Şimdi Ara

Silinmeyen Tarayıcı Virüsü/YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 hafta önce chromeda durduk yere reklamlar çıkmaya başladı.Herhangi bir yere tıklamsam bile yeni sekmede reklamlar,flash güncelleme fake indirme siteleri,ard arda popuplar yani şuraya bu konuyu açarken bile zorlanıyorum.
    LüTfen yardım edin ne yapsam kurtulamıyorum bu reklamlardan.

http://www.youradexchange.com/ad/display.php?r=425636 Bu ve bunun gibi birçok siteye yönlendirme alıyor.

Denediklerim:

FORMAT / C TAMAMEN SİLİNDİ TEK YENİ HDD ALANI OLUŞTURULDU WİNDOWS TEMİZ KURULDU/ SORUN DEVAM EDİYOR
    GOOGLE CHROME BAŞTAN YÜKLENDİ / SORUN DEVAM EDİYOR
    adwcleaner_4.202 KULLANILDI / SORUN DEVAM EDİYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resin -- 25 Nisan 2015; 14:23:00 >

• example çerez kaydında duruyor site ana sayfasına kaydı yok sıkıntı orda çerez olarak çalıştı için regedit kayıt defterinde çerezler klasöründe kayıt defteride yok regedit de bulursak ordan kaldıra biliriz basit bir virüs ama kayıt yerini bulamadım :(
    lanet bişey ya musallat oldu sayfaları açarken sağ tıklayarak yeni sayfada aç diyerek ilerlersen aktif olmuyo ne lanet bişey
  • C yi sildin ama geçmedi hmm. D ye yüklenmiş olabilir mi acaba ? denemekte fayda var.
    bol şans.
  • Kaspersky Rescue Disk 10

Sistemi bununla açın veritabanını güncelleyip taratın. Varsa birşey temizler...
    http://support.kaspersky.com/4162
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsilmaz21

C yi sildin ama geçmedi hmm. D ye yüklenmiş olabilir mi acaba ? denemekte fayda var.
    bol şans.

C TAMAMEN SİLİNDİ TEK YENİ HDD ALANI OLUŞTURULDU - Dostum D yok tek kullanıyorum bölmedim.

quote:

lost
    Kaspersky Rescue Disk 10

Bütün antivirüsleri denedim hiçbiri tespit edemedi bunu da denerim ama değişen birşey olmaz çünkü bir uzantı yada arkaplanda çalışan bir program değil farklı birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resin -- 26 Nisan 2015; 11:17:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lost

Kaspersky Rescue Disk 10

hocam sistemi bununla açın derken Kasperskya sahip mi olmam lazım bunun çalışması için bir iso dosyası var setup yok.
  • Arkadaşlar Tarayıcı Yöneticisi, tarayıcılarda oluşan istenmedik değişiklikleri geri döndürerek, tarayıcı ayarları ile ilgili sorunlarınızı çözer.

Bir çok kez başınıza gelmiştir; Bir program kurmak istersiniz ve bunu yaparken, siz istemeden bazı reklam amaçlı programlar bilgisayardaki tarayıcılarınıza yerleşerek, tarayıcınızın ayarlarını değiştirirler. Bu zararlı reklam yazılımları adeta yapışır kalır. Bu zararlı yazılımları silmek ise tam bir baş belası durumdur. Bununla ilgili bazı Antivirüs Programları olsa da, yeterli gelmemektedir. Üst düzey profesyonel bir kullanıcı olsanız bile, kayıt defterindeki değişiklikleri bulup düzeltmek çok zor. Yandex, bu istenmedik problemler için geliştirdiği "Tarayıcı Yöneticisi" ile tarayıcı problemlerine son verdi.

Tarayıcı Yöneticisi programını indirip kurduğunuzda, sistem tepsisine yerleşerek bilgisayarınızdaki tarayıcılarınızda oluşacak bir değişiklikte sizi anında uyarır. Program, İnternet Explorer, Google Chorme, Firefox, Opera, Yandex Browser ve haricindeki bir çok tarayıcıyı destekliyor. Kullanımı son derece kolay bu yazılım, Türkçe ve ücretsiz olma avantajı ile sizlere sunuluyor. Programı İndirmek İçin Buraya Tıklayın!

Silinmeyen Tarayıcı Virüsü/YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metindemirr -- 26 Nisan 2015; 16:03:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kaspersky ın çare olamadığı yerde bu program mı çözcek arkadaşım olayı basit bir reklam programı denedim yandex reklamı yapmaktan başka hiç bir şey yapmıyor işe yaramaz.

Bana konunun uzmanı biri lazım ben zaten bu konularda çevremde yardım alınan kişiyim her türlü sorunu bugüne kadar çözdüm ilk defa başıma geldi
    ve bana kimse yardım edemiyor.

Bir adam varmış hep ağlıyormuş doktora gitmiş napcam doktor çok üzgünüm demiş, doktor yapcak bir şey yok tek çaren şehir sirkinde ki palyoçoya gitceksin o seni güldürür demiş adam yine ağlamaya başlamış bu imkansız o palyaço benim.
  • Kardeşim çözüm bulabildiysen bize de anlat lütfen,

Çok lanet birşeymiş bu.
  • Ayni Sorun bir müşterimize oldu muhasebe ofisi tüm bilgisayarlara bulaşmişmiş . Önce notebook alip dükkanda formatladik hic bir sıkıntı yoktu sonra tekrar oraya gidip kablosuz olarak internete bagladik sadece notebook bagladigim halde yine bulaşti. Modemi komple resetledik tekrar formatladik sorun cözüldü . Fakat ben riske girmedim acikcasi tekrardan o kadar pc formatladiktan sonra geri dönüs yapamazdim modemi de degiştirdim. Fakat Modemi resetlemeden format atsaniz bile cözülmüyor. Bugun yine bir ön muhasebe tutulan ofiste karşima cikti format atilmadan cözümü varmi diye araştirirken karsima cikti başlik eger ev kullanicisiysaniz format ve modemi resetleyin yeterli oluyor. Modemi ayarlari yedekleyip resetme yapmayin modemi resetleyip sifirdan kurulup yapin ve varsa güncel firmware yükleyin.
  • Öncelikle Merhaba . Bundan yaklaşık 2 hafta öncede bende daha farklı bir virüs vardı . Virüs programlarıyla ne kadar silersem sileyim yine çoğalıyorlardı . İnternetten virüsün adını girince bir kaç şey buldum . Sorunu kökünden hallediyor . ''Kaspersky Boot Rescue'' . Bu cümleyi google amcaya arat . Gezginlerde bu dosya mevcut . Bilgisayarına indir . İso olarak indirmesi gerek .https://www.technopat.net/2013/01/18/kaspersky-rescue-diski-usb-bellekten-calistirin/ Link vermek yasakmı bilmiyorum . Buradanda indirebilirsin . İndirdiğin isoyu Flash bellegin var ise oradaki program ile flash bellege yazdır . Bilgisayarı yeniden başlat . Bilgisayar açılırken biosa girip boot ayarlarında flash bellegi seçip kaydet ve çık . Flash bellegi gördükten sonra zaten sana zaten sorar bi tuşa bas diye . Program bilgisayar açılmadan açılacaktır . Açıldıktan sonra tarama yap . Ne var ne yok buluyor zaten .Hepsini sildikten sonra bilgisayarını tekrar başlat . Sorunun büyük olasılıkla çözülecektir . İyi günler .

• eklentilere gel orada değişik bir uygulama daha önce görmediğin senin yüklemediğin bir uygulama varsa (örnek: unisales, unisiiales, unisaales) devre dışı bırak fakat silme çünkü az önce parantez içinde yazdığım gibi isim değiştirip tekrar yükleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ftpoyun.blogspot

quote:

Orijinalden alıntı: lost

Kaspersky Rescue Disk 10

hocam sistemi bununla açın derken Kasperskya sahip mi olmam lazım bunun çalışması için bir iso dosyası var setup yok.

Kaspersky sahibi olmak gerekmez. Bu isoyu cd yada usb ye yaz. Aynı format atar gibi sistemi cd yada usb den başlat. Bu konuyu incele :
    http://www.programlar.com/egitim/kaspersky-rescue-disk-kullanimi/
    ... Ben yıllardır kullanıyorum, çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.