Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR !!! - Sensation XE v.s. Xperia S mi? Yoksa One X - Motorola Razr Maxx mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Terzi -- sökük meselesi misali o kadar teknik konu incelemeye, araştırmaya rağmen yeni alacağım Android'li akıllı telefonum için Forum'a da danışmak istedim.
    Oyun ile işim yok... Sık cihaz değiştiren biri de değilim! 3,8"'lik Huawei ile Android dünyasında güzel bir yolculuktan sonra onu iş tarafında bırakıp, kişisel kullanım amaçlı aşağıdaki modeller arasında kaldım.

Sensation XE - Sony Xperia S (Aşağıdaki linkte de gözüktüğü üzere her açıdan çoğunluk kıyaslanmaz diyor ama tercih meselesi biraz da..)
    Kıyasla

HTC One X - Motorola Razr Maxx (Boyutlardan dolayı pek düşünmüyorum ama olabilir yinede)
    Kıyasla

Samsung konusunda şimdiye kadar kullandığım 3 model basit model samsung telefonumda da problemler yaşamam sebebi ile marka imajı bana çok itici geliyor.
    Akıllı telefon gamında öneride bulunan arkadaşlar olur ise, onlarıda değerlendirmek isterim...

(Hafta sonu iş sebebi ile ingiltereye gideceğim için yurt dışıdan temin etmeyi düşünüyorum)
    Birmingham veya Londra'da telefon ile ilgili alışveriş yapmış arkadaşlar var ise referans olurlarsa çok sevinirim...

Hepinize şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SrkNz -- 11 Mayıs 2012; 9:19:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.