada mağazadan alanlar var ise benim gibi lansman döneminde 4 kişi almıştı , sonlarına doğru önsipariş zamanında 22 kişi ye satmışlar önsipaiş bekliyorlar ben gibi.

Sabah brifingini verdim gomutanlarımmm

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmednaim

Merhaba arkadaşlar,

Değişim kampanyasından yararlanan herkeste var mı bilmiyorum ama bir de Müşteri Beyan Formu diye bir form çıkmıştı benim sipariş ekranında buraya hem ekran görüntüsünü hem de dosya linkini koyacağım. Değişim yapanlara eksik belge diye yokuş yapma ihtimali olan bir şirket sonuçta.

Müşteri Beyan Formu

Müşteri Beyan Formu
    Hımm ben kendime sadece 1 tane note9 aldım diğerleri eşe dosta samimi dostlara falan , adam yerişne koydular sen bilirsin dediler diye neyse dolandırdım milletin başını yaktım.

emaar samsung a lansman günü 128lavanta mor önsiparişierirken bendeki note8 i alıp baktılar şöylesine buyback değişim den yararlandım bir formlar imzalar attık imeisi yazıldı falan. şimdi yanımda yok başka bir yerde. bu yolladığından mı emin değilim.

ben lansman ertesi sabahı sakin iken gittim 128i 512ye terfi ettim gene menekşeMoru , ama bu sefer note8 imi alın dedim sizde dursun, çünkü duyduğum onlinesamsung veya başka bazı yerler önce 3000-3500 deyip sonra aa bu çizilmiş zart zurt böyle değildi vs deyip fiyat düşüyormuş, hani anımsarsınız online sitede buyback 4bin denildi ama ben 4bine sayanı duymadım ianaın. akibeti ne oldu bilmiyorum maksimum 3500 sanırım, işte bu sebeble ileriyi düşünüp bunlar 3500 der sonra düşerler cihaza bişey oldu çizildi falan diye ( yaparlar demiyorum ama ben tedbirkli davrandım ) ben alın dedim işte o anda telefonu resmen taradılar, herşeyine baktılar sankli kontrol eden eleman kendine alıyor idi, sonrada o kontrol eden eleman ( keşke dedim Cihat olsaydı ) ve kasadaki bayan teslim aldık diye eski kağıdıma not düştüler. Bende çillopğ gibi sıfır pasaport kayıtlı çift hatlı N950F exynox çişft hatlı yani volte vs sıkıntısı olmayan telefonumu kaşınarak sadece garanti tereddütlerimden değişime verdim. ara ara pişmanlıklar duyuyorum ama kararı kendşim verdim kendimce sebeblerim var ilki garantili olsun . daha önce ki tecrübelerimde hep nahoşuklar yaşadım. Aslında ithalatcı garantili var idi ama onda oreo ya volte vs sıkıntısı olunca , mecburen gene pasaport katıtlıya geri döcdük hatta ilk olarak TÜRKATA diye bir arkadaştyan bu forum üyesi ondan kuzene aldık baktık canavar gibi VoLTE VoWİFİ vs hemde çift hat sıkıntısız , yemişim dedim SnapDragonu getirttik tanıdığa 2 ay kuulandım ama üst züzey koruma ile çiziğin esemasi yok, zaten Cihat Bey de olsun sonraki gün neredeyse kendine alacak olan ismini bilmediğim eleman kontrolleri sırasında hayret tertemizi çektiler.

işte o lansman günü ve ardındaki sabahtan beri telefon BuyBack kapsamında Emaar Samsung'da , benim önsiparişim gelip teslim edildiktiğinde onlarda emaneti buyback değişimini yapan yere yollayacaklarmış. Ben kısaca inşallah bir tesrlik olmaz ise ister sıfıt kutusunda olsun ne olursa olsun pasaport kayıtlı garantisiz note8 den terfi etmiş olacağım. aslında cihaza 3bin 500TL de buybackdeğişim katkısıyla 3500 saydılar ( online sitede 1000 TL destek diyordu)

• quote:

Orijinalden alıntı: sypr

Onun 180 derece olması gerekmiyor mu? 360 derece olduktan sonra başlangıç noktasına geri dönmüş oluyoruz çünkü.
    Tamam da başlangıciniz zaten almaktı. Sonra ertelenince almaktan vazgecer oldunuz.sonra fiyatlar zamlaninca aynı yere geri dondunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi adıma vazgeçtiğim şey Samsung kullanmak oldu, fiyatlar bu seviyeye yükselmişken siparişimi iptal etmeyeceğim tabii ki. Telefon gelince satıp Iphone almayı şu an kendimce uygun görüyorum. İşini bu denli ciddiyetsiz yapan bir marka eminim ki beni garanti süresince çok üzecektir. Şu anda piyasanın en iyi telefonunun Note 9 olduğu tartışılmaz bir gerçek fakat dediğim gibi bu işin bir de garanti, teknik servis, destek gibi boyutları var ve ilk Samsung telefonum daha satın alma aşamasında bana bu kazığı attıysa sonrasını hesap edemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sypr

Kendi adıma vazgeçtiğim şey Samsung kullanmak oldu, fiyatlar bu seviyeye yükselmişken siparişimi iptal etmeyeceğim tabii ki. Telefon gelince satıp Iphone almayı şu an kendimce uygun görüyorum. İşini bu denli ciddiyetsiz yapan bir marka eminim ki beni garanti süresince çok üzecektir. Şu anda piyasanın en iyi telefonunun Note 9 olduğu tartışılmaz bir gerçek fakat dediğim gibi bu işin bir de garanti, teknik servis, destek gibi boyutları var ve ilk Samsung telefonum daha satın alma aşamasında bana bu kazığı attıysa sonrasını hesap edemiyorum.
    ben ilave yapayım o kadar soğudum ve hevesim kaçtı ki, sorma gitsin. Gelir gelmez satabilirim, zam gelmeseydi gelir gelmez buybak için verdiğim pasaport kayıtlı garantisiz note8 imin geri verilme durumuna göre iade veya iptal etmeyidüşünüyor idim. Ama şimdi satarım nasılsa 7500 den aşağıya gitmez açıp bir müddet test edip de satabilirim memnun kalırsam kalır, belki dediğim gibi soğudum hevesim heyecanım kalmadı direkt kapalı kutu satabilirim. Bakacağız o anki ruh durumuma.

• Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar, umarım en kısa sürede yeni telefonlarınıza kavuşursunuz. Malum fiyata acayip zam geldi, sakın ola bir anlık öfke ile siparişlerinizi iptal etmeyin, bunlar yıldırma politikası da olabilir. Paranızı dolara yatırmış gibi düşünün, kazandınız sonuçta, biraz daha sabredin. Ve küçük bir eleştiri, artık samsung un her sene yaptığı bu rezil satış sisteminin bir parçası olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar, umarım en kısa sürede yeni telefonlarınıza kavuşursunuz. Malum fiyata acayip zam geldi, sakın ola bir anlık öfke ile siparişlerinizi iptal etmeyin, bunlar yıldırma politikası da olabilir. Paranızı dolara yatırmış gibi düşünün, kazandınız sonuçta, biraz daha sabredin. Ve küçük bir eleştiri, artık samsung un her sene yaptığı bu rezil satış sisteminin bir parçası olmayın.
  • Eylül sonuna kaldık dostlar kesinlikle en azından benimki eylül sonu olacak orası kesin

• Arkadaşlar bugün çok rahatsızdım yazamadım, fiyatları görünce şok oldum inanın. Artık ne olursa olsun cihazlarımızı bekleyeceğiz vallaha, başka çaremiz kalmadı...

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Valla IOS ekosisteminden artık çıkmayı düşünüyordum. Yıllardır sanki tek bir marka varmış gibi iPhone kullandım. İlk defa Samsung marka bir telefon aldım ve takdir edersiniz ki cihazı henüz elime almadan pişman oldum. Şimdi tekrardan anladım neden yıllardır tek bir markanın tutsağı gibi yaşadığımı. İşlerini adam akıllı yaptıkları içinmiş meğer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sypr -- 7 Eylül 2018; 20:11:6 >
    Acaba yurtdışında başka ülkelerde böyle gariplikler oluyor mu Samsung cephesinde yoksa hani Türkiye'ye özgü olan şeyler mi bunlar ?

sakın yanlış anlamayın iphone hiç kullanmadım bilmem emanet alsam açamam dahi , ama dün şunu görünce yiğenimde var biradere mesaj attım aman dikkat dedim.
    https://shiftdelete.net/iphone-servis-ucretleri-ne-kadar-oldu konu dışı alıntı yapmayım ama bence herkes bir bakıversin, samsung o kadar zamlandı fiyat eşitlendi, yakında servis vs de abartı olursa yandık hepimiz.

şimdilik samsung ekran fiyatları :https://www.samsung.com/tr/support/newsalert/100601/

zamanında s7edge ekranımız için çok para verince garanti dışı diye ( yurtdışı cihazlardan o sebeble korkuyorum, ama ekran düşüp arıza kırılma çatlama vs yapınca zaten garanti dışı ücrete giriyor, inanın note8 e o sebeble askeri düzeyde koruyan kılıf , önkoruma vs almıştım, ama telefon telefonlukltan çıkıp adeta tuğla taşıyormuşsunuza dönüşüyor. En güzeli kaymayan ince şefaf kılıf ve öncam korumasız kullanmak, dokunma ve izleme süper, ama işte gel gelelim sabun gibi telefon yapmışlar elde avuçta durmuyor, gorilla glass eskiden daha çizilmez idi, şimdi güya daha sağlam çizilmez falan ama ben kullanımda tersine şahit oluyorum.

İnşallah note9 larımız bu klonuda çok hassas değildir, note8 ler sabıkalı düşünce arka ve ön gümleyebiliyor ,

AMAN DİKKAT gelince çok dikkat edelim.

Acaba yurtdışında başka ülkelerde böyle gariplikler oluyor mu Samsung cephesinde yoksa hani Türkiye'ye özgü olan şeyler mi bunlar ?

sakın yanlış anlamayın iphone hiç kullanmadım bilmem emanet alsam açamam dahi , ama dün şunu görünce yiğenimde var biradere mesaj attım aman dikkat dedim.
    https://shiftdelete.net/iphone-servis-ucretleri-ne-kadar-oldu konu dışı alıntı yapmayım ama bence herkes bir bakıversin, samsung o kadar zamlandı fiyat eşitlendi, yakında servis vs de abartı olursa yandık hepimiz.

şimdilik samsung ekran fiyatları :https://www.samsung.com/tr/support/newsalert/100601/

zamanında s7edge ekranımız için çok para verince garanti dışı diye ( yurtdışı cihazlardan o sebeble korkuyorum, ama ekran düşüp arıza kırılma çatlama vs yapınca zaten garanti dışı ücrete giriyor, inanın note8 e o sebeble askeri düzeyde koruyan kılıf , önkoruma vs almıştım, ama telefon telefonlukltan çıkıp adeta tuğla taşıyormuşsunuza dönüşüyor. En güzeli kaymayan ince şefaf kılıf ve öncam korumasız kullanmak, dokunma ve izleme süper, ama işte gel gelelim sabun gibi telefon yapmışlar elde avuçta durmuyor, gorilla glass eskiden daha çizilmez idi, şimdi güya daha sağlam çizilmez falan ama ben kullanımda tersine şahit oluyorum.

İnşallah note9 larımız bu klonuda çok hassas değildir, note8 ler sabıkalı düşünce arka ve ön gümleyebiliyor ,

MÜKERRER OLMUŞ , KENDİ MESAJIMI MOD. ARKADAŞLARA ŞİKAYERT EÇENEĞİDE YOK SİLMEK İÇİN. SİZLER MÜKERRER DİYE ŞİKAYET EDERMİSNİZ SİZE ZAHMET

sakın yanlış anlamayın iphone hiç kullanmadım bilmem emanet alsam açamam dahi , ama dün şunu görünce yiğenimde var biradere mesaj attım aman dikkat dedim.https://shiftdelete.net/iphone-servis-ucretleri-ne-kadar-oldu konu dışı alıntı yapmayım ama bence herkes bir bakıversin, samsung o kadar zamlandı fiyat eşitlendi, yakında servis vs de abartı olursa yandık hepimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 7 Eylül 2018; 22:19:15 >

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Cumartesi sabah Z raporu.

Biraderime önce sms , sonra e-fatura yollanmıştı perşembe teslim edilmedi, cuma günüde akşam 21e kadar gelemdiğini söyledi, gelse zaten mesaj atar bana bilgi verir, kargoda oyalamaya başladı, Arvato bakalım cumartesi getirecek mi ? yoksa pazartesiyemi kalacak.

Diğer Note9 lardan benim Emaar Samsung önsşparişim ve SamsungOnline siparişlerimiz hakkında sms, e-fatura , geridönüş, haberverme, bilgi verme MAALESEG GENE YOK. Hatta instagramdan aynı twitterdeki gibi tribünlere oynayıp verin bilgilerinizi ÖM/PM/DM den bir bakalım diyorlar ama sonrası yok, artık iyice yüzsüzlüğe vurdular.

Z Raporu sonu
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.