Şimdi Ara

SİLİNSİN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unanswered -- 11 Ocak 2015; 23:52:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eksik olan şey belli. Hayatını paylaşacağın ciddi birisi lazım. Onu bulmaya odaklan.
  • Belki çok basit düşünüyorum ama oyun oynamak tüm sıkıntımı götürür benim.Sorunlarımı götürmez ama canım sıkıldıysa anında gider oyunlar sayesinde.
  • Eğer dinini iyi yaşamıyorsan da olabilir.Çünkü bu kısa hayat bitince ne olur diye hep düşünürsün yoksa.Mesela ben kafayı yerdim İslam olmasa.İsterse en zengin insan oluyum.60-70 sonra ölünce ne olacak diye asla ve asla gıdım mutlu olmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Eksik olan şey belli. Hayatını paylaşacağın ciddi birisi lazım. Onu bulmaya odaklan.

Büyük ihtimal size katılıyorum fakat bunun için bir çabam yok , çabalamadan gelenlerde ne için geldikleri belli

• WINXPERROR kullanıcısına yanıt
    imzanı beğendim kardeş
  • İnan durumumuz birebir aynı. Herşeyim var çok şükür ama mutsuzum. Kendimi şımarık gibi hissediyorum Allahın gücüne gidecek diye çok korkuyorum ama mutsuzluğun önüne geçemiyorum. Çok kötü bir durum. Benimkinin sebebi biraz da maymun iştahlılık. Sırf bu yüzden bir şeyden çok sıkılıp mutsuz oluyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hesabım silinsin
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN LÜTFEN
    9 ay önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Madem zenginsiniz parayi kendinizi mutlu edecek şeylere harcayın boş boş oturursaniz tabi mutlu olamazsınız.

• Hobi edin
  • Maddi olarak sikintin olmayabilir kardes ama manevi bir bosluk icindeysen hic bir sey fayda etmez bu manevi boslugu doldurmaya bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valide Sultann

Her istediğim yapılıyor. Her şey var ama mutlu değilim hayattan zevk alamıyorum. Lüks otellerde bile buruk bir yaşantıya devam ediyorum eksik ne bilmiyorum daha gencim ama hayat benim için bitmiş gibi hiçbir şey mutlu edemiyor beni

Amacın kalmadığı için mutlu olamıyor olabilirsin. Halk arasında "rahatlık batması" olarak da yorumlanabilir. Bir amaca bağlanman şart.
  • Özele gel

• kuştepeye taşın
  • quote:

Orijinalden alynty: radar_

imzany be?endim karde?

Arrow in the knee lafy bana de?il bir polise aittir

Di?er söz bana ait ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.