Şimdi Ara

Silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashura -- 17 Aralık 2015; 16:42:18 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_112518787/tm.htm

Şurayı bir okuyun isterseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

http://forum.donanimhaber.com/m_112518787/tm.htm

Şurayı bir okuyun isterseniz

Otomatik vites özel tertibata girmiyor mu? Sol elimden dolayı direksiyon tutuşumun zayıf olması falan etkiler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ashura kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin elinizin durumunu tam bilmiyorum ama sol aksamdaki sinyal vs. düzenekler için özel tertibata girer illaki...
    Kısaca sadece otomatik vites özel tertibata girmez... Ekstra şeylerin de olması lazım, ben böyle biliyorum :/
    İlk mesajımda geçmiş olsun demeyi unutmuşum kusuruma bakmayın; geçmiş olsun hocam...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Sağolun 3 yaşındayken geçirmişim kazayı hatırlamıyorum bile. Aslında önemli bi durum değil herhangi bir engel durumu yok. Bir iş için rapor almam gerekti o yüzden merak ettim bu konuyu
  • Ötv muafiyeti için yeterli bir engeliniz yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle çok geçmiş olsun hocam. Benim bildiğim sadece %90 ve üzeri engel durumlarında ötv muafiyeti gerçekleşiyor. Yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    12 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgileri düzeltelim;

Elden engel durumunda ötv muafiyeti sıfır araçlar için uygulanmıyor. Yurtdışından araç getirebilirsiniz...
    Ayaktan olması durumunda da oran önemli değil, yüzde 10 bile yeterli...
    Sadece sol ayakta engel varsa tertibata gerek yok, otomatik vites araç da alınabilir ötv muafiyetli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weycell1905 -- 14 Aralık 2015; 18:42:32 >
  • weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    Çok karışık ya ötv den yararlanıp yararlanamayacağımı vergi dairesinden öğrenebilir miyim?
  • Ashura kullanıcısına yanıt
    Tabiki, detaylı bilgi verirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.