Şimdi Ara

Silinmeli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
0
Favori
2.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.5 yıl nasıl sabrettin kardeş ? keşke hiç söylemeseymişin
  • unutacaksın boşuna depresif olma 1 haftaya ayılcaksın napıyom la ben diye emin ol yaşadıklarını yaşadım bana hak verceksin zaman halledicek sonra bunu mu sevdim diceksin gör bak
    ek olarak depresif şarkıları bırak amon amarth death in fire dinle bakalım nolcak sonuna kadar dinle ama ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: umd07

rahman gitsin

rahvan olmasın o ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

3.5 yıl nasıl sabrettin kardeş ? keşke hiç söylemeseymişin

artık dayanamadım, bir de çok komplike bir-iki olay yaşadım bu durumla ilgili ben de neyse ne dedim söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mjoku45

unutacaksın boşuna depresif olma 1 haftaya ayılcaksın napıyom la ben diye emin ol yaşadıklarını yaşadım bana hak verceksin zaman halledicek sonra bunu mu sevdim diceksin gör bak
    ek olarak depresif şarkıları bırak amon amarth death in fire dinle bakalım nolcak sonuna kadar dinle ama ..

unuturum inşallah. Şarkı bir garip, death metal amaçsız geliyor zaten, sırf dedin diye sonuna kadar dinledim soloları iyi, beğendim. 4/10 veriyorum.
  • sağolasın daha ne şarkılar var bende bu arada 4/10 on üzerinden dört mü ?
  • ne kotu di mi ? ne kotu di mi onca sey dusunup hayaller kurup o dusundugun her seyin birkac kelimeyle terse donmesi ? ne kotu di mi bunlarin hicbirinin farkinda olamamasi ? sadece sunu bil ki bunu yasayan tek kisi sen degilsin ve sunu da unutmaki senden cok daha kotulerini yasayanlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.Zenci

Arkadaşlar 3.5 yıldır sevdiğim kıza açıldım reddedildim. Çok mutsuzum. Lütfen yardım edin. Lütfen.

Hocam benzer bir durumu bende yaşamıştım. Zamanla unutursun merak etme. Her şeyin ilacıdır zaman. Ancak kendimden biliyorum şöyle bir durum var. Eğer onu her seferinde görürsen ve arkadaşlığınız devam ederse, hemde samimi bir şekilde devam ederse sen o kızı unutamazsın. Yani çok zor. Ben bir ara başarmıştım. Şöyle ciddi ciddi bir 1-2 hafta kadar acı gerçeği kabullenip onu sadece normal arkadaşım olarak görmeyi başarmıştım. Hatta diğer kızları bile kesmeye başlamıştım ama sonra ne oldu. Tek bir içten ve samimi bir hareketi beni tekrar kendine bağlamayı başarmıştı. O yüzden onla ilişkinde mesafeli durmanı tavsiye ederim. Gerisini zaman halledecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mjoku45

sağolasın daha ne şarkılar var bende bu arada 4/10 on üzerinden dört mü ?

evet on üzerinden dört. death metal anlamsız geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

ne kotu di mi ? ne kotu di mi onca sey dusunup hayaller kurup o dusundugun her seyin birkac kelimeyle terse donmesi ? ne kotu di mi bunlarin hicbirinin farkinda olamamasi ? sadece sunu bil ki bunu yasayan tek kisi sen degilsin ve sunu da unutmaki senden cok daha kotulerini yasayanlar var.

Aynı şeyleri yaşayanların varlığını bilmek rahatlatıyor mu bilemiyorum. Şu an çoğu şeyi tam olarak hissedemediğime eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyah16

quote:

Arkadaşlar 3.5 yıldır sevdiğim kıza açıldım reddedildim. Çok mutsuzum. Lütfen yardım edin. Lütfen.

Hocam benzer bir durumu bende yaşamıştım. Zamanla unutursun merak etme. Her şeyin ilacıdır zaman. Ancak kendimden biliyorum şöyle bir durum var. Eğer onu her seferinde görürsen ve arkadaşlığınız devam ederse, hemde samimi bir şekilde devam ederse sen o kızı unutamazsın. Yani çok zor. Ben bir ara başarmıştım. Şöyle ciddi ciddi bir 1-2 hafta kadar acı gerçeği kabullenip onu sadece normal arkadaşım olarak görmeyi başarmıştım. Hatta diğer kızları bile kesmeye başlamıştım ama sonra ne oldu. Tek bir içten ve samimi bir hareketi beni tekrar kendine bağlamayı başarmıştı. O yüzden onla ilişkinde mesafeli durmanı tavsiye ederim. Gerisini zaman halledecektir.

Uzakta zaten ister istemez yakın olamıycam. Zaman göstericek bakalım unutacak mıyız?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: injection

ne kotu di mi ? ne kotu di mi onca sey dusunup hayaller kurup o dusundugun her seyin birkac kelimeyle terse donmesi ? ne kotu di mi bunlarin hicbirinin farkinda olamamasi ? sadece sunu bil ki bunu yasayan tek kisi sen degilsin ve sunu da unutmaki senden cok daha kotulerini yasayanlar var.

Aynı şeyleri yaşayanların varlığını bilmek rahatlatıyor mu bilemiyorum. Şu an çoğu şeyi tam olarak hissedemediğime eminim.

sadece yalniz olmadigini biliyor oluyorsun. dunya capinda kizlarin bayildigi yakisikli erkekler hic reddedilmedi mi zannediyorsun ? kaldi ki sen hicbir sey yasamamissin kiz direk tavrini ortaya koymus peki bir seyler paylasip, yasayipta ayrilanlari dusundun mu hic ?

bi dusun o kizla 1.5 ay birlikte oldun bir seyler yasadin ve 1.5 ayin sonunda sen daha cok sevmis daha cok asik olmusken kiz seni bir anda tek bir tartismanizda terk etti. bir empati yapmayi dene bakalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Senden olmayacak çocuklarıma, anlatacağım en güzel hikayem olacaksın" de
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

Birgun oyle biri cikar ki karsina bunlarin hepsini unutturur. Dert etme

Ondan önceki her şeyi o unutturdu. Onu kim unutturacak bakalım.

Kendimden örnek veriyim.
    Lisede bi kızı çok sevmiştim.2 sene filan uzaktan sevdim okul bitince açıldım,reddetti.
    Lise bitti uniye başladık hayatıma başka kızlar girdi çıktı ama hepsi geçiciydi onu unutamamıştım.Şimdi o kıza açılmamın üstünden 3 sene geçti(hazırlık + şu an bölümde 2inci sınıftayım).3 sene sonra başka birini sevdim,hem de o çocukluk aşkından çok daha fazla,şimdi o kızla beraberiz ve çok mutluyum

Kısacası bu durumun tek ilacı başka birini sevmek hocam.Bu hemen olmaz,üstünden biraz zaman geçmesi lazım ama belki 1 ay belki bi yıl sonra mutlaka o başka biri çıkıyor karşına.
    İçten yanmalılar,one nigh stand ler kesinlikle çözüm değil denendi,onaylandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 2 Nisan 2012; 3:41:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

Birgun oyle biri cikar ki karsina bunlarin hepsini unutturur. Dert etme

Ondan önceki her şeyi o unutturdu. Onu kim unutturacak bakalım.

Kendimden örnek veriyim.
    Lisede bi kızı çok sevmiştim.2 sene filan uzaktan sevdim okul bitince açıldım,reddetti.
    Lise bitti uniye başladık hayatıma başka kızlar girdi çıktı ama hepsi geçiciydi onu unutamamıştım.Şimdi o kıza açılmamın üstünden 3 sene geçti(hazırlık + şu an bölümde 2inci sınıftayım).3 sene sonra başka birini sevdim,hem de o çocukluk aşkından çok daha fazla,şimdi o kızla beraberiz ve çok mutluyum

Kısacası bu durumun tek ilacı başka birini sevmek hocam.Bu hemen olmaz,üstünden biraz zaman geçmesi lazım ama belki 1 ay belki bi yıl sonra mutlaka o başka biri çıkıyor karşına.
    İçten yanmalılar,one nigh stand ler kesinlikle çözüm değil denendi,onaylandı.

Merakımdan soruyorum. Lise aşkınla görüşmeyi seni reddettikten sonra bıraktın mı yoksa hala görüşüyor musunuz ?

• Ya abicim. Sen kendini şartlamışsın zaten, yaşın küçük zannımca da.

Ne diye uzatıyon o zaman? Hayır biz burda ne desek sen zaten bildiğin makamdan okumayacak mısın? Ayrıca 3.5 yıl gerçekten niye bekledin aklım almıyor. Yemişim öyle arkadaşlığı lan. İnsan az niyetini belli eder. Ettim falan fistan demişsin ama etmemişsin belli ki. Ya da kızın dekoder bozuk kanka sinyalleri tam çözememiş.

Tutucan omzundan çekicen kenara kızım benim sevdam pazara kadar değil mezara kadar diyecen, hayır derse de bırak 2-3 gün sonra özür dilersin. Okul bitecek sen hala arkadaşlığımız bozulmasın diye düşünüyorsun. Şimdi sana bi laf derdim ama içine oturur arkadaşım daha gençsin yenileri çıkar karşına.

1 değil 2 değil 3 hiç değil, TAM ÜÇ BUÇUH YIL SEN BUÇUH! bekledin...

cigara içmeyen adama cigara içirteceksin burda ya. Seni ben 1 ay sonra görürüm burda abiler depresyondayım kız mevzusu diye başlık açıp ağlarken.

• Geçmiş olsun zor bi durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umd07

rahman gitsin

rahvan değil mi o?
  • Gülşen - Kış Yaşattın
    Güllü - Sevdiğim
    Ebru Gündeş - Ben Olmayınca
    Ebru Gündeş - Saygılarımla
    Ebru Gündeş - Hayrandım
    Ebru Gündeş - Beyaz
    Ebru Gündeş - Gitme Bir Adım Öteye

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.