Bildirim
silinen smsyi geri gettirme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Malesef getiremezsin,şifreyi almanın başka yolunu araştır
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
spotlight da ara -
Ulaşamazsın maalesef -
Telefonu salla hocam sms'de hiç denemedim ama. Ctrl+z görevi görüyor yani ben silinen maillerde, yazılarda ve bu gibi durumlarda hep bu özelliğini kullanırım. Ama sildikten hemen sonra sallarım, üzerinden zaman geçtiyse işe yaramayabilir. En azından bundan sonra bu tarz bir şey yaşandığında ne yapıldığını öğrenmiş oldun.
Edit: iPhone Data Recovery adında bir programı denemeni tavsiye ederim. Yardım isterseniz pm'den ulaşabilirsin hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baba Yaga -- 8 Şubat 2015; 19:29:57 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Baba Yaga
Telefonu salla hocam sms'de hiç denemedim ama. Ctrl+z görevi görüyor yani ben silinen maillerde, yazılarda ve bu gibi durumlarda hep bu özelliğini kullanırım. Ama sildikten hemen sonra sallarım, üzerinden zaman geçtiyse işe yaramayabilir. En azından bundan sonra bu tarz bir şey yaşandığında ne yapıldığını öğrenmiş oldun.
Edit: iPhone Data Recovery adında bir programı denemeni tavsiye ederim. Yardım isterseniz pm'den ulaşabilirsin hocam.
iPhone Data Recovery programla msjları geri geldi tesekkurler çok büyük bir sorunum halloldu sayenizde sagolun... -
quote:
Orijinalden alıntı: hero_19
quote:
iPhone Data Recovery programla msjları geri geldi tesekkurler çok büyük bir sorunum halloldu sayenizde sagolun...
iPhone Data Recovery nedir nasıl yapılır?
Bilmeyenler de öğrensin (ben)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
iPhone Data Recovery programla msjları geri geldi tesekkurler çok büyük bir sorunum halloldu sayenizde sagolun...
Rica ederim hocam ne demek, önerdiğim program işinize yaradıysa ne mutlu bana.
-
Ustad uygulamayı PC'ye indir. Telefonu usb ile bağla ve scan de. Bu kadar kullanımı çok kolay.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Ustad uygulamayı PC'ye indir. Telefonu usb ile bağla ve scan de. Bu kadar kullanımı çok kolay.
Eyv kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X