Şimdi Ara

silinen smsyi geri gettirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. iphone 5i ikinci el olarak aldım. icloud sifresi var üzerinde. sifre bana sms olarak geldi ama ben yanlışlıkla sildim.
    sahibine de ulasamıyorum bana sms nasıl geri getirilir yardım edecek var mı?
    hiçbir sekilde yedegi de yok itunes ile...

• Malesef getiremezsin,şifreyi almanın başka yolunu araştır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • spotlight da ara
  • Ulaşamazsın maalesef
  • Telefonu salla hocam sms'de hiç denemedim ama. Ctrl+z görevi görüyor yani ben silinen maillerde, yazılarda ve bu gibi durumlarda hep bu özelliğini kullanırım. Ama sildikten hemen sonra sallarım, üzerinden zaman geçtiyse işe yaramayabilir. En azından bundan sonra bu tarz bir şey yaşandığında ne yapıldığını öğrenmiş oldun.

Edit: iPhone Data Recovery adında bir programı denemeni tavsiye ederim. Yardım isterseniz pm'den ulaşabilirsin hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 8 Şubat 2015; 19:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baba Yaga

Telefonu salla hocam sms'de hiç denemedim ama. Ctrl+z görevi görüyor yani ben silinen maillerde, yazılarda ve bu gibi durumlarda hep bu özelliğini kullanırım. Ama sildikten hemen sonra sallarım, üzerinden zaman geçtiyse işe yaramayabilir. En azından bundan sonra bu tarz bir şey yaşandığında ne yapıldığını öğrenmiş oldun.

Edit: iPhone Data Recovery adında bir programı denemeni tavsiye ederim. Yardım isterseniz pm'den ulaşabilirsin hocam.

iPhone Data Recovery programla msjları geri geldi tesekkurler çok büyük bir sorunum halloldu sayenizde sagolun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero_19

quote:

Telefonu salla hocam sms'de hiç denemedim ama. Ctrl+z görevi görüyor yani ben silinen maillerde, yazılarda ve bu gibi durumlarda hep bu özelliğini kullanırım. Ama sildikten hemen sonra sallarım, üzerinden zaman geçtiyse işe yaramayabilir. En azından bundan sonra bu tarz bir şey yaşandığında ne yapıldığını öğrenmiş oldun.

iPhone Data Recovery programla msjları geri geldi tesekkurler çok büyük bir sorunum halloldu sayenizde sagolun...

iPhone Data Recovery nedir nasıl yapılır?
    Bilmeyenler de öğrensin (ben)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Rica ederim hocam ne demek, önerdiğim program işinize yaradıysa ne mutlu bana.

• Ustad uygulamayı PC'ye indir. Telefonu usb ile bağla ve scan de. Bu kadar kullanımı çok kolay.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ustad uygulamayı PC'ye indir. Telefonu usb ile bağla ve scan de. Bu kadar kullanımı çok kolay.

Eyv kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.