Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hein34 -- 26 Nisan 2016; 7:49:22 >

• bende hic calismadan 202 puan aldim ayni sorudan muzdaribim bakalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay arkadaş bilen yok mu
  • barajı geçip herhangi bir aöf bölümüne kayıt yaptırmak eskidendi. aöf 2012 den itibaren puan ve kontenjan sınırlaması getirdi. taban ve tavan puanlarına bir bakın puananıza göre mutlaka bir bölüm vardır

http://www.adaletciler.net/anadolu-universitesi-acikogretim-fakultesi-taban-puanlari-2015-2016.html
  • muradınaerdi M kullanıcısına yanıt
    okul puanimla 238 puanla en iyi hangi bölüm tercih edebilirim.

• muradınaerdi M kullanıcısına yanıt
    ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hein34 -- 26 Nisan 2016; 7:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradınaerdi

barajı geçip herhangi bir aöf bölümüne kayıt yaptırmak eskidendi. aöf 2012 den itibaren puan ve kontenjan sınırlaması getirdi. taban ve tavan puanlarına bir bakın puananıza göre mutlaka bir bölüm vardır

http://www.adaletciler.net/anadolu-universitesi-acikogretim-fakultesi-taban-puanlari-2015-2016.html

puan türü yazmayanlar HERHANGİ BİR PUAN TÜRÜ olarak mı acaba ? Mesela Sosyoloji istiyorum, benim puanlar; YGS3 - 276 / YGS4 - 264

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    9 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tanisenes kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim en yüksek puanınız geçerli aöf girerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: hein34

benim bildiğim en yüksek puanınız geçerli aöf girerken

Teşekkürler hocam.Öyleyse sıkıntı yok sanırım :)

• 198 almıştım YGS'den ek puanla 232 olmuştu Ek Yerleştirmede tercih yaptım ilk sırada ki okul tutmuştu.(İşletme)

Gerçi istediğin bölumun puanı ne durumda ? ha AÖF 4 yıl tutsunda hangi tutarsa diyorsan örnek benim herhalde.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    hocam önceliğim 2 yıllık, 4 yıllık bitirirsem lisans kpss cok zor, özelde iş verende olmaz. o yuzden 2 yıllık devlete atanabileceğim bi bölüm okumak istiyorum. benim puanda 229 230 civarı bir şey olacak okul puanıyla, bi bölüm tavsiye edebilir misin 2 yıllık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.