Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fünfzehn -- 24 Haziran 2018; 22:46:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pardon ama neden sana 1,5 tl atsın operatör? Müşteri memnuniyetiymiş.

kaç yıldır şu forumdayım gördüğüm en saçma konu bu oldu. Eminim elinde de iPhone vardır.
  • Avea atıyordu diye vodafone atmak zorunda mı seninki de saçmalık. Benim şuan turkcellde kullandığım tarife aveada 39 lira turkcellde 59 lira ne yapayım şimdi turkcelli arayıp tantana mı yapiyim.

• Bıkmadınız degil mi su ben müsteriyim her zaman haklıyım yaa demekten. Musteri hizmetleri elemanlarına acıyorum bazen. Uğraştıkları konulara bak. 1.5 ₺ atmak zorunda mi adam sana ?

En düşük Kontör yükleme limiti Avea ve Vodafone'da 15 lira, Turkcell'de 20 lira. Ayrıca Dediğin gibi taahhüt verdiysen kafalarına gore tarifeye zam yapamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 8 Mayıs 2015; 14:39:47 >
  • Müşteri memnuniyeti için o zaman benden Ücret almasınlar nasıl fikir ? Seninkiyle ayni mantık.

• Online self servise girersen kredi kartı ile yükleme seçeneğinde 15,17,20,22,25,27,30 gibi seçenekler var ona gore yukleyin yada faturalı hat kullanın.Operatörün boyle müşteri memnuniyeti gibi ifadelere sığınarak yükleme yapmasına gerek yok.
    Burada müşteri bilincsizligi var aveada da nasıl olmuş hayret Turkcell olsa aklım erecek.

• Yav he he. Tamam sen Haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 8 Mayıs 2015; 17:29:43 >
  • Sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün kardeşim tam mezarcı çıktın valla
    bu nasıl bir vergi kaçırma hevesidir böyle sen mezar kazar ölünün bi yerindeki pamuğu alıp satarsın valla

25 liralık tarifen varsa 27 lira yükleyeceksin bukadar basit. Sonuçta kontörlü hat olduğu için yarın uyandığında tarifenin 30 lira olmayacağının da garantisi yok, garanti istiyorsan aynısının bi benzeri de yine 25 lira faturalı esnek avantaj taahhütü veriyosun 2 senelik, hem de böyle kafası güzel heralde damgası yiyecek konular da açmıyosun sağda solda, sen sağ, şu konuyla bizden çaldığın 5 dakika selamet

Şu capsi eklemezsem uyuyamazdım
    SİLİNSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan0616 -- 9 Mayıs 2015; 0:14:34 >

• Vodafone para atmaz kardes daha cok somurmeye kalkar,bu Allahin belasi vergi yuzunden oluyor zaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yalnis konular ozellikle hafta sonlari silinsin lutfen

Liseliler tatilde ...p

• Fünfzehn kullanıcısına yanıt
    Online self serviste var girer yuklersin kredi kartınla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Vodafone para atmaz kardes daha cok somurmeye kalkar,bu Allahin belasi vergi yuzunden oluyor zaten.

Sonunda beni anlayan biri cikti allah sizden razi olsun hocam . Insanlarimiz somurulmeye alistigindan beni sert sekilde elestiriyorlar

Alt yükleme limitini neden 15 tl olarak dayatırlar inanılır gibi değil
    Resmen sömürücülük,kredi kartımla ister 1 tl veya istersem 50 tl yükleyebileyim,bunu ayarlamak o kadar mı zor
    BTK denen gereksiz kurumumuz anca seyrediyor bunları
    Benim öğrenci yegenim var,esnek paket için 25 tl yüklüyor ama paket yenilenmiyor,ben her ay 2-3 tl göndermek zorunda kalıyorum,sadece Vodafone değil Turkcell ve Avea'da bunu yapıyor
    Her ay 25 tl yükleyen müşteriyi 1,5 tl için zor durumda bırakmak da ticari ahlaksızlıktır
    Burda 1,5 tl için konu mu açılır diyenler ve arkadaşın yorumlarını eksileyenler Vodafone ortağı falan mı acaba?
    Beni de eksilemezseniz Vodafone .... ağır bişey diyecektim ama neyse
    Bu şirketler,herşeyi kabullenen ve kazığa ses çıkarmayanlar üzerinden kazanıyor,iyi kazıklar demek lazım o zihniyettekilere

• quote:

Orijinalden alıntı: Fünfzehn

quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Vodafone para atmaz kardes daha cok somurmeye kalkar,bu Allahin belasi vergi yuzunden oluyor zaten.

Sonunda beni anlayan biri cikti allah sizden razi olsun hocam . Insanlarimiz somurulmeye alistigindan beni sert sekilde elestiriyorlar

Sizdende razi olsun,bu olay benimde cok basima geldi 0.1 krs eksik oldumu paketim yenilenmiyordu,en sonunda gectim pttcele kafam rahat.

• Helal haram nedir bilen bir adam olsan,

Ne böyle bir şey istersin, ne de marifetmiş gibi konusunu açarsın.

Hakikaten bi bitmedi şu ülkedeki münafıklar...

• Fünfzehn kullanıcısına yanıt
    Vodafone çalışanı ile yükleme miktarları konusunda iddalı iddalı konuşmak iyi cesaret. Buna tam anlamıyla baltayı taşa vurmak derler
    SİLİNSİN
  • Yükleme alt limiti olayı olmasa bu sıkıntıyı yaşamayacaksınız aslında. Tarife için yükleme yaparken telsiz vergisini de hesaba katmalısınız. Bayiilerden 27 tl yüklenebiliyor aklınızda olsun.

Artık şu devirde on ödemeli hat kullanmanın bir mantığı bence yok. Aşım korkunuz varsa faturalı duran tarifelere geçin, böyle sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.