Şimdi Ara

Silinmeli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: umd07

rahman gitsin

rahman değil rahvan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Zenci

quote:

Orijinalden alıntı: Pr0Life

3.5 yıl içinde tutman çok büyük bir hata olmuş yazık o kadar giden zamana
    ben şahsen böle konularda erken davranma taraftarıyım
    bakıyom bi kızdan etkileniyormuyum yada ona karşı bişeyler hissetmeye başladıgımda gidip direk söylüyorum
    zaten %50 şansa kalıyor ondan sonra ya kabul edip tanışacak yada kabul etmeyip başka limanlara dogru yola çıkıcaksın
    işin özü takılı kalmamakta ha çokmu sevıyorsun onsuz yapamam mı diyorsun o zaman biraz daha ugraşıcaksın yeri geldiğinde denk getirdiğinde içindekileri hep anlatacaksın ona yoksa böle platonik aşık olarak gezmek mantıksız

kız ilk söyleyişte kabul edecek cinsten olsa tamam da, öyle olmayınca önce seni tanımasını sağlanman lazımki bir şeyler olabilsin. Onun için bekledim biraz da.

Dediğim gibi %50şans faktörunu kullanıyorum öle kabul etmeyip direk triplere giren şekılden şekile giren biriyse kabul etmemesi daha hayırlı olur hiç çekilmiyor kızların tripleri
    Zaten bir kızdan etkilenmek veya ondan birşeyler hissetme süreci öyle yoldan gelen geçen her kızda olabilcek birşey değil.Teklif ediceğin kişi ile belirli bir süre aynı ortamı paylaşmak veya biraz muhabbet etmek veya hergün aynı yerde denk gelip ayaküstü 2 lafın belini kırdıgın kişiyse anca o zaman ona karşı bir şeyler hissettigin ortaya çıkar.Hal böle olunca uzatmanın manası yok kıza gidip sölüceksın böyleyken böle oldu diye artık onunda sana karşı hisleri varsa düşüncesi varsa olur zaten
    Yoksa öyle ilk defa yolda gördüğün bir kıza gidip teklif edersen şansın %0

• Söyledim, reddedildim. Yapacak bir şey yok. Umarım sadece bir tecrübe olarak kalır bu.
  • 3,5 ay desen ok diyecemde 3,5 sene kendi kendine kızı sevdin durdun. hayatının içine soktun . :Hayal ettin yediniz içtiniz oraya buraya gittiniz çocuğunuz oldu. Fevkalade duygulardı. Şimdi ne yapacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

3,5 ay desen ok diyecemde 3,5 sene kendi kendine kızı sevdin durdun. hayatının içine soktun . :Hayal ettin yediniz içtiniz oraya buraya gittiniz çocuğunuz oldu. Fevkalade duygulardı. Şimdi ne yapacaksın?

Unutmayı bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Tavsiyem aşık olup sevip teklif etmeyin. Takılın bişeyler olacaksa aşık olmayı sevmeyi deneyin.

felsefi tadında bir cümle olmuş beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

"Senden olmayacak çocuklarıma, anlatacağım en güzel hikayem olacaksın" de

• quote:

Orijinalden alıntı: siyah16

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Zenci

quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

Birgun oyle biri cikar ki karsina bunlarin hepsini unutturur. Dert etme

Ondan önceki her şeyi o unutturdu. Onu kim unutturacak bakalım.

Kendimden örnek veriyim.
    Lisede bi kızı çok sevmiştim.2 sene filan uzaktan sevdim okul bitince açıldım,reddetti.
    Lise bitti uniye başladık hayatıma başka kızlar girdi çıktı ama hepsi geçiciydi onu unutamamıştım.Şimdi o kıza açılmamın üstünden 3 sene geçti(hazırlık + şu an bölümde 2inci sınıftayım).3 sene sonra başka birini sevdim,hem de o çocukluk aşkından çok daha fazla,şimdi o kızla beraberiz ve çok mutluyum

Kısacası bu durumun tek ilacı başka birini sevmek hocam.Bu hemen olmaz,üstünden biraz zaman geçmesi lazım ama belki 1 ay belki bi yıl sonra mutlaka o başka biri çıkıyor karşına.
    İçten yanmalılar,one nigh stand ler kesinlikle çözüm değil denendi,onaylandı.

Merakımdan soruyorum. Lise aşkınla görüşmeyi seni reddettikten sonra bıraktın mı yoksa hala görüşüyor musunuz ?

Görüşmüyoruz hocam,görüşmemeyi de ben istedim.Çünkü benim de tanıdığım biriyle beraberdi.Ergen sinirinin de etkisiyle çekemiyordum o durumu

• 3,5 yili sorun edenler var ben 10. yili tamamlamayi dusunuyorum... biz hepten yemisiz ayvayi :|
  • herşeyi bi kenera bırak ve kaderinde o kız varsa elbet tekrar karşına çıkacaktır.Ama karşına çıktığı zaman da güçlü durmalısın ki senden etkilensin.Her zaman güçlü ve rahat ol.Kızlar damara bağlayan erkekleri,duygusal erkekleri pek sevmez.Onları güldüren eğlendiren erkeklerden hoşlanır.O yüzden fazla da duygusala bağlama!
  • Umutsuz ask çok zordur benimki suan tam oyle kizi kesiyorum izliyorum derin derin gelelimki bu isin oluru yok o yüzden sacların dahi beyazlar müziğe verirsin kendini bir zamanlar nefret ettigin o şarkılar seni anlativerir.
    :)
  • Size arkadaşımın bir olayını anlatayım arkadas lise 3 de iken sınıfindaki sevdiği kıza yaz tatilinde kıza mail atmış hoşlandığını felan kız şiddetli bir sekilde reddetmiş arkadas bunun üzerine hotmail hesabıma son 6 aydır girmiyorum filan demiş salaga yatmış aklıma gelir bazen gülesim gelir.
  • demır demırkan asktan ote

Emre aydın son defa

duman herseyı yak

3 kere dınle bunları su ana kadar 8 kısıyle cıktım sadece 2 kısıyı sevmıstım hos kac kısı sevdın dıye sorarsan 10'u gecer belkı. komık vıdeolar ızle ama sakın ha onun gozlerını (bu onun sevdıgın baska yanı da olabılır) hatırlama ıste o zaman unutamazsın unuttugunu da o kız senın ıcın dıger kızlar gıbıyse unutmussundur ve dıger kızlara bak ama bunu onu unutmak ıcın yapma . Bır daha 3.5 yıl beklersen artık sana yazacak bır sey kalmamıs demektır
  • Hayatım reddedilmekle geçti, sen üzgünsen benim ne olmam lazım :)

Sevgiye dair söylenmiş sözleri manasız buluyorum artık.

'Aşkın Metafiziği'ni oku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 3 Nisan 2012; 8:23:38 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.