Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2KS -- 21 Mart 2021; 3:17:2 >

• Gayet güzel.Senin çalışmalarını beğeniyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helal hocam yaratıcı çalışma olmuş

• Kasayı böcekler basmadan Balkon cıkısı tarafınadaki uca da sineklik tellerinden tak bence böceklerden bi derece kurtulursun

Resmi tam görmmemişim pardon fan mı var orda benmi yanlış gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 6 Ağustos 2015; 3:20:49 >
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    evet dostum dışarı doğru sürekli olarak üfleyen bir fan var . + olarak balkon tarafında da böcek geçirmeyen ızgara var.
  • Güzel proje.
  • teşekkürler hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    12 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://lh6.googleusercontent.com/proxy/68eryzc1MeF1OptFUWgOkcYer34X81uzbao_oXDyD9yWJ4FH1M_jIDTE8q7nFNth3y9dIw28oCbo5Szmr8Q49h591xEquJ_p1FfYEpPO_mlyvCRv=w442-h332-nc

Buna benzer birsey olmus . Hayirli olsun .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 6 Ağustos 2015; 21:19:29 >
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    budaha canlı
  • evet arkadaşlar . uygulamayı yapalı yaklaşık 1 ay oldu .bu süre zarfında gözlemlerimi aktarayım. öncelikle benim oda sıcaklığı yaz-kış hiç değişmez sabit 34 derece idi. Bu fandan sonra yaklaşık 1 aydır 29-30 derecede geziyor. çünkü fan 7/24 aralıksız çalışıyor. 2.olarak bilgilsayarımın ısısı fandan önce 55-60 da iken şimdi ise 40-45-50 arası gelip gidiyor. Herşeyden önemlisi gece yatarken bile odanın içi hep temiz hava ile dolu oluyor karbonmonoksit çok çabuk dışarı atılıyor fan sayesinde. Enerjiyi nereden alıyor diye soracak olursanız IPODun orjinal usb adaptörüne bağlı olarak olarak 7/24 devrede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2KS -- 28 Ağustos 2015; 20:31:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2KS

Silinsin
    Merhaba , güzel bir proje olmuş yalnız şey de yapabilirdin o duvardaki fanın üstüne huni gibi bişey montajlardın daha iyi hava sirkülasyonu olabilirdi , geliştirmeye açık bir proje ilerde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradisia -- 28 Ağustos 2015; 21:55:59 >
  • Şöyle bir projede yapmayı planladım ama zamanım olmadı.Yazın dışardan alınan değilde kışın dışardan alınan hava şeklinde bir projem vardı.Bu mantıkla cama açılan yuvarlak bir delik ve fan.Borunun ucunda kasa içine hava üflemesi yapacak fan.Dışarısı eksi sıcaklıklarda iken bu eksi derecedeki havayı kasanın içine pompalama güzel fikir olmuştu.

Bir diğeride odanıza balkon varsa kasayı tamamen balkona koyup ( tabiki kışın) geri kalan bağlantıları uzatıp getirmek.Balkon tabiki yağmur alıcaksa kar alıcaksa önlemi yapılcak.Böylece sıfır ses düzeyi ile tamamen serin bir kasa olabilir.Yapılcak işlem bütün kabloların uzatılması.
  • hocam ilk dediğiniz mantıklı sadece fan ters çevirmem yeterli dışarı üflücene dışardakini içeri çeker :)
    kasaya gelince yapmadığım şey değil Ankaranın ayazı meşhurdur ve 10.katta otururuyoruz bundan 5 sene önce falan balkona koydum (cam balkon birde) sabah kalktım açtım pcyi ne görim açılıyo kapanıyo anında kapağı açıp baktım ki ekran kartı,cpu,psu fanları donmuş :) ama şükür sulu bir şey olmamış, birde korozyonlanma sorunu var balkonda
  • Ilginç

• Neden böyle şeyler yapiyorsunuz hocam 40 tl t2 mini soğutucu alin devam edin

Şaka biyana büyük emek var üşenmesiniz bir spotcudan veya eski bir buzdolabindanmotorunu işkemcinin üstune lehimleyin 1 yada 2 sene önce bir fotorafda görmüştüm işlemci fx 6300 dü yükte 15 derece görüyordu. Bu sistem onun yaninda düşük kaliyor ama yinede emeğinizi tebrik ederim

• Tebrikler. Estetik olmamış ama sicakligi dusurmus sonuçta.

• Fazla iddialı olmuş ama böyle şeyler denemek zekayı geliştirir. Daha iyilerini yapabilmeniz dileğiyle, elinize sağlık
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    bak dostum . beğenmediğin sistem

senin için havalandırma fanını kapatıp ölçtüm , birde havalandırma fanı aktif halde iken ölçtüm. bilgisayarda antivirüs programı ve sıcaklık ölçen programdan başka bir şey açık değil attığım resimdede göreceğin gibi

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2KS -- 8 Eylül 2015; 12:42:27 >
  • düşük prodüksyonlu yüksek verimlilikli bi çalışma
  • elinize sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.