Bildirim
SİLİNSİN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
O sisteme bir çok ekran kartı uyar. Forumda da bir çok ürün var o fiyat civarında satılık. İhtiyaçlar da kişiden kişiye değişeceği için öneri yapmak da zor. Kimisine 150 liraya satılan HD7770 yeterli olabileceği gibi, kimisine 300 liraya satılan GTX660 yeterli gelebilir. Kararı kendinizin vermesi daha isabetli olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: ozgboy
O sisteme bir çok ekran kartı uyar. Forumda da bir çok ürün var o fiyat civarında satılık. İhtiyaçlar da kişiden kişiye değişeceği için öneri yapmak da zor. Kimisine 150 liraya satılan HD7770 yeterli olabileceği gibi, kimisine 300 liraya satılan GTX660 yeterli gelebilir. Kararı kendinizin vermesi daha isabetli olur.
Sağa sola bakıyorum ama karar veremiyorum karışıyor ortalık 300 liraya en iyi alabileceğim kartı bulmam gerek -
Ne alırsan al, kesinlikle garantili olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nativen
Ne alırsan al, kesinlikle garantili olsun.
Hocam bu fiyata garantili bir kart almak çok zor üzerine iyi bir miktar eklemem lazım -
tertemiz asus direct cuII soğutmalı gtx 570 ...250 tl nakit -
-
http://www.sanalmarketim.com/asus-r72502gd5-r7-250-2gb-ddr5 128bit-hdmi-16x-pcie-30/p_64445/ linkinden bu kartı aldım, f/p ürünü, tavsiye ederim, en azından senin adına faturalı olacak, 3 yıl garanti de olacaksın, yarın bir gün bozulursa aldığın kişiye değil sana gelecek ürün.Bugün için daha iyisini alacak gücün olmayabilir ama o güne kadar seni hayli hayli omuzlayacak bir yatırım olacaktır, Allah yardımcımız olsun.Selametle .. -
quote:
Orijinalden alıntı: nativen
http://www.sanalmarketim.com/asus-r72502gd5-r7-250-2gb-ddr5 128bit-hdmi-16x-pcie-30/p_64445/ linkinden bu kartı aldım, f/p ürünü, tavsiye ederim, en azından senin adına faturalı olacak, 3 yıl garanti de olacaksın, yarın bir gün bozulursa aldığın kişiye değil sana gelecek ürün.Bugün için daha iyisini alacak gücün olmayabilir ama o güne kadar seni hayli hayli omuzlayacak bir yatırım olacaktır, Allah yardımcımız olsun.Selametle ..
hd6790 yerine alacaktım ama şuan gerek kalmadı teşekkürler
-
SİLİNSİN UP
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X