Şimdi Ara

SİLİNEN HARİTAYI RECUVA İLE GERİ ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar navigasyonumun haritasi silindi navi.toolboxs cihazi tanımadı dolayısıyla güncelleme de yapamadım. recuva ile silinen dosyaları geri aldım navigasyona yükledim ama düzelmedi resmini buraya yüklüyorum acaba eksik bişeymi var
     SİLİNEN HARİTAYI  RECUVA İLE GERİ ALDIM

• 4 gündür uğraşıyorum sinirlerim bozuldu artık :) aselsan asn 3030 üreten satan piyasaya süren hepsi Allahından bulsun :)
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Eksik değil hocam fazlası var.İkinci mesajdaki foto çıkmamış onu düzeltin sonrasında yardımcı olmaya çalışayım.
  • Size görsel ekledim sadece bu dosyalar bu şekilde olması lazım.Yanlız sizin exe ismi mobilenavigator.exe

• tşkkr ederim kardeşim ikinci msj da toolboxs cıhazı tanımıyor güncelleme yapamadım bana bağlanıp düzeltebilirmisin dosyaları
  • tam navigasyon fiyatlarına bakıyordum yetişdın sağolasın :)

• cihaz aslında garanti kapsamında ben buna müzik videoları yüklemişdım bazıları açılmadı onları silerken benmi sildim bilemedim recuva ile geri gelen dosyalar bunlardı oluru varsa benım pc ye bağlanın derim yada yeni bi navigasyon almayı araşdıryordum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam lisans klasörü felan silinmiş.Bence aselsan 'a mail atarak bu dosyaları isteyebilirsiniz.Yollayacaklardır.Aşağıdaki siteden iletişime geçmenizi öneririm.
    http://www.aselsannet.com.tr/
  • bi deneyelim tşkkr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.