Şimdi Ara

Silinen icloud hesabına ulaşmak mümkün mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
19.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefon ayarları ile oynarken, yanlışlıkla icloud hesabımı sildim.
    Meğer, bütün rehberim ve notlarım, icloud hesabı ile ilişkili imiş, hepsi uçtu gitti.

Ne yapabilirim, bu benim için çok önemli... :(

• Yapay Zekanın Yanıtı

Silinen iCloud Hesabına Ulaşmak Mümkün Mü?

İCloud hesabını sildiyseniz, hesabınızı ve verilerinizi geri almak için yapabileceğiniz birkaç şey bulunmaktadır.

iCloud Hesabını Geri Alma Adımları

• Apple destek web sitesine gidin ve iCloud hesabınızla ilgili sorunları gidermek için adımları izleyin.
    • Silinen iCloud hesabınızı kurtarmak için Apple Destek'e başvurun. Hesabınızı geri almanıza yardımcı olabilecek bilgi ve talimatlar sağlayabilirler.
    • Hesabınızın silinmesinden itibaren 30 gün içinde hareket ederseniz, verilerinizi kurtarma ve hesabınızı geri alma şansınız daha yüksektir.

Silinen iCloud Hesabının Sonuçları

İCloud hesabınızı sildiğinizde şu sonuçlarla karşılaşırsınız:

• iCloud'a kaydedilen tüm veriler kaybolur.
    • App Store, Apple Music ve iCloud Drive gibi Apple hizmetlerine erişemezsiniz.
    • iCloud yedekleri silinir.
    • iCloud'dan satın alınan uygulamalar ve diğer içerikler artık mevcut olmayacaktır.

Silinen iCloud Hesabını Geri Alma

Hesabınızın silinmesinden itibaren 30 gün içinde hareket ederseniz, hesabınızı ve verilerinizi kurtarmak mümkündür. Apple Destek'e başvurmak ve talimatlarını izlemek en iyi yoldur.

Önemli Not: iCloud hesabını silmek kalıcıdır. Hesabınızı geri alamıyorsanız, yeni bir hesap oluşturmanız gerekecektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • icloud'u mail adresi olarak kullanmaktan vazgeçtim cok cabuk silinebiliyo
  • İcould verilerinimi sildin yoksa hesabımı sildin tam anlamadım ama icould hesabını pcden girip bir bak istersen verileri silmemişindir belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iCloud.com uzerinden mail adresini gir ve kontrol et bilgilerini. Bulut sistemi bu adi ustunde, pcden veya iphone'dan sildigin veriler, apple'in sana sagladigi diskten elle silmedikten sonra silinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 21 Mayıs 2013; 7:44:33 >
  • Ayarlardan tekrar giriş yapve hesaptakileri cihaza yükle olay budur. Bulut avantajı var, kolay kolay tek tuşla silinmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: losthell

iCloud.com uzerinden mail adresini gir ve kontrol et bilgilerini. Bulut sistemi bu adi ustunde, pcden veya iphone'dan sildigin veriler, apple'in sana sagladigi diskten elle silmedikten sonra silinmez.

Siliyor hocam özellikle de ben kişiler de bu durumu çok yaşadım. X kişisini sildiğim anda hemen iCloud senkronize ile orda da siliniyor.

Telefonunda ne varsa bulutda o olacak yani. Bence bunun avantajı bir tek restore ettikten sonra tüm bilgilerin 1 dakika içinde telefona geri yüklenmesi bir de mail hızı o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

quote:

iCloud.com uzerinden mail adresini gir ve kontrol et bilgilerini. Bulut sistemi bu adi ustunde, pcden veya iphone'dan sildigin veriler, apple'in sana sagladigi diskten elle silmedikten sonra silinmez.

Siliyor hocam özellikle de ben kişiler de bu durumu çok yaşadım. X kişisini sildiğim anda hemen iCloud senkronize ile orda da siliniyor.

Telefonunda ne varsa bulutda o olacak yani. Bence bunun avantajı bir tek restore ettikten sonra tüm bilgilerin 1 dakika içinde telefona geri yüklenmesi bir de mail hızı o kadar

hemen silmez. günde bir defa yedek alıyor, o zaman siler. yedek almadan önce restore edersen o kayıt da geri gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Oyle demeyin, ipad ve macbook ta kullaniyorsaniz icloud kisiler en buyuk nimet haline geliyor, ayni sekilde animsaticilar ve notlarda. Bir cihazdaki degisikligin digerlerine yansimasi cok basarili.

Beyinsis arkadasim, gene emin olmadan gunde bir defa yedek aliyor hemen silmez diyorsun. Dedigin hem dogru hem yanlis, dogru evet icloud aciksa cihaz wifi'ye bagli ve sarjda iken yedek alir, olayin tek seferle alakasi yok. Yanlis zira, icloud yedegi ayri, kisiler, notlar ve animsaticilar senkronizasyonu ayri. Bu saydiklarimin senkronizasyonu wifi ye bagli ise sarjda olmaya gerek olmadan aninda olur. Aktifproje arkadasin dedigi dogru yani, bir kisiyi, bir notu, bir animsaticiyi, bir fotograf yayininda bulunan fotoyu, bir cihazdan sildiginiz ANDA diger cihazlardanda silinir, cunku direk icloud'dan silinir. Ne yedek almayi bekler nede baska bir sey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SalihGurkan -- 21 Mayıs 2013; 15:41:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SalihGurkan

quote:

quote:

Oyle demeyin, ipad ve macbook ta kullaniyorsaniz icloud kisiler en buyuk nimet haline geliyor, ayni sekilde animsaticilar ve notlarda. Bir cihazdaki degisikligin digerlerine yansimasi cok basarili.

Beyinsis arkadasim, gene emin olmadan gunde bir defa yedek aliyor hemen silmez diyorsun. Dedigin hem dogru hem yanlis, dogru evet icloud aciksa cihaz wifi'ye bagli ve sarjda iken yedek alir, olayin tek seferle alakasi yok. Yanlis zira, icloud yedegi ayri, kisiler, notlar ve animsaticilar senkronizasyonu ayri. Bu saydiklarimin senkronizasyonu wifi ye bagli ise sarjda olmaya gerek olmadan aninda olur. Aktifproje arkadasin dedigi dogru yani, bir kisiyi, bir notu, bir animsaticiyi, bir fotograf yayininda bulunan fotoyu, bir cihazdan sildiginiz ANDA diger cihazlardanda silinir, cunku direk icloud'dan silinir. Ne yedek almayi bekler nede baska bir sey.

Mac, ipad ve iphone kullanicisi olarak soyluyorum icloud cok buyuk bir kolaylik kullandikca anliyorsunuz ozellikle ofis programlarini da kullaniyorsaniz ustune yok diyebilirim.

Ek olarak el ile silinmesi durumundan bahsetmemis konuyu acan arkadas, icloud hesabimi yanlislikla iphone'dan kaldirdigini belirtmis yoksa el ile silinen bir kisiyi, notu veya fotografi zaten tekrar aramak anlamsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 21 Mayıs 2013; 17:23:41 >

• 7.1.1 güncellemesi yüklerken ipad hata verdi itunes bağla diye ekran çıktı.. ve sanırım .icloud yedeğini de sildim ipadden. ayarları verileri sıfırla deyip icloud dan yükle deyince film rulosu ve uygulamalar geri gelmiyor.Sadece safari yer imleri ve kişiler geliyor.. Geri getirmenin yolu yok mu film rulosundaki verileri ?

ios 7.1.1 ne arızalı bişeymiş gitti bütün veriler.. pc de yedek aldığım şeylerde 3 yıl öncesinden eşzamanlama yapmamıştım. Şimdi bulut teknolojisi dedikleri şey bir hayal kırıklığından ibaret. Sunucularda verilerin kalması gerekiyor.Ama film rulosu ve uygulamalar uçtu

ben 1 ay öncesine kadar olan icloud yedeğini geri almam lazım. ipad üzerinden yedeklemiştim de...
    1 gb lık kullanılacak alan kalmıştı gerisi doluydu.

yokmudur bunu geri getirmenin çaresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 2 Mayıs 2014; 17:03:09 >
  • galiba geri getirmenin yolu yok ok...
    Bu arada icloud a girip verileri görememek de ayrı bi komedi.
    Google drive da resimlere videolara bakabiliyorken icloud da rehberden notlardan başka görünen bişey yok..
  • konuyu hortlatmış olucaz ama benim fotoğraf ve notlar gitti, ama rehber duruyor. icloud'a girdim orada da yok. ios 9'a geçmeseydim keşke.. bazı fotoları harici diske atmıştım onları camera roll'a atabilirmiyim laptoptan?
  • Icloud mail adresimi unuttum nasil bulabilirim varmi yardimci olacak arkadasim?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.