Şimdi Ara

SİLİNSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Zonguldak İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SİLİNSİN
    SİLİNSİN
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Zonguldak Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• O sisteme bir çok ekran kartı uyar. Forumda da bir çok ürün var o fiyat civarında satılık. İhtiyaçlar da kişiden kişiye değişeceği için öneri yapmak da zor. Kimisine 150 liraya satılan HD7770 yeterli olabileceği gibi, kimisine 300 liraya satılan GTX660 yeterli gelebilir. Kararı kendinizin vermesi daha isabetli olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgboy

O sisteme bir çok ekran kartı uyar. Forumda da bir çok ürün var o fiyat civarında satılık. İhtiyaçlar da kişiden kişiye değişeceği için öneri yapmak da zor. Kimisine 150 liraya satılan HD7770 yeterli olabileceği gibi, kimisine 300 liraya satılan GTX660 yeterli gelebilir. Kararı kendinizin vermesi daha isabetli olur.

Sağa sola bakıyorum ama karar veremiyorum karışıyor ortalık 300 liraya en iyi alabileceğim kartı bulmam gerek

• Ne alırsan al, kesinlikle garantili olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nativen

Ne alırsan al, kesinlikle garantili olsun.

Hocam bu fiyata garantili bir kart almak çok zor üzerine iyi bir miktar eklemem lazım

• tertemiz asus direct cuII soğutmalı gtx 570 ...250 tl nakit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    11 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    12 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    http://www.sanalmarketim.com/asus-r72502gd5-r7-250-2gb-ddr5 128bit-hdmi-16x-pcie-30/p_64445/ linkinden bu kartı aldım, f/p ürünü, tavsiye ederim, en azından senin adına faturalı olacak, 3 yıl garanti de olacaksın, yarın bir gün bozulursa aldığın kişiye değil sana gelecek ürün.Bugün için daha iyisini alacak gücün olmayabilir ama o güne kadar seni hayli hayli omuzlayacak bir yatırım olacaktır, Allah yardımcımız olsun.Selametle ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nativen

http://www.sanalmarketim.com/asus-r72502gd5-r7-250-2gb-ddr5 128bit-hdmi-16x-pcie-30/p_64445/ linkinden bu kartı aldım, f/p ürünü, tavsiye ederim, en azından senin adına faturalı olacak, 3 yıl garanti de olacaksın, yarın bir gün bozulursa aldığın kişiye değil sana gelecek ürün.Bugün için daha iyisini alacak gücün olmayabilir ama o güne kadar seni hayli hayli omuzlayacak bir yatırım olacaktır, Allah yardımcımız olsun.Selametle ..

hd6790 yerine alacaktım ama şuan gerek kalmadı teşekkürler

• SİLİNSİN UP

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.