Şimdi Ara

Silinmeli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cpt.Zenci

quote:

Orijinalden alıntı: dragen

Aramıza hoşgeldin kardeş. Olay taze sanırım şuanda bu durumda olman normal. Şimdi sana kim ne derse desin sen hep onu koruyacak ve ondan başkasına aşık olamayacağını düşüneceksin. 3.5 yıl bekleyerek hata yapmışsın kız seni çoktan "arkadaş,dost,kanka,kardeş vs olarak görülen" ler klasörüne atmıştır kafasında. Bundan sonra izleyeceğin tavırlarda önemli. Şuan yapman gereken tek şey kızla arana bir duvar örüp mesafe koymak. Bağları tamamen kopar demiyorum ama soğuk davranma yöntemine geçmelisin artık. Kaçan kovalanır taktiği yani. He muhtemelen sen burda yazılanları pek dikkate almayıp gene kendi kafana göre gidiceksin ama en azından şunu unutmaki artık hayatta çok önemli bir tecrübe kazandın. Ne demek istediğimi ileride anlayacaksın. Hadi kal sağlıkcakla canını sıkma.

İstesemde yakın davranamam artık. Farklı bir şehire gitti.

O zaman daha iyi olmuş senin için. Heran onu görüp kahrolmaktansa inan hiç görmemek daha iyidir. Zaman kardeşim başka yolu yok herşeyi zaman gösterir. Bu aradada kendini başka şeylere yönelt. Okuyorsan derslerine ağırlık ver çalışıyorsan işine gücüne bak. Tabi sosyal hayatıda ihmal etme spor yap arkadaşlarınla takıl boş durmamaya çalış.

• quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®
    .

Dediğin gibi derinlerde saklayacağım gibi. En son mahşerde görüşürüz umarım dedim ona. Umarım görürüm orda bile olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Aurora -- 2 Nisan 2012; 2:28:39 >
  • quote:

quote:

quote:

Aramıza hoşgeldin kardeş. Olay taze sanırım şuanda bu durumda olman normal. Şimdi sana kim ne derse desin sen hep onu koruyacak ve ondan başkasına aşık olamayacağını düşüneceksin. 3.5 yıl bekleyerek hata yapmışsın kız seni çoktan "arkadaş,dost,kanka,kardeş vs olarak görülen" ler klasörüne atmıştır kafasında. Bundan sonra izleyeceğin tavırlarda önemli. Şuan yapman gereken tek şey kızla arana bir duvar örüp mesafe koymak. Bağları tamamen kopar demiyorum ama soğuk davranma yöntemine geçmelisin artık. Kaçan kovalanır taktiği yani. He muhtemelen sen burda yazılanları pek dikkate almayıp gene kendi kafana göre gidiceksin ama en azından şunu unutmaki artık hayatta çok önemli bir tecrübe kazandın. Ne demek istediğimi ileride anlayacaksın. Hadi kal sağlıkcakla canını sıkma.

İstesemde yakın davranamam artık. Farklı bir şehire gitti.

O zaman daha iyi olmuş senin için. Heran onu görüp kahrolmaktansa inan hiç görmemek daha iyidir. Zaman kardeşim başka yolu yok herşeyi zaman gösterir. Bu aradada kendini başka şeylere yönelt. Okuyorsan derslerine ağırlık ver çalışıyorsan işine gücüne bak. Tabi sosyal hayatıda ihmal etme spor yap arkadaşlarınla takıl boş durmamaya çalış.

Bakalım, zaman gösterir umarım istediklerimi...

• Takam kafana
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Takam kafana

Keşke takmayabilsem.
  • quote:

Arkadaşlar 3.5 yıldır sevdiğim kıza açıldım reddedildim. Çok mutsuzum. Lütfen yardım edin. Lütfen.

N'apak panpa, dövünek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Arkadaşlar 3.5 yıldır sevdiğim kıza açıldım reddedildim. Çok mutsuzum. Lütfen yardım edin. Lütfen.

N'apak panpa, dövünek mi?

Sana CTRL + W yeterli PANPA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Aurora

quote:

.

Dediğin gibi derinlerde saklayacağım gibi. En son mahşerde görüşürüz umarım dedim ona. Umarım görürüm orda bile olsa.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 2 Nisan 2012; 2:23:03 >
  • quote:

quote:

quote:

.

.

Biraz daha şanslı sayıyorum kendimi. Benim senin konumuna gelmem için önümde 8 ay var daha. En zor dönemleri olmalı unutmanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Aurora -- 2 Nisan 2012; 2:29:49 >
  • sen dh üyesisin böyle mi olcaksın biraz toparlan dostum biliyorum reddedilmeyi artık o kadar çok reddedildim ki şöyle bir oyun ürettim. Beni reddeden olursa gidip hamburger yerdim. Şimdi gene tutulduğum bi kız oldu teklif ettim hayır dostuz biz fln dedi ben de içimden "bi hamburger daha" diye geçirdim ve gülmeye başladım kız sinirlendi ve gitti. Gerçekten değer mi hiç bi kız için moralini bozmak gül geç unutacaksın ve kalbin de buna alışacak bi elini yüzünü yıka siam shade- no jonjou na kanjou yu aç internete devam. Sakın intihar gibi fikirlere de kapılma etrafta daha birçok kız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

3.5 yıl beklenir miymiş bu nasıl bir mantıktır? Yazık olmuş hayatının 3 yılına. 3.5 yıl elde etmeden beklediğin şey artık hırstan başka bişey değildir. Üzüldüğün şey elde edemediğin şey değil 3.5 yıl bekleyerek kaçtığın gerçeği kabul etmek zorunda kalman. Deli gibi yıllarca bekler aşktan mecnun olup arkasından hırstan kör olup ondan sonra açıklarsınız sonrada kendinizi toparlayamazsınız. Birşey olacaksa 10-15 günde olur zaten.
    Tavsiyem aşık olup sevip teklif etmeyin. Takılın bişeyler olacaksa aşık olmayı sevmeyi deneyin.

en güzel yorum
  • kaç yaşındasın bilmiyorum ama durumlarımız %90 benziyor sadece benimkinin üzerinden 2 ay geçti
    istersen konuşabilirz dinlerim anlarım
    ama bunun çözümü yok
    konuşarak anlatarak çözümler arıcaksın ama yok
    en iyisi ne biliyor musun
    fizik olarak kafa olarak hoş gelen bir kızla zaman geçir tamam onun yerini tutmaz ama mutlu olmayı dene bardağa dolu tarafından bak
    sonra bir bakmışsın yeni insanlarla tanışmışsın yeni ortamlar yeni aşklar sevgiler
    duvarlara bakıp zaman öldürmekten daha iyi
  • quote:

Azer Bülbül - Bu gece karakolluk olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjoku45

sen dh üyesisin böyle mi olcaksın biraz toparlan dostum biliyorum reddedilmeyi artık o kadar çok reddedildim ki şöyle bir oyun ürettim. Beni reddeden olursa gidip hamburger yerdim. Şimdi gene tutulduğum bi kız oldu teklif ettim hayır dostuz biz fln dedi ben de içimden "bi hamburger daha" diye geçirdim ve gülmeye başladım kız sinirlendi ve gitti. Gerçekten değer mi hiç bi kız için moralini bozmak gül geç unutacaksın ve kalbin de buna alışacak bi elini yüzünü yıka siam shade- no jonjou na kanjou yu aç internete devam. Sakın intihar gibi fikirlere de kapılma etrafta daha birçok kız var

bu japon grupları bir garip oluyor. GnR dururken bunu dinliyemiyorum. Denedim. Olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurofıghter

kaç yaşındasın bilmiyorum ama durumlarımız %90 benziyor sadece benimkinin üzerinden 2 ay geçti
    istersen konuşabilirz dinlerim anlarım
    ama bunun çözümü yok
    konuşarak anlatarak çözümler arıcaksın ama yok
    en iyisi ne biliyor musun
    fizik olarak kafa olarak hoş gelen bir kızla zaman geçir tamam onun yerini tutmaz ama mutlu olmayı dene bardağa dolu tarafından bak
    sonra bir bakmışsın yeni insanlarla tanışmışsın yeni ortamlar yeni aşklar sevgiler
    duvarlara bakıp zaman öldürmekten daha iyi

Az kaldı üniversiteye 2-3 ay daha dayanırsam yeni insanlar, yeni ortamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Aurora

quote:

quote:

quote:

.

.

Biraz daha şanslı sayıyorum kendimi. Benim senin konumuna gelmem için önümde 8 ay var daha. En zor dönemleri olmalı unutmanın.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 2 Nisan 2012; 2:23:27 >

• Birgun oyle biri cikar ki karsina bunlarin hepsini unutturur. Dert etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ha şöyle be kardeşim koyverme kendini sonradan durup düşüncen niye ağladım ona mı ağladım diye kaybetcek hiçbir şeyin yok zamanın dışında noldu reddettiyse normal insan gibi takılmaya devam
  • quote:

.

Alıntıları Göster
    Üzerine gitmiycem zaten. Son sözümü söyledim. Uzaklaşırım artık. Nette görsem selam bile vermem/veremem.

Duman - Yürekten
    Dumna - Tövbe
    Guns N' Roses - This I Love

bunlar daha güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Aurora -- 2 Nisan 2012; 2:30:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

Birgun oyle biri cikar ki karsina bunlarin hepsini unutturur. Dert etme

Ondan önceki her şeyi o unutturdu. Onu kim unutturacak bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.