Şimdi Ara

Silinen dosyalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok büyük yardıma ihtiyacım var. Canon 650d ile bi çekim yapmıştık. sonra ben o çekimi fotograf makinesinin içindeyken yanlışlıkla sildim. yada görüntüyü bilgisayara aktarırken bi hata oldu görüntüyü aktarmadım. sonrada format attım karta. recover my files ve recuva ile veri kurtarma yaptım ama gelen .mov ve .dat dosyalarının hepsi hatalı. sadece 1 tane videoya ihtiyacım var içinden.. napmam lazım bi yardım edin nolurrr
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• d.k.406 kullanıcısına yanıt
    Ontrack Easy Recovery bulursanız indirin taratın. (cracklı olursa daha iyi olur :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterious -- 2 Ocak 2014; 14:31:00 >
  • elimde bozuk halde olan dosyaları tamir etmek için bi program falan da önerebilirsiniz. kurtarmam lazım o videoyu
  • d.k.406 kullanıcısına yanıt
    Kurtardığın dosyalardan bazıları bozuksa onu açamazsın büyük ihtimal bazı resim dosyalarını bile farklı boyutlarda veriyo 3 5 tane falan çıkıyo aynı resim bide bu programla dene sağlam olarak kurtarır
  • offf off ben öldüm desenize
  • Hocam okadarda abartılcak bişe yok,cana gelen arşive gelsin..
  • Te Amo Querido kullanıcısına yanıt
    hocam arşiv değil ya. çekim yapmıştık kısa film için. o sahneyi tekrar çekmemiz çok zor. o yüzden çok önemli o :'(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    silinen fotoğrafları kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Sd kart silinmeyen dosyalar
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pandora Recovery kullanmanızı tavsiye ederim bir keresinde flash diskteki dosyaların hepsini kurtarmıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar farklı kurtarma programlarıyla istediğim veriyi kurtardım ama sanırım üzerine yazılmış vs. dosya kullanılamaz durumda. .mov ve .dat dosyası var. bunları tamir edebilmemin bi yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esolos

Pandora Recovery kullanmanızı tavsiye ederim bir keresinde flash diskteki dosyaların hepsini kurtarmıştım

valla hocam pandorayı bende denedimde mp3 lerin oda yarısını kurtarabildim resimler ve video maalesef bulamadı
  • kurtaramazsın bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.