Dün yanlışlıkla abimin asker gecesi videolarını sildim.İnternetten baktım ama bişeler anlayamadım,recover my files v5.2.1 programını indirdim taratıyorum videoları görebiliyorum fakat masaüstüne aktaramıyorum yardım edebilecek biri varmı acaba??
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
masaüstüne aktarabilmen için programın lisanslı full versiyonunu kurmak zorundasın..
başka bir şekilde kurtarma ihtimalim varmı kardeşim ?
başka şekilde yine kurtarma programları ile kurtarma şansın var başka şekilde mümkün değil.. recuva isimli ücretsiz kurtarma programı ilede deneyebilirsin derin tarama yaptır bulursa videoyu direkt kurtarır öyle fullemen gerekmiyor.. ama getdata daha iyi bir kurtarma yazılımıdır olurda recuva ile kurtaramazsan bana özel mesaj at yardımcı olayım bu konuda..
başka şekilde yine kurtarma programları ile kurtarma şansın var başka şekilde mümkün değil.. recuva isimli ücretsiz kurtarma programı ilede deneyebilirsin derin tarama yaptır bulursa videoyu direkt kurtarır öyle fullemen gerekmiyor.. ama getdata daha iyi bir kurtarma yazılımıdır olurda recuva ile kurtaramazsan bana özel mesaj at yardımcı olayım bu konuda..
hocam çok eski mesaj ama recovery my file s ile kasıyorum v5.2.1 1964 diye bir seri kodlu program ama serial bulamadım yardımını rica ederim. sağol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme