Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saçayapışansakız -- 27 Nisan 2016; 19:34:34 >

• herkes ortama uymaya çalışıyor dostum. onlarında başına gelse ne yaparlardı acaba?

senin adına üzüldüm. bence tam tersi okula devam et ve eğer sana bakıp gülen olursa hayırdır de üzerine git korkut

kimse küçük duruma düşmemelidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldguy

herkes ortama uymaya çalışıyor dostum. onlarında başına gelse ne yaparlardı acaba?

senin adına üzüldüm. bence tam tersi okula devam et ve eğer sana bakıp gülen olursa hayırdır de üzerine git korkut

kimse küçük duruma düşmemelidir.

minyon biriyim üzerine yürüyüp korkutabileceğimi pek sanmıyorum. gerçekten kendi başlarına gelseydi ne olurdu hiç düşünmüyorlar.
  • Galiba 8.sinifsin s.et okul degistirme zaten bitmedimi sinaviniz?
    Arkadas secerken dikkatli ol
  • Red Smurf R kullanıcısına yanıt
    11. sınıfım
  • quote:

Orijinalden alıntı: saçayapışansakız

bugün sınav vardı. sınıf sessiz çıt çıkmıyor. benim bağırsaklarımdan ses gelmeye başladı. ilk birkaç saniye geçer diyerek pek tınlamadım ama yok bitmiyor. ben dua ediyorum içimden bitsin artık diye. sınıf sessiz olduğundan duydular tabii. gülüşme sesleri geldi. ben artık benden geldiğini anlamasınlar diye dua etmeye başladım. bu sırada arkamdaki salak kız sustur artık şunu dedi. sanki elimde olan bir şey salak ya of. tabi herkes bana bakıyor. ben domates gibi kızardım. kahkaha atmaya başladılar hoca susturdu. ben kafamı koydum sıraya sınavı falan bıraktım. hoca ağladığımı gördü elimi yüzümü yıkamam anlamında lavaboya gitmek ister misin diye sordu tabi sınıftakiler bunu tuvalet etmek olarak anladı herhalde yine gülmeye başladılar. adım osurukçuya çıktı ama osurmadım bile. osursam tamam diycemki osurdum da adım osurukçuya çıktı ama yapmadım. okulumu da değiştiremem napıcam ben. insanlar niye bu kadar kötü ya of nefret ediyorum.

Bosver onlari

• quote:

11. sınıfım
    Hangi okul kardeşim söyle çıkışına gelip korkutalım. Kuzenle dalga geçiyorlardı lise 1 de, biz o zaman lise4tük, sırf artisliğine 3 araba arkadaşlarla gidip korkutmuştuk çocuğu sonra kuzen okul başkanı falan oldu baya popülerdi
  • Zibidi gonzalezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChevyLacetti

Hangi okul kardeşim söyle çıkışına gelip korkutalım. Kuzenle dalga geçiyorlardı lise 1 de, biz o zaman lise4tük, sırf artisliğine 3 araba arkadaşlarla gidip korkutmuştuk çocuğu sonra kuzen okul başkanı falan oldu baya popülerdi

unutulması için dua edicem artık yapacak bir şey yok
  • Hocam cikarip yuzlerine vursaydiniz.
  • Adres ver makinalıyı kapıp geliyorum (ciddiyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: etrafınabakançocuk

Adres ver makinalıyı kapıp geliyorum (ciddiyim)

sağol ya moralim altüstü. sınıfta bir tane senin gibi olaydı keşke
  • C
  • Dostum benimde moralim çok bozuk birilerini yumruklamak istiyorum sinirlerimi yatıştırmak ve senin gibilerinin üzülmemesi için
  • O sustur artık şunu diyen kız aynısını yaşasın da o zaman göreyim ben onu. Bu tip durumlarda ilahi adalet vardır belki bizim haberimiz olmayacak ama o kiz da bir gun böyle bir olayı yaşayacak sirf seni rezil etmeye çalıştığı için.
  • Boşver dostum insanlar böyledirvbazen benimde karnım gurulduyor ortamlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DISCOVERY SCIENCE

Boşver dostum insanlar böyledirvbazen benimde karnım gurulduyor ortamlarda.
    kötü csb fazla ya of falan demişsin
  • b00mbastic kullanıcısına yanıt
    ne diyeyim? sen benim yerimde olsan sağlıklı düşünüp yazabilecek misin sanki
  • quote:

ne diyeyim? sen benim yerimde olsan sağlıklı düşünüp yazabilecek misin sanki

işte o yüzden kaliteli csb yazarken bi süzgeçten geçirmelisin. yaa off slk şey tarzı şeyleri çok sık kullanma anlaşılır
  • b00mbastic kullanıcısına yanıt
    yanlış anladın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.