Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi II.Yahya -- 21 Haziran 2018; 20:26:25 >

• sn ne dyn krdş
  • sn ne dyn krdş
  • sen ne diyon kardeş
  • Kısacası ben LoL Şampiyonlarının Masaüstü Temasını Yapıyorum Açılış kapanış hata Sesleri gibi Windows sesleri ile birlikte Ama Daha fazla içerik Bulunması için Yardıma ihtiyacım var Sion Teması yukarıda mevcut
    Nasıl Göründüğüne Dair Resimler Yukarıda Link Şeklinde Mevcut
  • Tutmaz
  • Bi Denemelisiniz Çok Güze Bir Şey Yazıyı Baştan Sona Kadar Okuyun indirin Ondan sonra Karar Verin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    4 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katılalım ama anlamadım
  • knka 20 kişi haytta bulamazsın.
  • yaptıklarınızı koyarsınız bakarız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan adam bi şeylerle uğraşmış sonra iyi niyetinden burada bizimle paylaşmış , yukarıdakilerin yaptığına bak tmam ,ok, sen ne diyon, siz evde sabah akşam biyerinizi devirip yatmaktan başka ne yapıyorsunuz laga lugacılar
  • Azir olsa güzel olurdu doğrusu ama nasıl yapılacak ki?
  • Hocam eğer bundan gelir elde etmeyi düşünmüyorsan yöntemi paylaş: Yapan arkadaşlarda temaları burada paylaşsın. Öyle daha kolay olur. Bu arada ben yardımcı olurum sana yaz beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sauron

Hocam eğer bundan gelir elde etmeyi düşünmüyorsan yöntemi paylaş: Yapan arkadaşlarda temaları burada paylaşsın. Öyle daha kolay olur. Bu arada ben yardımcı olurum sana yaz beni.

Gelir Elde Etmek İstemiyorum Bundan Yöntem Aynen Şöyle : İlk Önce Karakterinizin HD Bir Masaüstü Resmini İndirin Arkaplan Olarak Ayarlayın Daha Sonra Eğer Sisteminiz Windows 7

Home Basic Üstünde İse Tema Rengini Göz Kararı İle Belirleyin

Eğer Windows 8 İse Şu Link'e bir tıklayın Derim:https://www.youtube.com/watch?v=7o1pO1SyffQ

Daha Sonra Size Verceğim Program İle En fazla 5 Saniyelik Wav Formatında Sesler Kayıt Edin
    Not: 5 Saniyelik Sesinizi Kayıt Ettikten sonra Export Seçeneğindeki Wav Seçeneğine Tıklayın Ve Ses Dosyasını Kayıt Etmek İstediğiniz Dosyaya İsmiyle Kayıt Edin
    Windows 7 Deki Kullanıcılar Bunu Rahatlıkla Yapabilir
    Windwos 8 İçin Değiştirmeden Önce Yapmaları Gereken Bir şey Var: 4.14 Dakika'dan Başlayınhttps://www.youtube.com/watch?v=HSkEUkjZkvs

Programın Link' :http://dosya.co/7hsp0df3yvim/PİYANO_PROGRAMI_önemli.zip.html

Sesleri Tamamen Siz Bulacaksınız Tema ve Karakterinize Uyumlu Olucak

Bu arada Yapmak İsteyen Yapsın Ve Bizimle Paylaşsın

• Olurmu
  • ben mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Judge Magister

ben mi?

Özellikle Sen
  • Çekilişe katılmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHKinqDH

Çekilişe katılmak istiyorum.

Çekilişten Kastınız Nedir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.