Şimdi Ara

Silinecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E804DB79 -- 1 Mart 2018; 12:56:31 >

• Fiyatlar normal, internet bir lüx enflasyonda ortada açma kapama bedeleri alınmayacak dendi adamlar ne yapsın bir yerlere yaslanacak.
  • Utanmasalar bu fiyatların yanında vazelin hediyemiz yazacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kablotv nin ipini çekecekler
  • Keşke satsalar.

Superonline yıllarca bekledi satılsın diye satmadılar. Dünyanın parasını da verecekti ki Vodafone bile alabilirdi. Sabit pazarda üç güçlü aday da rekabet açısından güzel olurdu.

Simdi tek tek kablotv olan yerlere de fiber alt yapı çekmeye başladı superonline. Superonline fiber optik kablo getirdiği yerlerde kapı kapı dolaşıp 500 liraya kadar cayma bedelini karşılayıp fiber internet veriyor.

3,6 milyon kablotv hizmeti alabilen hane var. Ama 700 bin küsür kablonet abonesi var. 3 milyon turkcell superonline fiber alabilen haber var. Turkcell superonline fiber abone sayısı 1,2 Milyon.

Bu da demek oluyor ki turkcell kablotv olan hanelere gittikçe kablonet aboneleri superonline na kalacak. Bu da kablotv nin değerinin düşmesine neden olacak.

• mcrew kullanıcısına yanıt
    bende kablo netten turkcell tv ve superonlineye geçmeyi düşünüyorum ama aynı paketi 85 liraya veriyorlar fiyatlar çok uçuk kablo net 53 lira ödüyorum

• Türksat, Telekom sektörü serbestlestiginde 2004 yılında erişebilir hane sayısı 2.5 milyon.

13 sene sonra erişebilir hane sayısı 3.6 milyon. Sadece 1.1 milyon abone daha Türksat ile tanışabilmis 13 yilda.

Superonline 2008 yılında bu işe başladığında erişebilir hane sayısı sıfır. 2018 yılı itibariyle erişebilir hane sayısı 3 milyon.

Turksat belki sana çok faydası oldu. Ama genel olarak yatırım yapmayan rekabet oluşmasını istemeyen hali hazırdaki abonelere yetinen bir firma. Turkcell kadar reklam da yapmıyor. Seni belki kandiramazlar. Ama o incecik fiber kablosu ve turkcell adı ile 10 kablonet abonesinin 8 ini alacak turkcell.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi.
    4 ay önce açıldı
    Hesaplar neden siliniyor?
    geçen ay açıldı
    silindi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben turkcell e satılması taraftarı değilim. Superonline da pek rekabet getirmiyor. Fiyatları hep yüksek. Pazar da her zaman alternatiflerin olması iyidir o yüzden vodafone gibi bir şirkete gitse daha iyi olur düşüncesindeyim

turksat ta eminim işin ehli kişiler de vardır. Ama dediğim gibi 14 senede ulaştıkları hane sayısı belli. Yatırım yapmıyorlar. Onun nedeni de Türk Telekom'a alternatif olmasını istemeyen birileri. Türk Telekom'u arap dostlarına satıyorsun ama bir taraftan da dostunla KAblotv üzerinden rekabet yapıp onu para kazanmasını engelliyorsun. Yıllardır bu yüzden gelişmedi alt yapısı. Özelleştirilirken muhtemelen el altından bu tarz bir anlaşma yapıldı.

yoksa ben de devlet eli olması taraftarıyım ama kablotv nin alt yapısını geliştirememe nedeni devletteki hantallık ya da işin ehli olmayan kişilerin yöneticilik yapması değil.

Bu arada şu an kullanıcı dostu, kullanıcı taraftarı tarifeleri çıkaran Türk Telekom ve Vodafone. Kablotv ya da superonline kendi alt yapıları ile 24 mbps hızın üzerine çıkamazken, Türk Telekom 100 mbps hızı 83 liraya 35 mbps hızı 66 liraya veriyor. Şu an taahhüt imzalasan 2019 ocakta 100 mbps akn siz limitsiz interneti 83 liraya kullanma şansın olacak.

Ben de şu an kablotv kullanıyorum. Türk Telekom vdsl var burada 35 mbps destekliyor. Şubati bekliyorum. Netspeed eğer vaadilen hızı verirse ona geçeceğim. Eğer netspeed de sıkıntı olursa. Haziran ayı gibi Türk Telekom'un 35 mbps internetini bağlatacağım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.