Şimdi Ara

silinsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karapapakk -- 23 Ocak 2015; 20:38:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: karapapakk

Merhaba arkadaşlar ,
    İmalat yapan bir firmada makine mühendisi olarak çalışıyorum . Patronlarım son derece iyi , vatanına milletine ve dinine sahip çıkan insanlar.
    Firmamıza ürünlerimiz ile alakalı israilden bir talep maili geldi 100 bin tl civarı bir iş . Fakat konu israil olunca işi alıp almamak konusunda kararsız kaldık .
    Bir taraftan sonuçta israile yardım etmiyoruz ucuza yapmak gibi bir niyetimiz de yok biz yapmazsak başkası zaten yapacak diyoruz .
    Bir taraftan da sen israilsin deyip biz boykot etmezsek başkası boykot etmezse nereye kadar sürer diye düşünüyoruz .
    bu konu hakkında sizin düşünceleriniz nedir sizce israille çalışılmalı mı çalışılmamalı mı ?

bence yapın tabi ki. parasını alın adamların bu daha iyi değil mi yapmamanızdan? şöyle düşünün size yaptırmayıp bir başka yahudiye de yaptırabilirlerdi sizi tercih etmişlerse para size geçmiş oluyor. yani bir nevi ekonomilerine önemsenmeyecek kadar da olsa zarar vermiş oluyorsunuz. bunu tamamen konuyu düşündüğünüz için söylemek istedim. düşünüyorsanız, bunlar da yapmak için mantıklı sebepler olarak görülebilir

• Politika ve ticarette işbirliği sağlanması durumunda din, dil, ırk, tarih gibi durumlar göz önünde bulundurulmamalıdır. Adamların şahsi ve şirketsel bazda saygısızlık gibi bir durum yapmadıkları taktirde işinizi yapın.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fell on Black Days -- 23 Ocak 2015; 18:45:21 >
  • biz yapmasak başkaksı yapacak düşüncesi yanlış şöyle ki bir bakkal işletmecisini düşünün adam içki ben satmasam başkası satacak o zaman satayım demesi gerekiyor sizin mantığınıza göre

konuya gelecek olursak tüccar müşteri seçmez bence ayrıca boykot edilmesi gereken ülkeleri saymaya başlasak sonunu getiremeyiz rızkınızın önünü kapatmayın bence
  • Hocam konuya tersden yaklaşayım. Siz ürünlerinizde yada kişisel hayatınızda İsrail ürünleri kullanıyormusunuz ? (mikroçip,yazılım,fikir vb.).

Kullanmıyorsanız sorun yok boykot etmek sizin takdiriniz.

Eğer kullanıyorsanız İsrail'i boykot fikri ile çelişiyorsunuz, boykot sadece mal satmamakla olmaz, malda almayacaksınız.

Ticarette dil, din, ırk fark etmez, insanlığın zararına olmadıkça herkesle alış-veriş yapılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1110_Engin -- 23 Ocak 2015; 18:54:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.