Şimdi Ara

Silinen fotoğrafları kurtarmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.Telefonumda clean master uygulamasıyla gereksiz dosyaları silerken önemli bir fotoğrafımda silmişim galeride yok işin ilginç yanı fotoğraflarımı bulut da yedeklerim orada da aynı fotoğraf yok nasıl oldu anlamadım.Telefonum root lu play strorede ki uygulamaların hiç biri işe yaramıyor hepsi galeride ki veya ön bellekteki fotoğrafları gösteriyor. Pc ye bağladım en kaliteli programları bulup kurdum ama telefonu görmüyor hafıza kartım yok fotoğraflar telefon hafızasında idi ama telefonun hafızasını görmüyor pc deki programlar.Usb hata ayıklaması filan onlarında denedim olmadı görmedi. Şimdi telefondan veya pc den sağlam bir yöntem bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim. NOT: Bu süre içerisinde telefonda format, fabrika ayarlarına geri dönüm tarzı hiç bir şey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 21 Ağustos 2019; 13:52:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba. Bir de şu programı dener misiniz? Derin tarama bazen işe yarıyor ancak tam çözünürlükte kurtarmayabilir.

yadi.sk
    Dumpster Pro v.2.24.322.0897 Resmi Türkçe.rar — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/DLjjgnSkJ02G3A

• Exfat E kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş işe yaramadı diğerleri gibi galeride ki fotoğrafları ve uygulamaların içeriğindeki fotoları gösteriyor Bi kaçtane silinmiş foto buldu onlarında 10 dk önce silmiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.